- 26 Mart 2018
- 28.482
- 128.066
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #53.801
Tüüüüünayyydınn bu arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım seni anlıyorum. sen şimdi yoğun bi iş hayatından ev hayatına geçiş yaptın, rahat oturacağım derken de makine falan bozulunca hiç bişe yolunda gitmiyo gibi düşünüyosun. ama bu durumların hepsi geçici. herşey yoluna girecek. sadece bebekle ilgili stres olup onuda kendinide çok rahatsız etme. herşey yoluna girecek diye kendine telkinlerde bulun. ve buna inan.Canım çok doğru söylüyorsun. Ama psikolojik olarak da sıkıntılı bir dönemden geçiyorum sanki. Bi anda da böyle şeyler söylenmesi daha da kötü hissetmeme sebep oldu. İnşallah şu testlerde bişey çıkmaz da biraz daha rahatlarım![]()
Bende ağrı sızı olunca acaba korkuyorum.Sen bende ki kasık ağrısı görhapşırınca 2dk kıvranıyorum sancıdan bide arada kaçırıveriyorum. Sırt ağrısıda normal canım ben bazen uyuyamıyorum ağrıdan. Biraz can sıkıcı oluyo tabi bu durumlar ama bunları hissetmek yinede güzel
bebiş içerde sıkı sıkı tutunuyo demekki diyorum esas ağrım sızım olmayınca neden yok diye panik oluyorum artık
canım ilk zamanlar bu ağrılar normal genelde oluyo ve genelde herkes bu durumdan korkuyo bişey mi olacak diye. kendimden biliyorum. hatta önceki düşüklerimde belimde noktasal bi ağrı oluyodu ondan anlıyodum artık düşük olacağını. ama bel ağrısı , kasık ağrısı bu dönemlerde normal. bi lekelenme kanama olmadığı sürece sıkıntı yok.Bende ağrı sızı olunca acaba korkuyorum.
Belki baştan böyle hssedip sağlıklı güzel deseydiler rahat olurdum ama bir kere strese koydular ya beni normal olsa da endişe ediyorum.
İnşallah tutunmak içindir bu ağrılarım..![]()
Canımm inşallahselam kızlar. gece yine uyumamış yazmışınız.
canım seni anlıyorum. sen şimdi yoğun bi iş hayatından ev hayatına geçiş yaptın, rahat oturacağım derken de makine falan bozulunca hiç bişe yolunda gitmiyo gibi düşünüyosun. ama bu durumların hepsi geçici. herşey yoluna girecek. sadece bebekle ilgili stres olup onuda kendinide çok rahatsız etme. herşey yoluna girecek diye kendine telkinlerde bulun. ve buna inan.
Onun için tabi canım çok normal ağrı olması yaplanıp karnının şişmesi gibi değilki bu yap kas kütlesinin üzerinde oluyo bişey hissetmiyo insan. Ama rahim kas kütlesinin altında kaslarına bası yapıyo sürekli büyüyeceği için zamanla genişlemesini sağlıyor. 2 haftadır bel ağrısıda eklendi bana bazen yürürken bile zorluyo bacağımı. Anneme söyledim bir ara karnıma sancı giriyo diye annem güldü şimdi böyleysen sonra napıcaksın sen iyice şişerken karnın diye :) içini ferah tut herşey yolunda gidicekBende ağrı sızı olunca acaba korkuyorum.
Belki baştan böyle hssedip sağlıklı güzel deseydiler rahat olurdum ama bir kere strese koydular ya beni normal olsa da endişe ediyorum.
İnşallah tutunmak içindir bu ağrılarım..![]()
Eline sağlık ben de akşam yapacağım inşallah kuzumSabah bitirdim şükür. Mis gibi oldu. Birazdan işe gideceğim
kürlerle ilgili çok bilgim yok maalesef canım. Ben polen karışımı yiyorum.kızlar selam nasılsınız.. sizce arısütü bal polenmi yoksa bal çörek otu tarçınmı ???MelodiminEsi
LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom H halleycik
edaecoo veee diğer kızlarrr
![]()
Arı sütü bal polenkızlar selam nasılsınız.. sizce arısütü bal polenmi yoksa bal çörek otu tarçınmı ???MelodiminEsi
![]()
Bendee yarinn corekotu bal tarcina baslicamm nurellamkızlar selam nasılsınız.. sizce arısütü bal polenmi yoksa bal çörek otu tarçınmı ???MelodiminEsi
![]()
Ben yine yogun bir güne başladım kuzular ama iyim çok şükr siz nasılsnzzz ne var ne yokGünaydın beybisiler nasilsiniz bakalım![]()
ayyy benide gaza getir bnmmde yapmam lazımEline sağlık ben de akşam yapacağım inşallah kuzum
slm bbgm iiyim yogunum sadece sen nasılsn balımmmkızlar selam nasılsınız.. sizce arısütü bal polenmi yoksa bal çörek otu tarçınmı ???MelodiminEsi
![]()
İnşallah kuzum.benim öncekiler kanama olmadan düşük oldu.canım ilk zamanlar bu ağrılar normal genelde oluyo ve genelde herkes bu durumdan korkuyo bişey mi olacak diye. kendimden biliyorum. hatta önceki düşüklerimde belimde noktasal bi ağrı oluyodu ondan anlıyodum artık düşük olacağını. ama bel ağrısı , kasık ağrısı bu dönemlerde normal. bi lekelenme kanama olmadığı sürece sıkıntı yok.
İnşallah canımOnun için tabi canım çok normal ağrı olması yaplanıp karnının şişmesi gibi değilki bu yap kas kütlesinin üzerinde oluyo bişey hissetmiyo insan. Ama rahim kas kütlesinin altında kaslarına bası yapıyo sürekli büyüyeceği için zamanla genişlemesini sağlıyor. 2 haftadır bel ağrısıda eklendi bana bazen yürürken bile zorluyo bacağımı. Anneme söyledim bir ara karnıma sancı giriyo diye annem güldü şimdi böyleysen sonra napıcaksın sen iyice şişerken karnın diye :) içini ferah tut herşey yolunda gidicek
Ayyy inşallah kuzum inşallahBen yine yogun bir güne başladım kuzular ama iyim çok şükr siz nasılsnzzz ne var ne yokLaRisaCca regl oldun mu kuzum C Capanin Gururu Teyom ellerin dert görmesn aşkmm darısı başıma
![]()
Omur-un Hatunu kuzummm hep iyi ol sen senin iyi haberlerini almk nasip olsun hepmize herşey güzel gidck ağrıları takma belki de bebişin büyüyor diyedir annesi
![]()