- 20 Mart 2011
- 13.944
- 32.543
- 798
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #53.781
Kuzum ilk gün hepimiz aynı oluyoruz napalım ama sonra tekrar başlıyoruz çabalamayacanisi ben bu ayda olmayınca moralim çok bozuldu artık umudum yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum ilk gün hepimiz aynı oluyoruz napalım ama sonra tekrar başlıyoruz çabalamayacanisi ben bu ayda olmayınca moralim çok bozuldu artık umudum yok
Çok seviyorum kuzucum yaKız uykun kaçmasın bu saatte![]()
Hahhaha deneyelim görelimyaaaaa bunu biri çıkıp detaylııııı anlatsınnn demek işe yarayan bir pozisyoooonnnnnnnnnn![]()
ama ilişkiden sonra dönünce spermler dışarı akmayacakmı
En doğrusu şu zamanda canım, evde mümkün olduğunca yine hafif hareketler yaparsınAmin canım inşallahvirüs muhabbetinden çok çıkmıyorum çıkarsamda yarım saat yürüyüp geliyorum
haftada 3 gün falan o da. Spora gidiyodum dondurdum ocak ortasına kadar bakalım virüs azalırsa eğer havuza gidicem sadece en yararlısı o diyolar.
Bal tarçın çörekotu nu herhangi birgün başlasak olurmu acaba adetin 6.günündeyimBal tarçın çörek otu, ovulasyon takibi ve bu yatış pozisyonu bu ay ki yapılacaklar listembenim "to do list" anca böyle olur
![]()
Günaydın canım. Bu gün kasık ağrım var kramp gibi keskin ara ara giriyor.Günaydın kızlarrrOmur-un Hatunu canım nasılsın
Aynen cnm bende çok ama çok seviyorum ya vazgeçilmezimYarasın bizepek severim ben de kuzum
Temizliği önemliymiş normalde de önemli bi faktör bu. Klor kullanmıyolarmış tuz sistemi var temizlenmesinde daha sağlıklıymış belki klor oranı çok düşüktür hafif ekleme yapıyo olabilirler. 3 yıldır gidiyoruz hiç sorun olmadı hem kışın pek kimse gelmiyo belki 1 yada 2 kişi oluyo o yüzden daha iyi gibi sankiEn doğrusu şu zamanda canım, evde mümkün olduğunca yine hafif hareketler yaparsınhavuz gebelikte sıkıntı oluşturuyor mu acaba?
![]()
Sen bende ki kasık ağrısı görGünaydın canım. Bu gün kasık ağrım var kramp gibi keskin ara ara giriyor.Bel sırt ağrısı devam.
Sen nasılsın
2. Gün başlanır yazıyor ama 6. Gün de olur bence var olan yumurtalarını kaliteli yapabilirBal tarçın çörekotu nu herhangi birgün başlasak olurmu acaba adetin 6.günündeyim
Anladım kuzum o zaman iyi gelir hareketlilik için deTemizliği önemliymiş normalde de önemli bi faktör bu. Klor kullanmıyolarmış tuz sistemi var temizlenmesinde daha sağlıklıymış belki klor oranı çok düşüktür hafif ekleme yapıyo olabilirler. 3 yıldır gidiyoruz hiç sorun olmadı hem kışın pek kimse gelmiyo belki 1 yada 2 kişi oluyo o yüzden daha iyi gibi sanki
Tşkler inşallah faydasını görüp burda yazarız2. Gün başlanır yazıyor ama 6. Gün de olur bence var olan yumurtalarını kaliteli yapabilir
Diyorsun eşini pataklamaLaRisaCca C Capanin Gururu Teyom kızlar şu sperm durumunu bu kadar dert etmeyin her bünyede aynı olabilir mi sizce? Elbette doktor daha da garanti olsun başarı oranı artsın diye böyle bir yönteme gitmiş olabilir ama test yapılmadı nedir ne değildir henüz net bir şey yok. Şimdiden sıkmayın canınızı. Daha önce anlatmıştım benim arkadaşımın eşinde üç sperm bulundu üç adettt ve ikizleri var
![]()
AminnnTşkler inşallah faydasını görüp burda yazarız![]()
Ben de görüştüm canım Bülent Beyle. Gelmeden test yaptırıp gönderin dedi bana da. Eşim haftaya yaptıracak bir de ocak sonu yaptıracakBu arada bir arkadaşım Bülent hocanın hastası, karı koca covid geçirdiler sperm hasarı olabilir 3 ay bekleyin demiş hemşire. Test verecekler beklerken de. Covid geçirenler burada da var haberiniz olsun.. spermin yenilenme süresi 3 ay zaten sıkıntı varsa test yaptırın bu sürede doktorunuz takviye falan verir
Sabah bitirdim şükür. Mis gibi oldu. Birazdan işe gideceğimBenim de bugün banyo tuvalet ve çamaşırlar kaldı bebeğim![]()