Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar boş gebelik olabilir dedi 10 gün rapor verdi dinlen deid.
Başka doktora geldim USG için sıkışmayı bekliyorum
Kuzucum bu doktor da baksın hele canım benim inşallahhh güzel haberlerini bekliyoruz

Ben bu sonuncuda çizgi gördüm ama gittikçe koyulaşması gerekmez miydi? 😑
Bunların hepsi tek test cnm, ovülasyon testi yaparken 1 saat önce yaptım, yani 1 testi farklı açıdan 3 tane çektim.
Aradan 45 dk geçince test böyle oldu, bozucu denk gelmiş olma olasılığı büyük:( çünkü 3-4 gündür kuruma çizgisi çıkmamıştı.
20201221_144454.webp

Kızlar doktor kese gördüm ama küçük miyom olabilir dedi kan testi ver dedi HCG ne bakalım dedi.
Sonuç bekleme gidersin yazarsınız bana dedi.
Sonuç çıktı bu gün p.tesi 4011
Geçen hafta Perşembe günü 1430 ve
Salı 722 idi

Yazdım doktora nasıl diye

Verdiği cevap ,""pek artmamış gibi.. ""
Sorun vamj dedim ve cevap vermedi yarım saatir bekliyorum 😡😡
🤬🤬🤬 En az %60 artması yeterli artışların gayet güzel
cnm doktoru aradım şimdi rapor yazmıyormuş bir gonalf bana 1200 tl ye mal olucak :KK43: ondanda vazgeçmek üzereyim
Canım başka dr a sorsan olmaz mı
Sabah keseyi gördü ama miyom olabilir dedi kan ver git yazışırız dedi ve aradı gel hastaneye dedi
Kafasına sık bu adamın
İnşallah gelmem larişş🤣🤣
İnşallah bebeğim duam bu yönde senin için ❤️
LaRisaCca LaRisaCca ceza vermeyeyim diyordum ama yine piyasada yoksun. Cezan belli bu gece sayfayı sen kapatacaksın. Herkes çıkana kadar bekleyeceksin :sopa: :KK70:
Ahahahah kabull 🤗 yeğenine geldim
Kızlar yumurta takibi yaptırdım bu ay. Letu diye bi ilaç kullandım bir yumurtam oluşmuş adetimin 13. Günü 17 mm doktor çatlatma iğnesi verdi. 16 mmden sonrasına veriyoruz 36 saat sonra çatladığından istenilen büyüklüğe ulaşır dedi. Böyle bi durum yaşayan var mı?
Canım hoşgeldin öncelikle tedavin hayırlı olsun canım zaten yumurta günde ort 2 mm büyüyor 36 saat sonra 19 mm lerde olacak ve çatlatma iğnesi de biraz olgunlaştırıyor inşallah bebişin tutunup gelir
Kızlar nerdeyse hergün ovülasyon testi yaptım düne göre bugun ciddi anlamda koyulaşmaya başlamış:KK17:
Ovülasyon testini yapmak için idrarımı yapınca idrarımın çok koyu olduğunu görünce birde gebelik testi yaptım, hafif bişeyler çıktı, kaç gündür silik çizgi çıkmıyordu:KK64: yine bozuk testmi rastgeldi kızlar 😥
Ovülasyon testim ilk 10. Dkda çektim
Eki Görüntüle 2744890
Canım ovün epey koyu keşke gebelik olsa bu inşallah gebelik başlıyordur ☺️
Kızlar boş gebelik olabilir dedi 10 gün rapor verdi dinlen deid.
Başka doktora geldim USG için sıkışmayı bekliyorum
Bu doktoru bir köşede ölü bulursanız benden bulmayın 😑 bu bir itiraf değildir
Canım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bende inanamazdım :KK48: Allahım o günleri bizlere en erken zamanda gösterir inşallah 🤲🙏
Testlerin kolajlanmış hali
Eki Görüntüle 2744924 Eki Görüntüle 2744925 Eki Görüntüle 2744926
Ayşoş çok dikkatli bakıyorum ama daha önceki çizgilerin daha barizdi sanki burda göremiyor gibiyim 😑
kızlar ya bugun iğnenin 8. günü. böyle bir akıntı oldu bişey aktığını hissettim baya ıslak ve uzun yumurta akı gibi
geçen iğnelerimde böyle akıntı hissetmemiştim. her şeyde de belirti arıyorum artık :KK16:
Canım akıntı belirleyici değil onu baz alma belirti arama kendinde inşallah bebişin seninledir ❤️

Bunların hepsi tek test cnm, ovülasyon testi yaparken 1 saat önce yaptım, yani 1 testi farklı açıdan 3 tane çektim.
Aradan 45 dk geçince test böyle oldu, bozucu denk gelmiş olma olasılığı büyük:KK43: çünkü 3-4 gündür kuruma çizgisi çıkmamıştı.
Eki Görüntüle 2744997
Olabilir canım senin diğer testlerinde de çizgi çıkmıştı

Olabilir canım senin diğer testlerinde de çizgi çıkmıştı
Bozuk olabilir tabiki canım ama Yinede ben eczane kapanmadan gidip bi test daha aldım. 10 TL lik kaset testlerden. Akşama yada yarına yaparım. Fakat adet sancım başladı...
Bunu aldım,Bu testi bileniniz var mı?
20201221_153753.webp

Bozuk olabilir tabiki canım ama Yinede ben eczane kapanmadan gidip bi test daha aldım. 10 TL lik kaset testlerden. Akşama yada yarına yaparım. Fakat adet sancım başladı...
Bunu aldım,Bu testi bileniniz var mı?
Eki Görüntüle 2745017
Ben kullanmadım kuzum eşim oncomed almıştı 5 TL ye çok iyi bir testti. Bu kadar bekledin madem sabah ilk idrarla yaparsın. Adete ne kadar var?

ben raporlu için 2 aşılama şartı var demek istemiştim canım. İlk tüp bebek denemem raporluydu benim. Rapor için de 2 aşılama şart.
Evet ben de tüp bebek raporu için bir aşılama oldum ikinciyi olacaktım ki yumurta erken çatladı aşılama iptal oldu ama oğlum tutunmuştu. Şimdi sanırım gebelik oluştuğu için rapor hakkımı da kaybetmiş oluyorum 🤔

Ben kullanmadım kuzum eşim oncomed almıştı 5 TL ye çok iyi bir testti. Bu kadar bekledin madem sabah ilk idrarla yaparsın. Adete ne kadar var?
Sabahı beklemeden yapayım gitsin diyorum, sancımda var, negatifi görüp rahatlayayım, en azından diğer testlerin bozuk olduğundan emin olurum. İdrarımı 3-4 saat tutsam yeterli olur mu?

Back
X