Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@mel

Rabbim hayırlısını versin. İnşallah korkulan olmaz canım. Dikkat et kendine.

Kuzummm içinde kıpırdama var demiş ya yerim ben o minnak yavruyu 😍 Rabbim korusun Hafız ismiyle muhafaza buyursun 🧿🧿🧿 bolca dinlen inşallah çok güzel olacak, elinden geldiğince stres yapmamaya çalış biliyorum zor ama keşke bebeğimin zamanında o kadar stres yapmasaydım belki de böyle olmayacaktı diye düşünüyorum 😔 nolur sağlam durmaya çalış annesi, sen güçlüsün, o minnak çok daha güçlü inan

Canım geç döllenme olmuştur belki ondan ufaktır kesen. İyi yapmışsınız annende daha rahat edersin bol bol dinlen her şey iyi olucak merak etme

Canım doktorun acayip sinir etti bu iş olsada olmasada sakın onunla devam etme derim. neyse senin adetin kaç gün geçti acaba. bi hafta bile olmadı sanıyorum. bana acele ediyorlarmış gibi geliyor düşük olacak ,boş gebelik olacak falan demeleri için. git dinlen evde bu durumuda kafaya takma. allah ömür verdiyse o bebeğe bi şekilde devam edecek gebeliğin. yok zaten ömür vermediyse seninde bi başkasınında yapacağı bişey yok. sakin olmaya bak. henüz bi kanaman falan olmadı sanırım. kese bozulması için genelde kanama olması gerekiyor. bence senin gebeliğin güzel bi şekilde ilerleyecek şuan böyle düşünüp rahat olmalısın.

sağol canım sorduğun için 🤗 . iyiyim çok şükür. sen nasılsın?

kuzummmm en azndn bak bu doktor hem keseyi hemde kese içinde kıpırdanmayı görmüş sen umutsuz olma ve sakn stres yapma belki geç tutmuştur gelişimi geç olan bir bebekte olblr herşey nasip biliyorsun kndne cok dkkt et hareketlerine bol bol yat dinlen eşin çok ii düşünmüş annene bırakmakla orada daha rahat edersin herşey güzel olucak allahın izni ileee :KK68: :dua: :dua: :KK200:

Progesteron kullanıyor musun? Proluton gibi bir iğne yapıldı mı

Omur-un Hatunu Omur-un Hatunu canım son durum nedir ne yaptın

Bak canım konu açmış bir arkadaş olabiliyor demekki

Rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıkla ilerler 🤲🤲🤲💓

Kızlar çok sağolun. hayırlısı ile sağlıklı gebelik ilerleyecek haberini alırım da rahatlarım...
Annemin orda istirahat e girdim inşallah iyi gelecek minnağıma..
Dualarınıza ihtiyacım var.. 🤲
Doktoru kesin değişiyorum..
Kimseye de önermem asla..
Beni bu gün dünya stresine soktu.. aynı şeyleri yaşayacağım diye korktum..
Allah'ım bu korkuyu kimseye yaşatmasın..

Canım temizleyebildin mi 😱 çok pis oluyor o ya

😂 ne izliyon tv de ki halimi hatrımı sormuyon

Ahhhhhhhhhhhh 😍😍😍😍 başlasınnnnnn yeni ayyy

CAnım benim sen çalışıyosun aynı zamanda. Yorma kendini bu kadar zaten gün boyu evde kimse yok senin evin hep temiz kalır ❤️
Kim dedi TV izliyorum :KK70:

Oglen aradilar gel diye
Yogundu cikamadim yedek anahtlargirin dedimm
Bacaci gelmis tek tek bakmisa
Tulleri indirdimm,koltuklar silindii ,halilari topladim yikatcamm vee yerleri camlari sildimm.
Yeni aksam yemegii yedimmmm koyy evinee ciktikkk
Kayinvalidemi aramistimm acizz annee diyee
😁😁
Neyseki acil durum yeri varmış 😂 ellerin dert görmesin

Çok can sıkıcı bir durum gerçekten. Kolay gelsin canım.
Canım temizleyebildin mi 😱 çok pis oluyor o ya

😂 ne izliyon tv de ki halimi hatrımı sormuyon

Ahhhhhhhhhhhh 😍😍😍😍 başlasınnnnnn yeni ayyy

CAnım benim sen çalışıyosun aynı zamanda. Yorma kendini bu kadar zaten gün boyu evde kimse yok senin evin hep temiz kalır ❤️
Dedimmki o sobayi bi tarafinizaaa 😁
Katil olabilirdimm bide regl oncesi nasil gerginimm vryaa😁💩
Yapabildim kdr yaptimmm istee kuzumm yasak baslamadan cikmamiz lazimdii
Yarin aksam detayli yaparimm yinee

Kızlar çok sağolun. hayırlısı ile sağlıklı gebelik ilerleyecek haberini alırım da rahatlarım...
Amin canım. Inşallah güzel ilerleyecek. Böyle durumlarda tek düşmanın stres. Biliyorum çok zor ama sen güçlü bir kadınsın. Sıkıntısız atlatacaksın inşallah ❤️

Amin canım benim. Dinlen ve olumsuz hiçbirşey düşünme ❤️ Herşey çok güzel ilerleyecek , hep dualarımızdasın, seni seviyoruz ❤️

Dedimmki o sobayi bi tarafinizaaa 😁
Katil olabilirdimm bide regl oncesi nasil gerginimm vryaa😁💩
Yapabildim kdr yaptimmm istee kuzumm yasak baslamadan cikmamiz lazimdii
Yarin aksam detayli yaparimm yinee
Ben yerinde olsam önce komşuyla tartışırdım yemek yemesem de olur 😂 (azmettiren)

Amin canım. Inşallah güzel ilerleyecek. Böyle durumlarda tek düşmanın stres. Biliyorum çok zor ama sen güçlü bir kadınsın. Sıkıntısız atlatacaksın inşallah ❤️
İnşallah canım.. stres etmemeye düşünmemeye çalışıyorum ama aklıma gelip bakıyorum araştırmalara sonra moralim bozuluyor tekrar düşünmemeye çalışma çabalarına giriyorum.

İnşallah canım.. stres etmemeye düşünmemeye çalışıyorum ama aklıma gelip bakıyorum araştırmalara sonra moralim bozuluyor tekrar düşünmemeye çalışma çabalarına giriyorum.
Canım okuma yazılıp çizilenleri herkesin yaşı durumu riski aynı değildir sadece kafanı yormuş stres olmuş olursun

Amin canım benim. Dinlen ve olumsuz hiçbirşey düşünme ❤️ Herşey çok güzel ilerleyecek , hep dualarımızdasın, seni seviyoruz ❤️
İnşallah kuzum... Sizde iyiki varsınız Allah'ım gönlünüze göre versin tez zamanda 🤲

Hele şu cinonun dediğine bakın. Sanki az beklemişim de 3 yıl diyor. Kızlar 2023e kaldım bu gidişle :KK70:
Screenshot_20201221_220927_com.faladdin.app.webp

Omur-un Hatunu Omur-un Hatunu kuzum benim ya kıyamam ☹️ anneciğin güzelce baksın sana Allah’ın izniyle bir hafta sonra hepsi geçmiş olacak 🤲🏻 stres yapmamaya çalış boş yere bebiş de sen de gerilme kuzucum 🌸
Çok sağol canım.. annem le ablam yan dairelerde sağolsunlar ilgileniyorlar.. birtek WC ihtiyacım için kalkıyorum..

Back
X