Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gitmediniz mi daha doktora ya da saat kaçta kontrolünüz geri dönüş yapmadın bize merak ettik 😍

Âmin sağ ol canım benim

Canım neden olmuyor tartışma mı oldu aranızda😑

Rabbim dualarını kabul etsin canım benim Allah razı olsun❤️

Fotoğraf atsana bir bakalım hayatım❤️

Ay ne bileyim ya içimdeki istekten dolayı belki de öyle hissediyorum sağlıklı güzel haberleri gelsin de minnoşun gerisi önemli değil 😂

Canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay bebişin sana gelir hasretim diner herkes gebelik belirtisi yaşayacak ya da yumurtası çatladığında sancılanacak diye bir kural yok aynı kişinin farklı gebeliklerin de dahil farklılıklar olabilir bunları düşünüp kendini üzme lütfen olumlu düşünelim güzel olsun sonuç inşallah döllenmiştir ve sana tutunmuştur❤️❤️❤️
Canım o kadar güzel konuştun ki inşallah. Ümidm yok 2 buçuk senelik evliyiz ilkkez aşılama oldum ama bakalım. Rabbim hepimize güzel duyguyu yaşatsın inşallah. Mübarek Cuma gününde🤲🏻🤲🏻🤲🏻çook Amin.

Canım o kadar güzel konuştun ki inşallah. Ümidm yok 2 buçuk senelik evliyiz ilkkez aşılama oldum ama bakalım. Rabbim hepimize güzel duyguyu yaşatsın inşallah. Mübarek Cuma gününde🤲🏻🤲🏻🤲🏻çook Amin.
Aramıza hoşgeldin canım. Hemen umutsuz olma ya. Beliritisiz hamile olan bir sürü kişi var. İnşallah bebişin seninledir.

Eklentiler

• IMG_20201218_114247.webp
    IMG_20201218_114247.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar ben de doktoruma mesaj attım bugün. Korona olduk, tedaviyi etkiler mi diye? "Corona erkeklerde sperm sayısını ciddi anlamda azaltabiliyor o nedenle gelmeden bir sperm testi yaptırıp sonucu bana yollayın" dedi. Eşim gelecek hafta test verecek. Sonra da gelecek ay gitmeden verecek. Bakalım ne olacak.

Kızlar ben de doktoruma mesaj attım bugün. Korona olduk, tedaviyi etkiler mi diye? "Corona erkeklerde sperm sayısını ciddi anlamda azaltabiliyor o nedenle gelmeden bir sperm testi yaptırıp sonucu bana yollayın" dedi. Eşim gelecek hafta test verecek. Sonra da gelecek ay gitmeden verecek. Bakalım ne olacak.
Çok güzel olacak çiçeğim 🙏🏻 tedaviden güzel sonuçlar alacaksın Allah'ın izniyle

Gittikkk kızlarrr magnezyum verdi doktor ek olarak bir de endokrine gönderdi. ha bir de bir prenses geliyor 🙈🙈
😂😂 çok şükür canım Allah sağlıkla ilerletsin hep böyle güzel haberlerle gel inşallah
hadi hayırlı olsun canım. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. LaRisaCca LaRisaCca prenses geliyomuş . 😂
Yaa artık senin oğlana gelini bulmuş olduk 😂 kerttim gitti
çok şükür tatlım banada başlarız demişti dün sonra folikasitte var dedi ama e-nabız da recetelerim kısımda dün bana magnezyum yazmış gözüküyor. p.tesi gidince soracağım.
Ayyy ayyy hoşgelsin bakalım Prenses :emir_bebek::emir_bebek:
LaRisaCca LaRisaCca totem tutmadı :KK70:
Düşünün ne kadar kuvvetli hislerim var 😂

canım hiç rahatsız olma. inşallah umduğunuzdan çok daha iyi bi sonuç çıkar sperm testinde. eşin öyle ağırda geçirmedi sanıyorum. inşallah herşey yolunda gider.

Ben belirti yaşamadım canım yumurtanın döllenip rahim içine tutunması yaklaşık 5 gün sürüyormuş
Canım inşallah bende senin gibi olurum inşallah o kadar istiyorumki allahın kudreti sonsuz 🤲🏻🥰 Allah evladını bağışlasın 😊

Canımıniçi teo m ilaç tedavinizden çok güzel sonuçlar alacaksınız bak gör seninle tüpte buluşacaz 🥰 yani öyle görünüyor 😂

😂😂 çok şükür canım Allah sağlıkla ilerletsin hep böyle güzel haberlerle gel inşallah

Yaa artık senin oğlana gelini bulmuş olduk 😂 kerttim gitti

Düşünün ne kadar kuvvetli hislerim var 😂
lari ben doğru tahmin ettim ama 😂 . o yüzden benim hislerime güvenebilirsin 😂 😂 .

Ben de 15bin oldu neredeyse çarşıya indim 😂
Ben de diyorum daha bu saatte 10 bin olduysam akşama ohhooo fark atarım tırt oldum yine 😂
shlls shlls çok sevindim canım. Archinin oğluşu ile beşik kerttim gitti :KK70:
Yemin ederim bu mesajı görmemiştim 😂kafa aynı kafa bazı şeyler tesadüf olamaz 😂😂
Aminnn canımıniçi ❤️

Oyyy canısın sen simgenin ❤️❤️🤗🤗

Afiyet olsunn balımm

Şimdi söyle bakalım archi hatun ben ne zaman anne olacam 😂😂😂
canım ben senden bu ay bile şüpheleniyom ama sen ısrarla çürütüyon. ama üzülmeyin seninde C Capanin Gururu Teyom nunda çok yakında bebişleri niz gelecek . ben yürekten inanıyorum buna kuşum 🤗 🤗

Back
X