Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar :KK68:
Dün akşam kk ya giremeyince banlandım zannettim, niye acaba diye düşündüm durdum🤭
Tünaydın cnm 🥰 Aynen bende öyle dusundum ama sonradan anladım ki site de çalışma varms sonradan ohh dedim al bu seferde şifremi mi unuttum diye karistrmadigim yer kalmadı sonradan buldum megersem ben adımı degistrdigimi unutmuşum yaa😂😂😂:KK49::KK70:

Tünaydın cnm 🥰 Aynen bende öyle dusundum ama sonradan anladım ki site de çalışma varms sonradan ohh dedim al bu seferde şifremi mi unuttum diye karistrmadigim yer kalmadı sonradan buldum megersem ben adımı degistrdigimi unutmuşum yaa😂😂😂:KK49::KK70:
Hahha😁 yalnız olmadığıma sevindim.
Birde benim profilin altında Sesu yazıyor. O ne ki🤔

çok test yapmaktan banladılar mı sandın :KK70:
Yapmıyorum artık bıraktım testleride ya, yumurtlamadan sonra göğüs ağrım vardı, bu sabah kalktığımda göğüslerimi yokladım ağrı yok, o an bendeki mutsuzluğu görmen lazım🤣 tüm inancımı kaybettim...🤭
Kk ya giremeyince googlede dolaştım dün, birinin yazısına denk geldim, ve çok doğru😂
Screenshot_20201221-220732_Chrome.jpg

20201222_135336.webp

Kızlar renklerle işaretleme yaptım siyah olanı dün 3 gibi yaptım mavi olanı aksam 9 gibi yapınca silik gördüm 3 saat sıvı almadan yapmıştım öyle olunca kırmızı olanı da icim rahat etmedi gece 2 gibi yaptım oda silik cıktı
Sarı olanı bugün saat 1 de yaptim oda silik
Şimdi kafam karıştı ben yumutladim mı yumurtladiysam çatladı mı ki 🙄🤔
LaRisaCca LaRisaCca

Back
X