Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 2 ay önce 5 günlük b12 iğnesi olmuştum, ve bu gün b12 kan değerimi ölçtürmek için kan testi verdim.

Yanında da gebelik kan testi yaptırayım dedim🙈

Negatif sonucu almama saatler belkide dakikalar kaldı🙉 neyse 2 gün üzülür sonra düzelirim.
keşke pozitif olsa :KK200:

Ben yine yogun bir güne başladım kuzular ama iyim çok şükr siz nasılsnzzz ne var ne yok @LaRisaCca regl oldun mu kuzum C Capanin Gururu Teyom ellerin dert görmesn aşkmm darısı başıma :KK53: @Omur-un Hatunu kuzummm hep iyi ol sen senin iyi haberlerini almk nasip olsun hepmize herşey güzel gidck ağrıları takma belki de bebişin büyüyor diyedir annesi :KK68:
Hadi dikkat et kendine canm havalardan hep bide psikoloji çok kötü etkiliyor cnm

slm bbgm iiyim yogunum sadece sen nasılsn balımmm :KK200: bence ikiside etkilidr kuzum da polen arı sütü daha ii gibi sanki de çörek otuda mucizelerini biliyoruz
saol canım benim bende yoğunum giremedim bugün hiç polen ağırlıklı şuanda sanırım onu denerim :):KK200:

İki gündür haberlerde doğurup pencereden atılan ve çöpe atılan bebek haberlerine rast geliyorum. Şartlarını bilmediğim için yargılamıyorum. Ancak biz bu kadar uğraşıp elimize geçmezken, bazılarına da fazla geliyor. Haşa isyan değil ama insan bir tuhaf oluyor.
aynı şeyi bnde izliyorum haberlerde kuzum brde melekler ölüyorlar :( rabbim bize nasip edince eminim biz çok iyi bir anne olucaazzz hepimizin yüreğindeki merhamet o kadar büyük ki aynı şeylere üzülüyoruz seviniyoruz. allah'ım onlarıda şeytana uydurmasın. yaptıkları ne kadar günah oysa ki dediğin gibi şartlar bilinmiyor ama şartlar ne olursa olsun böyle olmamalı bnce teom olmamalı :KK43::KK43::KK43:

aynı şeyi bnde izliyorum haberlerde kuzum brde melekler ölüyorlar :KK43: rabbim bize nasip edince eminim biz çok iyi bir anne olucaazzz hepimizin yüreğindeki merhamet o kadar büyük ki aynı şeylere üzülüyoruz seviniyoruz. allah'ım onlarıda şeytana uydurmasın. yaptıkları ne kadar günah oysa ki dediğin gibi şartlar bilinmiyor ama şartlar ne olursa olsun böyle olmamalı bnce teom olmamalı :KK43::KK43::KK43:
bence de olmamalı :-(

Kızlar merhaba, sessiz sessiz konuyu takip ediyorum arada, yine adet dönemindeyim şuan, yumurtam da vardı doğru zamanda da değerlendirdik ama yok yine, hayıt tohumu kullanan oldu mu içinizde hiç ?
Bn bu ay içtim ama son 3 gün icemedim bakalım bnde olacgm heralde

Bn bu ay içtim ama son 3 gün icemedim bakalım bnde olacgm heralde
Nasıl kullandınız nereden temin ettiniz acabs, internetten bakıyorum ben değişik değişik kullanımları var, bilgilendirirmisiniz bildiğiniz kadarıyla lütfen ❤️

Nasıl kullandınız nereden temin ettiniz acabs, internetten bakıyorum ben değişik değişik kullanımları var, bilgilendirirmisiniz bildiğiniz kadarıyla lütfen ❤️
Aktardan aldım cnm 1 su bardağı sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı atyrm 5 dk dinlendryorum sürüp içiyorum bazen useniyrm içindekileri seçiyorum öyle icmiyrm 🤭adet bittikden 2 gün sonra başladım bn cnm böyle sen nasıl kullandın yada duydun 🥰

Back
X