Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kuzum ara ara okudum aslında yazdıklarınızı ama yazamadım canım çok sıkkın birkaç gündür keyfim yok en yakın arkadaşım ailece covid olmuşlar ama çok ağır atlatıyorlar zaten bu çocuk konusu psikolojimi iyice alt üst etti bir de üstüne böyle şeyler olunca ..
Kuzum siyah turp varya onun içini oyup altına kürdanla birkaç delik açsınlar bal ile doldursunlar. Bi bardağa süzülsün bal, birkaç saat sürüyor ama öksürüğü kesiyor
Ayseee1987
geçen hafta perşembe vurulmuşum takip bile etmiyorum eşim söyledi doktor sat soruyor bilmiyorum kaç iğne kullandın diyor bilmiyorum noldu bana ya
Evet canım bende söyledim arkadaşlar da öyleydi çok şükür atlattılar diye ilaçları kullanacak toparlanır umarım son zamanlarda ailelerinde çok kayıpları (vefat) oldu oda bizim gibi çocuk isteyip bir türlü kavusamayanlardan üstüne bu olunca ağlayıp duruyor kendine değil annesine kadında şiddetli panik atak var ölüm korkusu eklenince sanırım ataklar geçiriyormuş
Evde izole oldunuz doğru, Allaha bin şükür çok iyi hafif atlattınız. Burda da vakalar çoğalıyor, dün kıbrısta 7 tane yerel vaka varmış. Korkuyorum dışarı çıkmaya.
Ayseee1987
geçen hafta perşembe vurulmuşum takip bile etmiyorum eşim söyledi doktor sat soruyor bilmiyorum kaç iğne kullandın diyor bilmiyorum noldu bana ya
Kuzum siyah turp varya onun içini oyup altına kürdanla birkaç delik açsınlar bal ile doldursunlar. Bi bardağa süzülsün bal, birkaç saat sürüyor ama öksürüğü kesiyor
Evet canım bende söyledim arkadaşlar da öyleydi çok şükür atlattılar diye ilaçları kullanacak toparlanır umarım son zamanlarda ailelerinde çok kayıpları (vefat) oldu oda bizim gibi çocuk isteyip bir türlü kavusamayanlardan üstüne bu olunca ağlayıp duruyor kendine değil annesine kadında şiddetli panik atak var ölüm korkusu eklenince sanırım ataklar geçiriyormuş
Ayyy ondan mı acaba yaaa kuzum benim hafızam da çok iyiydi inan saf gibi kalıyorum bir şey sorunca. Hayır eşim de aynı ki onun hafızası benden daha iyidir