Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de hemen olacak sandığım için oyalandım canım :-) bilseydim pandemi de gelecek hemen gider özelde denerdim. Ahhh Ahhh
Benim hemen oldu da ne oldu 😅 evlendim 2 ay sonra hamile kaldım şaşırdık hatta ama pıhtılaşma sorunum varmış işte. Sonrada kendimiz ovülasyonla denedik olmadı tedaviyle zor oldu zamanı neyse onda geliyolar köfteler hepsi zamanını bekliyo canım. 20 yaşımda evlenseydim diyorum yine bu zamanda olucaktı heralde kısmet herşey

Güüüünayyyyydınnnnn😍😍😍😍
Omur-un Hatunu Omur-un Hatunu güzel haberlerle dön kuzum
Nureella Nureella kız çakma nasıl oluyor😂kendi derdimiz yetmiyor Bi de bu görmemişler çıkıyor
@Gelbemucizem iyi vakit geçirmeceler canım
edaecoo edaecoo @halleycik bize de iş yerinde dinlenmelerrrrr😂😂😂
@MelodiminEsi nasılsın canım❤️❤️
LaRisaCca LaRisaCca sen cezalısın ponçiğim. Dün gece bekledim de gelmedin 😂
Ayseee1987 Ayseee1987 kuzuşşş sen nasılsın?
ben bugn iş yerinde de bir hayli yogunum kuzum yarında adana bölge gelecekmiş durmak yok :(

Kızlar nerdeyse hergün ovülasyon testi yaptım düne göre bugun ciddi anlamda koyulaşmaya başlamış:KK17:
Ovülasyon testini yapmak için idrarımı yapınca idrarımın çok koyu olduğunu görünce birde gebelik testi yaptım, hafif bişeyler çıktı, kaç gündür silik çizgi çıkmıyordu:KK64: yine bozuk testmi rastgeldi kızlar 😥
Ovülasyon testim ilk 10. Dkda çektim
20201221_132244.webp

Kızlar yumurta takibi yaptırdım bu ay. Letu diye bi ilaç kullandım bir yumurtam oluşmuş adetimin 13. Günü 17 mm doktor çatlatma iğnesi verdi. 16 mmden sonrasına veriyoruz 36 saat sonra çatladığından istenilen büyüklüğe ulaşır dedi. Böyle bi durum yaşayan var mı?
Evet canım benim 17mm iken çatlama iğnesi oldum

Kızlar nerdeyse hergün ovülasyon testi yaptım düne göre bugun ciddi anlamda koyulaşmaya başlamış:KK17:
Ovülasyon testini yapmak için idrarımı yapınca idrarımın çok koyu olduğunu görünce birde gebelik testi yaptım, hafif bişeyler çıktı, kaç gündür silik çizgi çıkmıyordu:KK64: yine bozuk testmi rastgeldi kızlar 😥
Eki Görüntüle 2744890
Gebelik testi nerdeee

Eki Görüntüle 2744890
cnm böyle olduğunda gebelik oluyor diye biliyorum gebelik testini atarmısın yönetim kurulu onaylasın :KK9:

Eki Görüntüle 2744890
bayağı koyu Ayşem. İnşallah gebeliktir. Gebeliği de atsana.

Eki Görüntüle 2744890
bence bu seferr başardınnnn bugün kaçıncı günün bu ay noırmal denemiştiniz değil mi birşey kullanmadın

Kızlar doktor kese gördüm ama küçük miyom olabilir dedi kan testi ver dedi HCG ne bakalım dedi.
Sonuç bekleme gidersin yazarsınız bana dedi.
Sonuç çıktı bu gün p.tesi 4011
Geçen hafta Perşembe günü 1430 ve
Salı 722 idi

Yazdım doktora nasıl diye

Verdiği cevap ,""pek artmamış gibi.. ""
Sorun vamj dedim ve cevap vermedi yarım saatir bekliyorum 😡😡
bbgm sen bi doktor mu değiştirsen bn bile gıcıklandım bu doktordan

Back
X