- 26 Mart 2018
- 28.483
- 128.071
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #52.481
Ben buna bayıldımm. Senin de xiaomi değil mi? Dışardayken komut verebiliyor musun?3 modlu canim
Sadece supurme
Sadece silmee
Hem supurme hemde silmee ikisi bi aradaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben buna bayıldımm. Senin de xiaomi değil mi? Dışardayken komut verebiliyor musun?3 modlu canim
Sadece supurme
Sadece silmee
Hem supurme hemde silmee ikisi bi aradaa
İlk geldinde ben hafta sonu evi supurup silmistimOrtaya file çekin kale yapın filan
Ben de aynı soruyu soruyorum bir de halı performansı nasıl?
Para harcayacak yer bulduk ya nasıl da atladık hemenMemnun musunev kaç m2 nekadar sürede bitiriyor? Temiz yapıyor mu? Kaça aldın? Navigasyonlu mu
Şaka yapıyosunnnİlk geldinde ben hafta sonu evi supurup silmistim
Sali gunu onu kurdum okdr toz ciktiki deedim ben neden ugrastim
Halida gectigi yerlerde iz birakiyo yani baya kuvvetlii canimm
Sanırım biz böyle deşarj oluyoruzPara harcayacak yer bulduk ya nasıl da atladık hemen![]()
![]()
Aynen öyle vallaSanırım biz böyle deşarj oluyoruz![]()
Kız falonun cini söyledi durmak olmazHepsinee tarafsiz gozlee cvplimm durun![]()
Bana da kendine davul almış onu söyledi dediki isminde F ve U olandan uzak dur. Düşündüm, teolog? Yok.. yalan söyleyi dedimKız falonun cini söyledi durmak olmazmecburum artık almaya
![]()
Hava attı he davul almış diyeBana da kendine davul almış onu söyledi dediki isminde F ve U olandan uzak dur. Düşündüm, teolog? Yok.. yalan söyleyi dedim![]()
Daha üst modelleri baktım sankimEki Görüntüle 2743261
Canım bu mu
Hava attı he davul almış diyebiz de alırız ne var yani
![]()
Ben daha yüksek puanlılar buldum ama insan kullanmayınca bilemiyorDaha üst modelleri baktım sankim
Benim için bitmiştir falo. Sanki umutlu şeyler söylese ne olacaktıEki Görüntüle 2743264
Moral bozmaktan başka işe yaramadı valla
Seni gidiiii, sen de almışsın. Ben de günlük için istiyorum zaten canım. 15 günde temizliğe gelen akrabam var zatenC Capanin Gururu TeyomLaRisaCca H halleycik konuya hemen dahil olayim. Robot meselesi. Valla bende aldim haziranda. Memnunum. Yanliz detayli temizlik icin degil daha cok iki uc gunluk temizlik icin geecekten iyi oluyor. Benimkide hem sil hem supur
Halıyı süpürebiliyor mu? Markası nedir? Tozu iyi alıyor mu? Kaç modu var?C Capanin Gururu TeyomLaRisaCca H halleycik konuya hemen dahil olayim. Robot meselesi. Valla bende aldim haziranda. Memnunum. Yanliz detayli temizlik icin degil daha cok iki uc gunluk temizlik icin geecekten iyi oluyor. Benimkide hem sil hem supur
Evim 3 +1 salonumu ve bos odami herzaman suputturmuyorumm
Mutfak antre yatak oturma odami 50 dakikada supuruyor
Navigasyonlu istedigim odayi yada istedigim alani secip supurme yapabiliyorumm
Uzaktan calistirma da hicbir sorun yasamadimm
Evdeki toz oranini asiri dusurdu
İkimizinde alerjisi var bu anlamda bizi rahatlatti
3400 almistim
Dezavantajina gelirsem benim icinn
Silmesi icin hazneyi degisitirip su ekliyosun ve deterjan onermiyorlar
Uzerinde takili paspasa damlatma yontemiyle siliyor
Paspasi durduurp degistirmen lazimm ,temizlik takintin varsa cok fazla
İcinde kalan suyu bosaltman lazim buda biraz haznenin girisinden zor akiyoo
Onu da oluruz nolcakBenim için bitmiştir falo. Sanki umutlu şeyler söylese ne olacaktıcebinden para mı çıkacak
premium değiliz diye yapıyor bence
![]()