Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ebe neden geldin daha bir gün geçmiş dedi de negatif çıkarsa acaba yine de olabilir mi diye düşünüp stres olmak istemiyorum olsa 5 in az da olsa üstünde çıkar herhalde değil mi
@LaRisaCca sen geleceksin ben olmayacağım biraz ara vermek istedim size haber vermek için geldim.
Hepinizi çok seviyorum çiçeklerim tez vakitte yavrularınıza kavuşun inşallah
selam kızlar günaydın....
çok güzel bir hafta olsun inşallah hepimize
bugün iğnenin 10.günü sabah test yaptım etkisi geçti mi diye önce negatif çıktı sonra 6-7dk geçince çok çok silik ikinci çizgi gördüm.ilacın etkisinden mi yoksa ümitleneyim mi bilemedim.gerçi daha belli olması için erken değil mi?
çok memnun oldum canım. sorduğun soru konusunda da bilgim yok canım. Benim sorun olmamıştı rahim filminden sonra. Sen kaç yaşındasın, aşamaların ne, bilinen bir problem var mı
Evet canım geç evlendim ben. Üstelik hamile kalmaya çalıştığımdan berİ şiddetli regl ağrısı çekiyorum. Regl ağrısı ancak normaldekinden çok fazla kasık ağrısı kramp ve batma yaşıyorum. Önceden sadece karnım ağrırdı. Şimdi rahmim bile ağrıyor biraz ayakta kalırsam. Bacaklarıma kadar vuruyor ağrı. Bir gün önce reglden gebelik testi yapmıştım saatler sonra hayelet çizgiyi bile gördüm ama ertesi gün çok sancılı regl başladı.neden böyle oluyor bilemedim.
Canım benim hiç karamsarlığa kapılma, tüp bebekle olacaktır inşallah. Sadece vakit kaybetmeden başlaman önemli. ben de 36 yaşındayım. kaç yıldır uğraşıyorum.
çok memnun oldum canım. sorduğun soru konusunda da bilgim yok canım. Benim sorun olmamıştı rahim filminden sonra. Sen kaç yaşındasın, aşamaların ne, bilinen bir problem var mı