- 26 Mart 2018
- 28.482
- 128.066
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #53.621
henüz erken canım. iğne etkisi geçmiş demek ki. 14.gün tekrar yapKizlar 12.gunde negatif ciktiEki Görüntüle 2745489
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
henüz erken canım. iğne etkisi geçmiş demek ki. 14.gün tekrar yapKizlar 12.gunde negatif ciktiEki Görüntüle 2745489
yatmaktandır o canımİyyiyim tatlım bel ve sırt ağrısı dışında.. sen nasılsın![]()
Sana değerlendir demiştim inatçı keçiEki Görüntüle 2745456
Kızlar renklerle işaretleme yaptım siyah olanı dün 3 gibi yaptım mavi olanı aksam 9 gibi yapınca silik gördüm 3 saat sıvı almadan yapmıştım öyle olunca kırmızı olanı da icim rahat etmedi gece 2 gibi yaptım oda silik cıktı
Sarı olanı bugün saat 1 de yaptim oda silik
Şimdi kafam karıştı ben yumutladim mı yumurtladiysam çatladı mı ki
LaRisaCca
Valla çok şükür bu günümüze tatlımİyyiyim tatlım bel ve sırt ağrısı dışında.. sen nasılsın![]()
Değerlendiriyorum da Acaba çatladı mı kiSana değerlendir demiştim inatçı keçi
Valla çok şükür bu günümüze tatlım![]()
ohhh tatlım keyfine bakkk ne güzell dinlennn bu günlerin değerini bil her zmn ele geçmez naz cilve yappBel ve sırt ağrım var.. yatıp duruyorum iyi bakılıyorum
Ama saatelr geçmiyor
Siz nasılsınız
Testlerde öyle görünüyorDeğerlendiriyorum da Acaba çatladı mı ki
Belirtilere aldanma canımMoralim iyice bozuldu ya hasta olacak miyim olmucak miyim belirtiler bir geliyor bir gidiyor bel ağrısından kıvranıyorum resmen napacagimi şaşırdım ya acaba test mı yanlış demekten de kendimi alamıyorum nolur dua edin ya![]()
Mrb ben bu testte silik çizgi görüyorum acaba yanlışmı gördüm silikte olsa artı var orda sankiKizlar 12.gunde negatif ciktiEki Görüntüle 2745489
Canim bende ilk silik gorunce mutlu olmustum ama arti isareti olmasi gerekiyormus yuvarlak dairede goruyormusunMrb ben bu testte silik çizgi görüyorum acaba yanlışmı gördüm silikte olsa artı var orda sanki
Ben gördüm evet orta büyük yerde +olacak |bu çizgi silik var sankiCanim bende ilk silik gorunce mutlu olmustum ama arti isareti olmasi gerekiyormus yuvarlak dairede goruyormusunben goremedim
Yaa vallah miBen gördüm evet orta büyük yerde +olacak |bu çizgi silik var sanki
Yok değiştirmedim aynıTestlerde öyle görünüyor
Sen de mi nick değiştirdin yaa
Belirtilere aldanma canım
Bi bakYaa vallah misen diyince bakiyorum ama cidden sence azcikda olsa varmi
Hayırlısı canım uygun zamanı bekliyordur inşallahCanım test yaptın mı sabah ilk idrar ile
Canım benim hoşgeldin ne yapalım işte sohbet muhabbet sende ne var ne yok
Canım benim adeti bekliyorum testlerim negatif sözde bugün olmam lazım :)
Canım sen niye hep böyle gittiğin yerden yorgun dönüyorsun ? Keyif yapmaya gitmedin mi
Taksiyle git bacım risk alma Allah korusun
Canım illaki denk gelmiştir inşallah bebiş olsun bu ay
İyi güldüm sabah sabah haahadi inşallah adet olmazsın
![]()
Bende öyle düşünüyorum ama kaldormıyırlaryatmaktandır o canım
Dinleniyorum tatlım. Sağlık olsun da cilve yapmasamda olur..ohhh tatlım keyfine bakkk ne güzell dinlennn bu günlerin değerini bil her zmn ele geçmez naz cilve yapp![]()