Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ay kizlar aksam aksam ne eglendirdiniz ya bizi. Gulmekten kramplar girdi karnima. Yanliz bende Ayseee1987
gibi dusunuyom. LaRisaCca
dan bisey cikacak ama oda bunu bilmiyor olabilir.
Ay kizlar aksam aksam ne eglendirdiniz ya bizi. Gulmekten kramplar girdi karnima. Yanliz bende Ayseee1987
gibi dusunuyom. LaRisaCca
dan bisey cikacak ama oda bunu bilmiyor olabilir.
Ahahahah inanki bildiğim hiçbir gebelik durumu yok .predictor bana hep bunu yapıyor. kız keşke gebe kalsam da müjdelere boğsam sizi. En çok ben isterimmm
Bu ne demek? Karantina nezmn bitti ki canım, T.c deki durumu takip etmedim yeğeninle olunca dışarı çıkamıyormusun?
Bir anda beynimde birsürü soru belirdi
Kuzum ara ara okudum aslında yazdıklarınızı ama yazamadım canım çok sıkkın birkaç gündür keyfim yok en yakın arkadaşım ailece covid olmuşlar ama çok ağır atlatıyorlar zaten bu çocuk konusu psikolojimi iyice alt üst etti bir de üstüne böyle şeyler olunca ..
Kuzum ara ara okudum aslında yazdıklarınızı ama yazamadım canım çok sıkkın birkaç gündür keyfim yok en yakın arkadaşım ailece covid olmuşlar ama çok ağır atlatıyorlar zaten bu çocuk konusu psikolojimi iyice alt üst etti bir de üstüne böyle şeyler olunca ..