Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uyku vermiyo fitil olarak kullanınca sıfır yan etkisi var. Onlar normal içiyorlar hap olarak. Ben saat 8.30 da kullanıyorum sabah akşam
Anladım bende şimdilik 10.30 22.30 kullanıyordum öyle devam edeyim ama işe başlarsam herşey yolunda olursa nasıl olcak tok karnına diyor ya..

Bizde sperm sorunu yok bildiğimiz kadarıyla çünkü gidip sperm dna analizi bile yaptırmadı.. keçi boynuzu falan iç dediğimde küfretmişim gibi bakıyor 🤦‍♀️ sanki kendime çocuk yapıyorum. Sadece e vitamini kullanıyor bu ara ballı bi şeyler yemeye başladı. Siz de keçi boynuzu e vitamini falan takılın. Kür falan çok abartma öyle şeyler de idrarı zorlar
Canım bizde de sperm sorunu yok hatta bizden sperm tahlili bile istemedi çünkü daha önceden doğal gebeliklerin var ama prostatit oldu ise eşim, Bu ateşli geçirilen bir hastalık olduğundan spermler zarar görür muhakkak diye korktuk daha önce bunu yaşadık çünkü ve üç ayda normal eski SPeRm değerlerimizi dönebildik
kuzu hala devam ediyormu sıkıntısı
Canım diyor ki “herhalde kum dökmüş olabilirim çünkü bugün öyle sıkıntılarım yok” Ama pazartesi günü Üroloğa gidip tüm tahlillerini spermiyogram dahil hepsini yaptıracak
Biz de yola çıktık kuzular. Köye gidiyoruz, çok aktif olmayabilirim.
Kız ben seni özlerim nereye gidiyon beni bırakıp 😂
Eki Görüntüle 2747694
Dün piki görmüştüm ya bugün sanırım çatlamış ben ancak yarın değerlendirebilirim o zamana kadar etkisi kalir mı kalmaz mı sizce LaRisaCca LaRisaCca
Canım sen zaten en verimli olan bir gün öncesini değerlendirmişsin en kıymetli gün o gün zaten pik ve sonrasındaki iki gün senin değerlendirdiğin gün kadar şanslı günler Değil zaten
Bugün kimse yazmıyo mu yoksa ben mi göremiyorum 😅 endişelenmeye başladım nerdesiniz
Bugün kırmızı oda var ondan dolayı herkes kayıp herhalde 😂 Vallahi bugün cuma diye önce mezarlığa gittim yiğenime tulumu almıştım onu götürdüm gezmeye gittiler bugün yani Yengem annesigile götürdü çocuğu oradan da bana geldiler bütün gün ev temizledim bana gelince de yemeye kaldılar gelmişken yemek hazırla topla çay koy yolcu et derken bu saat oldu🥰

Anladım bende şimdilik 10.30 22.30 kullanıyordum öyle devam edeyim ama işe başlarsam herşey yolunda olursa nasıl olcak tok karnına diyor ya..
Kuzum ben çalışırken bir tanesini uykudan önceye denk getiriyordum ayrıca fitil olarak aldığında sersemlik etkisi vs yapmıyor Oral olarak aldığında tok karna olman gerekiyor ama fitil olarak aldığında çok fark edeceğini zannetmiyorum zira ben sabah kahvaltısı yapan bir insan değilim bende herhangi bir yan etki olmadı

Kuzum ben çalışırken bir tanesini uykudan önceye denk getiriyordum ayrıca fitil olarak aldığında sersemlik etkisi vs yapmıyor Oral olarak aldığında tok karna olman gerekiyor ama fitil olarak aldığında çok fark edeceğini zannetmiyorum zira ben sabah kahvaltısı yapan bir insan değilim bende herhangi bir yan etki olmadı
O halde işe başlarsam 7 de evden çıkıyorum 6.30 akşamda eve gelince gibi olacak. İnşallah sağlıcakla güzel hber alırımda.. 🤲🤲

Kızlar ben hala adet olmadım ya 😩 olacaksam olayım artık patlicam 😔 doktora da gitmek istemiyorum Daha doğrusu hastaneye girmek istemiyorum 😑
Tarlusan varsa başlasan mı tatlım 🤔
Masaj yapıyor musun 🤔
Birde maydonoz ye..
İp atla imkan varsa..

Bebeğim fitilde onlar geçerli değil isteğin saatte kullan orda yazanlar hap olarak kullanıcağın zaman geçerli. Yan etkisi fazla oluyo midene dokunmasın diye tok karnına yazıyor. Sen fitil olarak kullanıcaksın. Sadece fitili koyduktan yarım saat sonra bir tuvalete gidiyorum ben akabiliyo nemli kalıp mantara neden olmasın diye kendimce yaptığım bişey. Birde ben 2 tane koyuyorum ne kadar uzanır şekilde otursamda haliyle akıyor rahatsız oluyorum biraz. Hiç bir yan etkisi olmıcak emin ol.

Canım sen zaten en verimli olan bir gün öncesini değerlendirmişsin en kıymetli gün o gün zaten pik ve sonrasındaki iki gün senin değerlendirdiğin gün kadar şanslı günler Değil zaten
Ya işte ne biliyim üzülüyorum acaba degerlendiremedim mı diye ilk ovulasyon demem inşallah tutturmusumdur ağzından baall damliyir🍯 :KK76:

Tarlusan varsa başlasan mı tatlım 🤔
Masaj yapıyor musun 🤔
Birde maydonoz ye..
İp atla imkan varsa..
Yapıyorum.. tarlusalım yok doktora gitmem lazım kafama göre kullanmam onu. 1 hafta daha bekleyeyim de ondan sonra birşeyler yapayım diyorum korona adeti etkiliyormuş dediler

Biz senden güzel haberler geleceğine dair çok rahatız tatlım benim ❤️
Ahhh o rahata bende kavuşsam..
Görümcem gelmiş Samsun'dan sürpriz yapıp
köye eşimde diğer görümcem kaynım da gitmiş eşim alayım mı seni de hep buradayız deyince istedim ama köy yolunda çalışma var diye yok dedim. Yol gözüme gelmedi bu korku az gitse 🤲🤲🤲

Canım bizde de sperm sorunu yok hatta bizden sperm tahlili bile istemedi çünkü daha önceden doğal gebeliklerin var ama prostatit oldu ise eşim, Bu ateşli geçirilen bir hastalık olduğundan spermler zarar görür muhakkak diye korktuk daha önce bunu yaşadık çünkü ve üç ayda normal eski SPeRm değerlerimizi dönebildik

Canım diyor ki “herhalde kum dökmüş olabilirim çünkü bugün öyle sıkıntılarım yok” Ama pazartesi günü Üroloğa gidip tüm tahlillerini spermiyogram dahil hepsini yaptıracak

Kız ben seni özlerim nereye gidiyon beni bırakıp 😂

Bugün kırmızı oda var ondan dolayı herkes kayıp herhalde 😂 Vallahi bugün cuma diye önce mezarlığa gittim yiğenime tulumu almıştım onu götürdüm gezmeye gittiler bugün yani Yengem annesigile götürdü çocuğu oradan da bana geldiler bütün gün ev temizledim bana gelince de yemeye kaldılar gelmişken yemek hazırla topla çay koy yolcu et derken bu saat oldu🥰
Ayyy valla yazdın mutlu oldum ya sürekli sayfa yenileyip durdum bugün 😅 topluca bize söylemeden buluşma günümü düzenlediler naptılar dedim. Neyseki ses geldi. Bu arada elin kolun dert görmesin yorulmuşsundur. Ben adetim gecikince bi kas gevşetici atıyodum hem rahatlatıyo hemde kaslar gevşiyo geliyodu bi gün sonra 😅 benim yöntemim bu şekilde belki işe yarar

Ahhh o rahata bende kavuşsam..
Görümcem gelmiş Samsun'dan sürpriz yapıp
köye eşimde diğer görümcem kaynım da gitmiş eşim alayım mı seni de hep buradayız deyince istedim ama köy yolunda çalışma var diye yok dedim. Yol gözüme gelmedi bu korku az gitse 🤲🤲🤲
Şu günleri bi atlat gezersin bolca inşallah ❤️

Bebeğim fitilde onlar geçerli değil isteğin saatte kullan orda yazanlar hap olarak kullanıcağın zaman geçerli. Yan etkisi fazla oluyo midene dokunmasın diye tok karnına yazıyor. Sen fitil olarak kullanıcaksın. Sadece fitili koyduktan yarım saat sonra bir tuvalete gidiyorum ben akabiliyo nemli kalıp mantara neden olmasın diye kendimce yaptığım bişey. Birde ben 2 tane koyuyorum ne kadar uzanır şekilde otursamda haliyle akıyor rahatsız oluyorum biraz. Hiç bir yan etkisi olmıcak emin ol.
Anladım canım bana şimdilik 1 dedi doktor.. hayırlısı olsun inşallah 🤲🤲 Allah ım bu günlerin sonunu g0zel eylesin inşallah 🤲

LaRisaCca LaRisaCca bu arada teyzem deki 5 kızdan sonra erkek yaptım onda aynı sen gibi bel kasık ağrısı çektim bu erkek erkek 🥰
Dedim herkes kız dedi ilk erkek sen dedim 🥰

Back
X