- 26 Mart 2018
- 28.482
- 128.068
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #53.761
Oturma odası, koridor ve banyo kaldı. Yoruldum kızçeler. Sabah da işe gitmeden yaparsam biter
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitanem senin hareketli de olman lazım dikkatli bir şekilde yürüyüş yaparsan o da kan akışını dengeliyor. Ayrıca bebeğin organları 10. haftada tamamlanıyormuş kan sulandırıcı da kullanıyorsun Rabbimin izniyle her şey güzel olacakCanım ya sorma valla mümkün olduğu kadar artık stres yapmamaya çalışıyorum. İlk başlarda fenaydı durumum burda da yazıyodum darlıyodum valla sizi. 10. Haftada rahimden kan alıp beslenmeye başlıyomuş ilk defa öncekide 10+2 de düşmüştü. Kullandığım kan sulandırıcılar işe yarasın diye dua ediyorum valla sürekli yine aynı şey olmasın diye. Dediğin gibi çok stresli oluyo ama sürekli bişey olmıcak herşey iyi diye sayıklıyorum rahatlamak için![]()
Benim de bugün banyo tuvalet ve çamaşırlar kaldı bebeğimOturma odası, koridor ve banyo kaldı. Yoruldum kızçeler. Sabah da işe gitmeden yaparsam biter
Amin canım inşallahBitanem senin hareketli de olman lazım dikkatli bir şekilde yürüyüş yaparsan o da kan akışını dengeliyor. Ayrıca bebeğin organları 10. haftada tamamlanıyormuş kan sulandırıcı da kullanıyorsun Rabbimin izniyle her şey güzel olacak![]()
Ayyy canım beni ne kadan Mesut ettin anlatamam
Kuzumm inşallah bende hayırlısıyla atlatırım şu süreciKuzum üzüülme bnm arkadaşımında öyleydi ve üstüne kansızlıgı vardı haftada 2 kez kan takıyorlardı skntılı geçirdi ama çok şükür bebegine kavuştu kuzenimdede hamilelik şekeri vardı yedklerine içtiklerine dkkt etti hiç bir sorun yaşamadı içini ferah tut herşey yolunda sıkma canını![]()
Canım çok doğru söylüyorsun. Ama psikolojik olarak da sıkıntılı bir dönemden geçiyorum sanki. Bi anda da böyle şeyler söylenmesi daha da kötü hissetmeme sebep oldu. İnşallah şu testlerde bişey çıkmaz da biraz daha rahatlarımKuzum bi sakin ol. Bak stres butun hormonlari vucudu vede bebegi etkiliyor. Bunubsende biliyosun.suan kesin bile olmayan bisey icin bu kadar kendini yipratma. Once sakin ol ve herseyin iyi olacagina inan. Evet gebe kalmak kolay degil. Evet gebeligin kendiside kolay degil ve bir com insan bi suru sorun yasayarak doğum yapiyor. Senin hersey elinin altinda doktorun kontrollu. Gerekli tedbirleri aliyorlar. En onemlisi bu degilmi. Herseyin tedavisi var cok sukur. Buda gecer. Ama senin bu kadar aglaman sana iyi gelmez.
Dur kiz burdayim.. Ara arada geldim zati. Aksam ustu is yemek cay derkem ancak geldim. Neyse cezam raziyim patron.
![]()
Histeroskopi yaparsa zaten hemen tüpyapmaz kuzum bekle diyecekEvet artık beklemek istemiyorum ama başkentteki doktorum yapışıklık devam ediyor olabilir sulu ultrason çekip histeroskopi planlarız dedi. Sahneden koşarak uzaklaştım
O yüzden Bülent hocada hemen tüp bebeğe başlayamayabiliriz belki histeroskopi olur.
Ellerin dert görmesin teo m şu aşağıdaki mesaja canım sıkıldıOturma odası, koridor ve banyo kaldı. Yoruldum kızçeler. Sabah da işe gitmeden yaparsam biter
Yapma yaaBu arada bir arkadaşım Bülent hocanın hastası, karı koca covid geçirdiler sperm hasarı olabilir 3 ay bekleyin demiş hemşire. Test verecekler beklerken de. Covid geçirenler burada da var haberiniz olsun.. spermin yenilenme süresi 3 ay zaten sıkıntı varsa test yaptırın bu sürede doktorunuz takviye falan verir
Kız uykun kaçmasın bu saatte
canisi ben bu ayda olmayınca moralim çok bozuldu artık umudum yok
Maşallah1 adet 13mm allah ol der olu verir çok dua ettim allahım sonun da bize nasip etti
yaaaaa bunu biri çıkıp detaylııııı anlatsınnn demek işe yarayan bir pozisyoooonnnnnnnnnnTatlım bende son beraberlikte ilk ayak dikleyip bel altına yastık koydum sonra yüz üstü yattım hiç kalkmadan. Sabah duş aldım işe gittim.![]()
Tatlım zaten ilk 3 4 dk da sperm ulaşıyor o esnada ayaklarım dikili havaya sonra yüz üstü yattım. Bende o mı etkili oldu bilemem tabikiyaaaaa bunu biri çıkıp detaylııııı anlatsınnn demek işe yarayan bir pozisyoooonnnnnnnnnn![]()
ama ilişkiden sonra dönünce spermler dışarı akmayacakmı
Yarasın bize