Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlım o iğneler sadece yumurtayı büyütüyor çatlamasında etkili değil. Senin çatlama zamanın erken bence
Yumurta erken olgunlaşınca erken çatlamaz mı kuzum? Olgun yumurta bekler mi dur 14. Gün olsun da öyle çatlayayım diye

Anladım kuzum. Ben decavitle Demir’de kullanıyorum. Saçlarım çok dökülüyor çünkü. Hatta tuttuğum elimde kalıyor. Yarın kontrolümüz var. Dua et teyzesi 🎈

hayırlısı ile güzel haberler ile gel inşalllah tatlım.

Kız ilişki yoksa kim erken gebelik testi yapar🤦🏻‍♀️
Demekki bişeye ihtimal veriyorsunki test yaptın🤣

Larisa sen bu testten sonra cidden gidip kan testi yapmadın mı🤭 gizli gizli....
Beta HCG yükselince mi söyleyecen??? :KK70: :KK70:
benimde şüphem bu yönde Larimm süpriz yap bize bayılırım süprizlere :KK36::KK36:

Çatlatma iğnesinden sonra ovulasyon testi yapanınız oldu mu hiç kızlar? @Ayseee1987 sen kesin yapmışsındır kuzu
ben ilk çatlatma iğnesinde yaptım 3 gün pik gördüm sonra silikleşti ama okuduğum hadarı ile iğnenin içinde ki hcg hormonu var onun yüzünden pik görmüşüm hep.. ve o an maalesef negatif oldu.

tatlım akşam felaket uyku düştü bana. yatakta bi sağ bi sol döndüm uyumayayımda çamaşır asayım die ama uyudum 12 de uyanıp eşime astırdım çamaşırları öyle uyudum tekrar.

İdrarda hcg testi ypmamaya direniyorum ama bugün lh testi denedim pik değil ama koyuluk var. Hamile olanların lh testi ne kadar koyu oluyordu? Senin testini görünce sorayım dedim. Bata son 3
benim lh testim regl e 2 gün kala pikti her iki çizgi eşit koyulukta ki ben bozuktur demiştim burada kızlar sayesinde hcg testi yaptım çok şükür şimdi gebeyim ama keseyi göremedik henüz.
Eki Görüntüle 2742413 bu bir lh testidir diyerek başlıyım söze. Bata 3gün var ve lh testi denenek istediğimi söylemiştim. Yorumlayacak olan var mı tecrübesi olan?
bunda pik yok maalesef. ki inşallah regle kadar koyulaşırda gebelik haberi alırsın.
Bence ben erken adet olacam ayşoş bu sancı hoşuma gitmeyiii
Larim teyzemler bana regl günün aşağa gelirse o ay gebelik olur derdi ablamın da 3 gebeliği regl günü 4 5 gün erken den olunca olmuş.
benim de son regl 3 gün erken olmuştu.
inşallah olmazsın gebelik haberi alırız ama olursanda erken olsun ki bi dahaki ay totem olsun inşallah. :KK36:

Omur-un Hatunu Omur-un Hatunu günaydın tatlım daha iyice misin nasılsın bakalım 🤗
Günaydın canım.
Düne göre moralmen iyiyim. düşünmemeye çalışıyorum inşallah bebeğim benimle diyorum günaydın diyorum iyi geceler diyorum baban annen seni bekliyor zamanında gel diyorum uslu dur diyorum :emir_bebek::emir_bebek:

sen nasılsın?

Günaydın canım.
Düne göre moralmen iyiyim. düşünmemeye çalışıyorum inşallah bebeğim benimle diyorum günaydın diyorum iyi geceler diyorum baban annen seni bekliyor zamanında gel diyorum uslu dur diyorum :emir_bebek::emir_bebek:

sen nasılsın?
Haha şöyleee 😍 bildiğin gibi çiçeğim 🤷🏼‍♀️

Günaydın canım.

sen nasılsın?
oh ohhh sohbetiniz daim olsun kuzum :KK49: :dua: :spor:

Haha şöyleee 😍 bildiğin gibi çiçeğim 🤷🏼‍♀️
düşünüp hem kendimi hem bebişimi hemde eşimi üzüyorum. baktım gitmiyor o doktorla sanki başka doktor yok. sağlıcakla ilerlesinde başka bişi istemem.. :KK200:

Yumurta erken olgunlaşınca erken çatlamaz mı kuzum? Olgun yumurta bekler mi dur 14. Gün olsun da öyle çatlayayım diye
🙄 çatlayma iğnesini neden veriyolar ki o zaman. Bana ovulasyon döngüsü hormonlarla ilgili gibi geliyo. Yumurta geliştiriciden sonra çatlaması için hormon veriyolar. Bilmiyorum ki tam olarak aslında dr a sormak lazım bak gidince sorayım benim çatlamasında sorun yoktu çünkü o zaman çatlama iğnesini neden verdi ki acaba

Back
X