- 8 Eylül 2020
- 1.399
- 7.052
- 88
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #53.221
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 aşılama yetiyor canım tüp bebeğe geçiş için. Ben tüp bebeği de raporlu yaptırdım.Biz sağlamıyorduk. Beklemek de istemedik açıkçası epilepsidenbir de 3 kere tedavi yapılıp olmazsa tüp bebek yapılıyormuş. Vakit kaybetmek istemedik
Hmm yine yıldan kurtarmıyordu benim2 aşılama yetiyor canım tüp bebeğe geçiş için. Ben tüp bebeği de raporlu yaptırdım.
Tatlım gonalf900 fiyatı 1200tl gonalf450 fiyatı 750 tl normalde 50 tl değil yani farkeden ama üniv hastanesine git istersen. 30 yaşın altında bildiğim kadarıyla 5 yıl evli olmak gerekiyor rapor için ve 1 senedir deniyo olmak gerekiyo. 30 yaşında üzerinde 3 yıldır evli olmak ve 6 aydır deniyo olmak gerekiyo devletin karşılaması için diye okumuştum. Sen yine internetten bir araştır.cnm 900 lük sanırım ama 50 tl birşey farketmicek.. olmadı üniv hastanesine giderim yada tüp bebek merkezine gidicemya bu doktora başlarken herşey güzel gider diye düşünüyordum gene elde birşey yok
![]()
Benimde 3 yılım doldu bu sene yaşım zaten tutuyor birşey kaybetmeyiz nasılsa gidip onuda sorayımevet canım. 3 yıl şartı var. Yaş 24 ve üstü olmalı. Bir de 900 gün sigorta pirimi. Bildiğim kadarıylaNureella o şartı sağlıyor.
Tmm canım çok saol aslında şartlar bende uyuyor ama doğal yoldan olan gebeliğim var ya o kafamı kurcalıyor hani senin olmuş bikere derlermi acabaTatlım gonalf900 fiyatı 1200tl gonalf450 fiyatı 750 tl normalde 50 tl değil yani farkeden ama üniv hastanesine git istersen. 30 yaşın altında bildiğim kadarıyla 5 yıl evli olmak gerekiyor rapor için ve 1 senedir deniyo olmak gerekiyo. 30 yaşında üzerinde 3 yıldır evli olmak ve 6 aydır deniyo olmak gerekiyo devletin karşılaması için diye okumuştum. Sen yine internetten bir araştır.
Bilmiyorum ki canım bizim daha yeni 1 sene oldu evliliğimiz şatları sağlamıyoruz diye ben hiç ilgilenmedimTmm canım çok saol aslında şartlar bende uyuyor ama doğal yoldan olan gebeliğim var ya o kafamı kurcalıyor hani senin olmuş bikere derlermi acaba
Bir gıdım ilerleyemedim 1 senedirBilmiyorum ki canım bizim daha yeni 1 sene oldu evliliğimiz şatları sağlamıyoruz diye ben hiç ilgilenmedim
yok canım yaşayan var mı ona bakıyorlar, gebeliği esas almıyorlarTmm canım çok saol aslında şartlar bende uyuyor ama doğal yoldan olan gebeliğim var ya o kafamı kurcalıyor hani senin olmuş bikere derlermi acaba
yok canım 24 yaşından gün almış olmak, 3 yıl evlilik yetiyor. Deneme ya da tedavi sormuyorlar. Zaten 3 yılda çocuk olmaması onun yerine geçiyor. Ben 2 aşılama 1 tüp bebeği raporlu yaptırdım.Tatlım gonalf900 fiyatı 1200tl gonalf450 fiyatı 750 tl normalde 50 tl değil yani farkeden ama üniv hastanesine git istersen. 30 yaşın altında bildiğim kadarıyla 5 yıl evli olmak gerekiyor rapor için ve 1 senedir deniyo olmak gerekiyo. 30 yaşında üzerinde 3 yıldır evli olmak ve 6 aydır deniyo olmak gerekiyo devletin karşılaması için diye okumuştum. Sen yine internetten bir araştır.
Ben çok memnunum dediğim gibi tavsiye üzerine gittim zaten. Doktor hasta gibi değil abi kardeş gibi yaklaşıyo tavsiye ederim canımBir gıdım ilerleyemedim 1 senedir
Ben izmire özele gidicem sanırım o dediğim doktora
İnşallah gelmem larişşGenetik olmamasına çok sevindim canım inşallah senin kısa sürede olur
Canım güle güle git
Ceren nerelerdesin sen yahuhoşgeldin nasılsınız sen ve bebiş
Canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle
Ne kadar süreSen kıyamazsın bana
Ayşoş ben de bugün yarın adet olmalıyım seni de bekliyorum![]()
Anladım canım avantaj tabi raporlu olması biz 35 yaşında evlenince zamanımız geçiyo diye düşündükyok canım 24 yaşından gün almış olmak, 3 yıl evlilik yetiyor. Deneme ya da tedavi sormuyorlar. Zaten 3 yılda çocuk olmaması onun yerine geçiyor. Ben 2 aşılama 1 tüp bebeği raporlu yaptırdım.
Nasıl artmamış ki, gayette iyi artmış bence, kese 1500 lerde gözükür zaten. Araştırdın mı canım Senin gününe göre Kaç olması gerekiyormuş?Kızlar doktor kese gördüm ama küçük miyom olabilir dedi kan testi ver dedi HCG ne bakalım dedi.
Sonuç bekleme gidersin yazarsınız bana dedi.
Sonuç çıktı bu gün p.tesi 4011
Geçen hafta Perşembe günü 1430 ve
Salı 722 idi
Yazdım doktora nasıl diye
Verdiği cevap ,""pek artmamış gibi.. ""
Sorun vamj dedim ve cevap vermedi yarım saatir bekliyorum![]()
Canım benim çok sağ ol daha iyiyimGüüüünayyyyydınnnnn
Omur-un Hatunu güzel haberlerle dön kuzum
Nureella kız çakma nasıl oluyor
kendi derdimiz yetmiyor Bi de bu görmemişler çıkıyor
@Gelbemucizem iyi vakit geçirmeceler canım
@edaecoo @halleycik bize de iş yerinde dinlenmelerrrrr
MelodiminEsi nasılsın canım
@LaRisaCca sen cezalısın ponçiğim. Dün gece bekledim de gelmedin
Ayseee1987 kuzuşşş sen nasılsın?
ben de hemen olacak sandığım için oyalandım canımAnladım canım avantaj tabi raporlu olması biz 35 yaşında evlenince zamanımız geçiyo diye düşündük![]()
hep iyi ol canım benimCanım benim çok sağ ol daha iyiyim![]()