- 19 Mart 2021
- 1.044
- 702
- 73
- 31
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #77.041
Damlayı mi çok damlattin acaba canımKızlar bu testler daha ne kadar benim duygularımla oynayacak
Sanırım bu bozuk. İlk yaptığımda c ciZgiside çok aşısı silikti sonra içini açıp kapattım kalan idrar tekrar aktı ve c ciZgisi koyulaştı. O pembelikte aktı aktı cye yaklaştı sonra geri uzaklaştı orda kaldı
Yok canım 3 damla damlattım. Ama içini açıp kapattım ya. O yüzden olabilir bozuldu galibaDamlayı mi çok damlattin acaba canım
Aşılamada olmayan bu tedavide olur inş canımCanım ben neler görüyorummmay hadi inşallaaaahhhhhh
Aminn canımRabbim bizede nasip edicek inşallah canım anneliği sadece sabır
Bugün test yaptın mı bebeğim peki? Ay hadi inşallah yaaaaAşılamada olmayan bu tedavide olur inş canım
Insallah canimm hassas ten bebeklerde zorluk cikarabilirAynen canim en temizi popoyu yikamak. Elimden geldigince de oyle yapmayi dusunuyorum. Umarim cok cok hassas ciltli olmaz bizim bebeler kuzu.
Cok gecmis olsun hayatim insallah kisa surede gecerİğne yüzünden oldu ama benım canım baska sorunum yoktu rahmimde bende anlayamadım ama resmen 2ay tedavım yok cunku 15gündürmreglıyım ne zaman yıkanıcam da ne zaman adet olucam dogum kontrol verdı
Merhaba tatli kizMelabaa
Devlethastaneleri cok kalabalik olmaz mi canim bir de pandemi var insallah ilgili birilerine denk gelirsinDevlet hastanesinde dahiliyeye gidicem onlar da şehir hastanesinde hematolojiye sevk ediyormuş. İlgilenmezlerse başkent e giderim, randevumu iptal etmedim henüz
Canim hadi hayirli olsun eger doktorun gunu uygunsa kabul eder. Bence korunma verecektir ve o korunmadan sonra 6 ay sen deneyeceksin.LaRisaCca merhaba canım. Ben adet oldum bugün salı günü gideceğim doktora dicem çarşamba yapsın ameliyatı perşembe cuma izin alırım cumartesi pazarda dinlenirim diye düşündüm bakalım doktora uygun olacakmı. Sence doktor bana da 2 ay korunmami söyler mı bazı yerlerde histereskopiden sonra iki ay korunmalı diyor ama doktor hiçbirşey demedi bana sadece dedi operasyondan sonra 6 ay kendin denersin olmazsa rahim filmini öyle çekeriz dedi
Kuzu ama kan negatif cikti yaKızlar bu testler daha ne kadar benim duygularımla oynayacak
Sanırım bu bozuk. İlk yaptığımda c ciZgiside çok aşısı silikti sonra içini açıp kapattım kalan idrar tekrar aktı ve c ciZgisi koyulaştı. O pembelikte aktı aktı cye yaklaştı sonra geri uzaklaştı orda kaldı
Evet kuzu bozuk bence zaten bu test imkanı yok cünkü c cizgisi sipsilikti başta. İçini açtım kapattım kalan idrar tekrar aktı c koyulaştı. Sonra o pembelik gezdi cye yaklaştı sonra uzaklaştı orda durdu. Ya bızuktu ya ben açığ kapatınca bozdumInsallah canimm hassas ten bebeklerde zorluk cikarabilirbizimkiler akilli olacaklar
Cok gecmis olsun hayatim insallah kisa surede gecer
Merhaba tatli kiz
Devlethastaneleri cok kalabalik olmaz mi canim bir de pandemi var insallah ilgili birilerine denk gelirsin
Canim hadi hayirli olsun eger doktorun gunu uygunsa kabul eder. Bence korunma verecektir ve o korunmadan sonra 6 ay sen deneyeceksin.
Kuzu ama kan negatif cikti ya
Inşallah vermez ya son adetim olur inşallah hayırlısıyla ama benim sorun rahim içinde değil rahim ağzında dediInsallah canimm hassas ten bebeklerde zorluk cikarabilirbizimkiler akilli olacaklar
Cok gecmis olsun hayatim insallah kisa surede gecer
Merhaba tatli kiz
Devlethastaneleri cok kalabalik olmaz mi canim bir de pandemi var insallah ilgili birilerine denk gelirsin
Canim hadi hayirli olsun eger doktorun gunu uygunsa kabul eder. Bence korunma verecektir ve o korunmadan sonra 6 ay sen deneyeceksin.
Kuzu ama kan negatif cikti ya
O zaman bozuk demekkiEvet kuzu bozuk bence zaten bu test imkanı yok cünkü c cizgisi sipsilikti başta. İçini açtım kapattım kalan idrar tekrar aktı c koyulaştı. Sonra o pembelik gezdi cye yaklaştı sonra uzaklaştı orda durdu. Ya bızuktu ya ben açığ kapatınca bozdum
Canım benim cok sagol tez zamanda hepimiz insallahayy canım maşallah inşallah bebeklerine kavuşursun en kısa zamanda
Pişik için kuzenim sadece sarı kantaron yağı kullandı her açmada. Hiç krem kullanmadıDogrudur kusum. Umarim pisik kremi kullanmak zorunda kalmam. O zaten ayri bi sorun cunku.
Bana 2 ay korunma verdi ilk adette çok ağrım olduLaRisaCca merhaba canım. Ben adet oldum bugün salı günü gideceğim doktora dicem çarşamba yapsın ameliyatı perşembe cuma izin alırım cumartesi pazarda dinlenirim diye düşündüm bakalım doktora uygun olacakmı. Sence doktor bana da 2 ay korunmami söyler mı bazı yerlerde histereskopiden sonra iki ay korunmalı diyor ama doktor hiçbirşey demedi bana sadece dedi operasyondan sonra 6 ay kendin denersin olmazsa rahim filmini öyle çekeriz dedi
Sorma larim yaa cok sagollBiz de iyiyiz tatlim. Biraz temizlik yaptim. Uzandim simdi. Sutlu kahve iciyorum
Deliiii . gecmis olsun bitanem. Insallah bu ay gebe kalirsin
Ayyy zarif cim yaaaharika haber masallah bebislereee . Simdi sana kavusmayi bekleyen bebisleri teslim almakta sira cok sukur Rabbim bugune de getirdi
Kist cok can sıkan birsey ya..
Keske gercek olsaEvet kuzu bozuk bence zaten bu test imkanı yok cünkü c cizgisi sipsilikti başta. İçini açtım kapattım kalan idrar tekrar aktı c koyulaştı. Sonra o pembelik gezdi cye yaklaştı sonra uzaklaştı orda durdu. Ya bızuktu ya ben açığ kapatınca bozdum
Hayirli si olsun canim hakkindaInşallah vermez ya son adetim olur inşallah hayırlısıyla ama benim sorun rahim içinde değil rahim ağzında dedi
Insallah Canim benimSorma larim yaa cok sagollaslında baktıgında cok sey yasamıs gibi ama baktığımda da kısacık zaman içerisinde embriyolarm oldu keske daha önce yaptırsaydım diyor insan . İnsallah hemen transfer sürecine geçeriz de sağlıkla tutunur bebişlerim
ayy maşallah ne güzel olmuş yaKızzlar hastaneden geliyorummm
Embriyolog ile görüştük. Hemde muayene oldum muayenem gayet iyi hastalık geçmiş sadece kabızlık kaldı.
5.güne giden 9 tane kaliteli embriyom donduruldu bugundoktor kaliteleri gayet iyi dedi. Bebişlerimi 2 şer şekilde kaplara koymuslar. Sadece bitanesi tek kaptaymıs
TRansfer tarihini daha görüşmedik önce adet olayım sonra karar verilecek
Sizde perde mı vardı histeroskopi oldunuz ?Bana 2 ay korunma verdi ilk adette çok ağrım olduikinciyi bekliyorum
Rahim icindemiydi sizin sorununuz benimki rahim ağzındaBana 2 ay korunma verdi ilk adette çok ağrım olduikinciyi bekliyorum
Yok kuzum annemlerdeyim yarında yapabilir miyim bilmiyom kiBugün test yaptın mı bebeğim peki? Ay hadi inşallah yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?