Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar bir sorum vardi. Catlatma ignesinden sonra ovulasyon testi hep koyu mu çıkıyor, deneyeniniz var mi?
Evet canim cunku catlatma ignesinde gebelik hormonu var ovulasyon testi de hcg ile lh i ayirdedemediginden pik gosterir

kizlar gunaydin, asilamanin 10.gunu test yaptim silik 2.cizgi cikti, 11.gunde de test yaptim biraz daha koyulasmis gibiydi. Sizce hamilelik olabilir mi yoksa boyle ilk basta artis olup dusme ihtimali de var mi
Tatlım günaydın bence hamilelik vardır yarın Bi kan ver sen

Günaydın
Kızlar reglim 2 gün gecikti ama ben test yapmaya korktuğum için yapamıyorum. Bi yandan ya bişey varsa diyorum öğreneyim ona göre hareket edeyim, biyandan da negatif görmeye korkuyorum
Yaa elinde gebelik testi varsa Bi yapsana kuzu hadi inşallah bebişin seninledir

Anladım canım teşekkür ederim. Doktor 12. Ve 36.saati degerlendirin demisti. Hala pik siliklesmedi diyorum ben de. Kafam karismisti.Tutmustur inşallah....
Insallah canim benim guzel haberlerini bekliyoruz
Sinav mi vardiii
Kizlar cok tesekkur ederim hepinize Gercekten cok zor bir surec geciriyor insan, surekli negatif testlerde hayalet cizgiler bulup kendini kandirdiktan sonra insan inanamiyor hamile olduguna Yarin ilk is hcg testi de yaptirayim icim rahatlasin iyice
Ne demek canim benim gozun aydin hcg sonucunu da merakla bekliyorum muhakkak haber ver

Ben test yaptım kızlar da negatif heralde femaradan dolayı gecikmem oldu. İlk kullanmamdı çünkü etkilendi vücut demekki
Hadi yaa senin gecikmen olmuyor normalde heyecanlanmistim. Olsun bu ay gebe kalirsin ins dualarimdasin canim

Bu benimde midemi bulandirdi canim cunku midede cözüluyor cogu ilac . Gyneferon kullanabilir o bagirsakta cozuldugu icin Gis etkisi olmuyor genelde. (Yani mide sorunu) birde c vitaminiyle beraber alirsa emilimi daha yuksek olur. Portakalla beraber alabilir ben oyle yapiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…