Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canim tesekkur ederim insallah sende hayirlisiyla hamile kalirsin ve bence sen suan 2.cizgiyi goruyorsan hemen acile gitmelisinnn bende cok merak ettim🥰
Bugün cumartesi pazar, bizim burdaki acil buna bakmıyor. Polikliniğe git diyorlar. Gidersem özele giderim. Ama yok bugün gitmem, kendimi daha fazla üzmek istemiyorum. Yarın da adet olmazsam öyle giderim.

Son düzenleme:
İnşallah vardır canım 🙏🏼 Hem kendimin hem sizlerin o kadar istiyorum ki gebe kalmasını. Evde 2 tane gebelik testim var adet sancılarım o kadar yoğun bastırdı ki elim test yapmaya bile gitmiyor artık gittim orkid koydum bekliyorum😞 en korktuğum şey isyan etmek Rabbim daha fazla aratmadan bizleri de anne yapsın inşallah. Sorunlu takıntılı ne yaparsam yapayım hep bu konunun içinde boğulan biri oldum çıktım
Bende canım, hep dua ediyorum, Allahım bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah 🙏 bu konunun içinde hangimiz boğuluyoruzki🤗
Dün akşam bi adet sancısı girdi 20 dk sürdü sonra geçti, birdaha da olmadı. Normalde benim kıvranıyor olmam lazım.

Bende canım, hep dua ediyorum, Allahım bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah 🙏 bu konunun içinde hangimiz boğuluyoruzki🤗
Dün akşam bi adet sancısı girdi 20 dk sürdü sonra geçti, birdaha da olmadı. Normalde benim kıvranıyor olmam lazım.
Bence sen yarın sabah da bir test yapıp eğer ince de olsa t çizgisi çıkarsa o zaman kan ver canım. Ama o çizgiyi görmeden kan verme o çabalar da sonra adetken düşününce çok sinirini bozuyo insanın

Bugün pazar, bizim burdaki acil buna bakmıyor. Polikliniğe git diyorlar. Gidersem özele giderim. Ama yok bugün gitmem, kendimi daha fazla üzmek istemiyorum. Yarın da adet olmazsam öyle giderim.
Tamam canim az daha bekle insallah adet olmazsin🥰

MelodiminEsi MelodiminEsi canımm sen bugün fıtı fıtı peşindesin galiba yoksun 🤗
Bebeğim adetin ilk günüydü biraz ağrılı geçti o yüzden yoktum 🤦🏼‍♀️ bugün bal tarçın çörek otuna başladım hayra çıksın bakalım 🤗 sen nasılsın kuzucum napıyorsun?

Ahahah bak edaecoo edaecoo bizim totemin işe yaradığı biri çıktı :))) tekrar teste gerek yok haftaya cum.tesi inşallah keseyi görmüş olursun

Kız otelde değil bizim evde ben otelde kalmam virüs varken 😂

😂😂😂 bazen evlenince kapının önüne koyası gelmiyo değil yani insanın 😂😂
KUzum bizde diğer ay a bu totemleri yapcz ohhh yandann 😂😂🙈💃🏾💃🏾 Diğer aya hamileyiz hatta belki sn şimdi 😂😂

Evet sabahki cikmadi aksam eve gelince yaptim cikti cikinca hemen acile gittim 10.11 cikti beta carsamba yine gittim 16.37 boyle boyle artti. Kisacasi idrar testlerine de pek guven olmuyor
Canım gün içinde artıyo sürekli beta hcg zaten sabah yaptığında hafif çizgi çıksada akşam üzeri yaptığında daha belirgin çıkabilir. Bende denedim koyulaşıyo saati önemli değil yani.

Sabah bi test yaptım ama belli belirsiz birşey çıktı, bu testlerde bozuk olabilir tabii, yumurtlama döneminde de öylesine gebelik testi yapmıştım ama çizgiler çıkartıyordu🤷🏻‍♀️ yumurtlama döneminden sonra yaptım hiç çizgi çıkmamıştı. Eğer görebilirsen o pembelik 5. Dk da çıktı. Hala umut varımdır ki🙈
Eki Görüntüle 2748051
Eki Görüntüle 2748060
Tatlım geçen günde yapmıştın böyleydi dimi bence bir erken gebelik testi al ben hafif çizgi çıkınca almıştım erken gebelikte daha koyu çıkmıştı predictör almıştım bence alıp bir bak emin ol hem testin bozuk olup olmadığından

Tatlım geçen günde yapmıştın böyleydi dimi bence bir erken gebelik testi al ben hafif çizgi çıkınca almıştım erken gebelikte daha koyu çıkmıştı predictör almıştım bence alıp bir bak emin ol hem testin bozuk olup olmadığından
Canım o günlerdede başka test almıştım, ondada çizgi çıkmıştı, ama yumurtlama dönemimden yeni çıkmıştım, sonra düşündüm ovülasyon testleri gebeliği gösteriyorsa belki hamilelik testide ovülasyon günlerinde bi hafif çizgi çıkarıyordur🤷🏻‍♀️ çünkü geçenlerde biri vardı hatırlıyorsan klomen tedavisi görüyormuş ama geçmiş aydan hamile kalmış olabilrmi diye test yapıyordu, sonra çatlama iğnesi yapacam yarın dediydi hatırladıysan, onunda yumurtlama günleri gebelik testinde çizgi çıkartıyordu.
Testi çok olan varsa yumurtlama gününde 1 gebelik testi yapsın bi anlayalım şu olayı lütfen😂
Bugün bi geçsin canım, akşama adet olmazsam yarın belki kan testi yeniden yaptırırım.

Benim ara ara
Hamile kalan arkadaşlar ilk zamanlarda hiç adetteki gibi vajinada sancı ağrı falan oldu mu ? Yoksa o sadece direkt adet habercisi mi
kasigimda sanci oluyor ama yok denecek kadar az ve baska hicbir belirtim yok

Back
X