Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın beybisiler nasilsiniz ben dün annemde çok ama çok yoruldum gelince de girim dedim biraz sistemde onarım varmış giremedim ya 🥺
Ya profil fotosu tanıdık ama nick değişmiş 🤦🏼‍♀️ çıkaramadım ben arkadaşım
Günaydınnn canlarım. Dün kar dedik bugün karla uyandım güne. Tabi eşim kış lastiklerini taktırmamış, nasıl gideceksem işe
Ooo kar mı geldi ne güzel ❄️ biz ta kasım sonu taktık kış lastiklerini 🤦🏼‍♀️

Canlar bugünde iki marka ile ovü testi yaptım bugün daha silik çıktı. Demek ki yumurtlama geçmiş. Gün aşırı değerlendirdik zaten.
Hadi bakalım yavrum mutluluk gözyaşı döktürecek bir müjde gelsin 🤲🏻 belli mi olur her şey Allah'tan 🤗

Ayy kizlar herşey benim başıma geliyor ya ben hani balcaliya gittim ya neden hiç olmuyor diye bgn aradım artık 1 ay oldu diye aradım balcaliya bizde böyle bı kayıt yok demezlermi deli oldum neyse bashekimligini aradım neyse sonradan araştırdım ki bn şehir Hastanesi'ne gtmisim megersem yaaa😂😂🥺 sonuçlarınızı 1 i haftaya çıkacakmış ama yılbaşından sonra gidecgm bende çünkü hastaligima 1 hafta var gidemem yolda molda olurum bu sefer rezil olurum

Ayy kizlar herşey benim başıma geliyor ya ben hani balcaliya gittim ya neden hiç olmuyor diye bgn aradım artık 1 ay oldu diye aradım balcaliya bizde böyle bı kayıt yok demezlermi deli oldum neyse bashekimligini aradım neyse sonradan araştırdım ki bn şehir Hastanesi'ne gtmisim megersem yaaa😂😂🥺 sonuçlarınızı 1 i haftaya çıkacakmış ama yılbaşından sonra gidecgm bende çünkü hastaligima 1 hafta var gidemem yolda molda olurum bu sefer rezil olurum
hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini alırsın kuzucummm allah yardımcın olsun

Yarin yapim demi kizlar
Canım test yaptın mı sabah ilk idrar ile
Günaydın kızlar neler yapıyorsunuz nasılsınız
Canım benim hoşgeldin ne yapalım işte sohbet muhabbet sende ne var ne yok
Ya ben buralardayım aslında ama bir yandan da online dersler veriyorum öğretmenim 😊 Koşturmaca halindeyim yani anlayacağın. İyiyiz çok şükür herhangi bir problem yok bir iki hafta içinde ilk testimizi yaptıracağız bakalım. Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz?
Canım benim adeti bekliyorum testlerim negatif sözde bugün olmam lazım :)
Günaydın beybisiler nasilsiniz ben dün annemde çok ama çok yoruldum gelince de girim dedim biraz sistemde onarım varmış giremedim ya 🥺
Canım sen niye hep böyle gittiğin yerden yorgun dönüyorsun ? Keyif yapmaya gitmedin mi
Günaydınnn canlarım. Dün kar dedik bugün karla uyandım güne. Tabi eşim kış lastiklerini taktırmamış, nasıl gideceksem işe
Taksiyle git bacım risk alma Allah korusun
Canlar bugünde iki marka ile ovü testi yaptım bugün daha silik çıktı. Demek ki yumurtlama geçmiş. Gün aşırı değerlendirdik zaten.
Canım illaki denk gelmiştir inşallah bebiş olsun bu ay
İyi güldüm sabah sabah haa 😂😂 hadi inşallah adet olmazsın ❤️

Back
X