Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu gün Davud yildizinin gokyuzunde olustuğu nadir gunlerden biri.... Allah'ım bu mesajı okuyan güzel, zeki, kuvvetli bir kadın ve ben onu seviyorum. Ona hayatını en güzel şekilde yaşaması için yardım et. İstediklerini yapması konusunda ona yardımcı ol. Karanlık zamanlarda ona ışık ol, en sevgisiz anlarda bile sevebilsin... Her zaman onu koru, sana ihtiyacı olduğu zaman ona yardım et ve... ona güvende olduğunu hissettir. ❤️❤️❣️

Canım temizleyebildin mi 😱 çok pis oluyor o ya

😂 ne izliyon tv de ki halimi hatrımı sormuyon

Ahhhhhhhhhhhh 😍😍😍😍 başlasınnnnnn yeni ayyy

CAnım benim sen çalışıyosun aynı zamanda. Yorma kendini bu kadar zaten gün boyu evde kimse yok senin evin hep temiz kalır ❤️
Kuzu temiz çok skür de bir tek şu erkeklerin kılları dökülüyor ya yerde bitane bile görsem gıcıklanıyorm 😂

Bu gün Davud yildizinin gokyuzunde olustuğu nadir gunlerden biri.... Allah'ım bu mesajı okuyan güzel, zeki, kuvvetli bir kadın ve ben onu seviyorum. Ona hayatını en güzel şekilde yaşaması için yardım et. İstediklerini yapması konusunda ona yardımcı ol. Karanlık zamanlarda ona ışık ol, en sevgisiz anlarda bile sevebilsin... Her zaman onu koru, sana ihtiyacı olduğu zaman ona yardım et ve... ona güvende olduğunu hissettir. ❤️❤️❣️
Yiiaaaa 🤗😍

Oglen aradilar gel diye
Yogundu cikamadim yedek anahtlargirin dedimm
Bacaci gelmis tek tek bakmisa
Tulleri indirdimm,koltuklar silindii ,halilari topladim yikatcamm vee yerleri camlari sildimm.
Yeni aksam yemegii yedimmmm koyy evinee ciktikkk
Kayinvalidemi aramistimm acizz annee diyee
😁😁
Aboooowww ne kdr çok iş yapmışsın allah yardımcınn olsun kuzum ellerin dert görmesn cok gıcık bir olau

Esimin halasii
Sey dedimm sadecee o sobayi kabaa yereee 😁💩
C Capanin Gururu Teyom dedi ki ortalığı karıştırma 😂😂
İnşallah kuzum... Sizde iyiki varsınız Allah'ım gönlünüze göre versin tez zamanda 🤲
Sen de iyi ki varsın canım benim amin hepimizin inşallah 🥰
Hele şu cinonun dediğine bakın. Sanki az beklemişim de 3 yıl diyor. Kızlar 2023e kaldım bu gidişle :KK70: Eki Görüntüle 2745219
Kız bu nediyo mahkeme filan 😂 enişteyi mi süründürecen
Orası öyle de yine de güzel haber arıyorum .
Güzel haber Rabbimden gelen olsun inşallah 🌸
Kız ne gaz veriyon. Akrabalarmış, olay çıkacak 😂
H halleycik 😂😂 tartışma bak akrabasınız 🤪
Kizlar 😍bugun 11.gundeyim cok kasik agrim var normalmi sizce birde test yapsam olurmu sizce
Yap görelim canım buraya at muhakkak testi
Ahhh canımıniçii Allah razı olsun rabbim senin de gönlüne göre versin 😍

Kızlar çok sağolun. hayırlısı ile sağlıklı gebelik ilerleyecek haberini alırım da rahatlarım...
Annemin orda istirahat e girdim inşallah iyi gelecek minnağıma..
Dualarınıza ihtiyacım var.. 🤲
Doktoru kesin değişiyorum..
Kimseye de önermem asla..
Beni bu gün dünya stresine soktu.. aynı şeyleri yaşayacağım diye korktum..
Allah'ım bu korkuyu kimseye yaşatmasın..
Kuzum her zmn dualarımız snnle sakn streslenme herşey güzel olucak morelini yüksek tut ki senin minnak birşey hissetmesin kesnlikle cok dgru bir karar vermişsin inşallah çok iyi bir doktor bulursun seni anlayacak ve morelmen yükseltecek 🙏🏻❤️

Back
X