Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile kalan arkadaşlar ilk zamanlarda hiç adetteki gibi vajinada sancı ağrı falan oldu mu ? Yoksa o sadece direkt adet habercisi mi
Vajinada değilde karnımda adet sancısı gibi sancı oluyodu. Yarım saat olduysa 3-5 saat olmuyodu sonra yine oluyodu aralıklı aralıklı oluyodu canım. Zaten öyle anladım hamile olduğumu bi kaç gün sürüp hastalanmayınca test yaptım

Tesekkur ederim canim
Adetin 3. Gunu klomen gunde 2 defa
Kontrole gittim buyume yoktu femara verdi oda bi onceki aydan elimde kalmisti 10 tane de ondan ictim
Biraz gec yumurtalarim buyudu benim 2 ta e olustu biri 21 digeri 17mm.
Ovitrelle verdi çatlattik 36 saat sonra ilk iliski cuma sabahina denk geliyordu, ctesi aksam ve pazar gunu verdi daha sonrada gün asiri
Canım meraba hamilesin sanırım Allah kucağına almayı nasip etsin. Bişey sorcaktım. Peki çatlatma iğnesinden kaç gün sonra idrar testi yaptın ve pozitif gördün?

Tesekkur ederim canim
Adetin 3. Gunu klomen gunde 2 defa
Kontrole gittim buyume yoktu femara verdi oda bi onceki aydan elimde kalmisti 10 tane de ondan ictim
Biraz gec yumurtalarim buyudu benim 2 ta e olustu biri 21 digeri 17mm.
Ovitrelle verdi çatlattik 36 saat sonra ilk iliski cuma sabahina denk geliyordu, ctesi aksam ve pazar gunu verdi daha sonrada gün asiri
Ben femara kullandım işe yaramadı 😏 bu ay gonafe geçicez bakalım Rabbim aratmadan nasip eder inşallah

Bi sıkıntıda yok sebebi olmayınca insan daha da çok stres yapıyor yani bi sıkıntı olsa derim bu yüzden olmuyor diye ama bu sefer daha da sıkıntı olur diye diye ömrümü yiyip bitiriyorum
Sebep arama canım ben de sebepsiz infertilite :) bıraktım sebep aramayı artık
2 ay önce düğününe gittiğimiz kız hamileymiş. Millete gökten embriyo yağıyor, Bi bize düşmüyor 😂

Yarama tuz bastın desem yalan olmaz bizden 2 ay sonra evlenen ark hamileydi dogurdu kızı 8 aylık oldu şimdi de 24 haftalık hamileymiş :110::işsiz:

30 Ekim'de düğün yapan arkadaş şimdi 7 haftalık 18 Eylül'de regl olmuş tam yumurtlama gerdek gecesine denk geldi 🤭
Kızlar yaa zamanı gelen geliyor ben artık bunu anladım . Bu ay tüpe başlayacaktım adet olunca.. korona oldum şimdi de kocam prostatit oldu yani kısmet değilse sen niyetlensen de olmuyor zaten
Hahahah aynen kuzum 😂😂 atsan atılmaz satsan satılmaz bizim kocileer 😂
Eskiciye verek bunları 😂😂
Arada bi giriyorum canım, günlerdir hiç geçmeyen ama hafif bi baş ağrım var. Biraz iş yapıyorum nefes nefese kalıyorum, Adet olayım sonra bikaç gün içinde pcr testi yapacam acaba koronamı oldum. İlk defa test yapacam, acıyor mu yaaa🙈
Koronada öksürük şart mı? Yada ateş kesinlikle çokmu yüksek olmalı?
Canım baş ağrısı ile başlıyor öksürük sonradan.. bende ve eşimde ateş hiç olmadı inşallah olmamışsındır canım benim 🌸 çok geçmiş olsun. Test hiç acıtmıyor ben sorun yaşamadım 🤔
Kızlar saat 6 buçuk ve ben test yaptım yine negatiffff moral sıfır bıktım artık 😔😔
Canım hiç moralini bozma hepimiz negatifi gördük bu ay inşallah yeni ayda bebişlerimize kavuşuruz 🌸🤗
Günaydınnn ben işe kaçar 😞
Aşkım benim Allah sana kolaylık versin kuzucum ❤️
Günaydın kizlar Aynen cnm bgn erken uyudum saat 4 de hasta oldum 3 gün erken oldum cnm 🙄
Aaa sen oldun mu ben hala olmadım 😩
Kizlar birde size birsey soylicem doktor bana folikasit tarzi birsey onermisti daha tedavimin 2. Ayinda ismi advenced plus inofolic gibi birsey bunu mutlaka kullan hatta esinde kullansin dedi bende tamam dedim eczaneye bir sordum 320 tl almadim tabi doktor her gittigimde sordu kullaniyorsun dimi dedi tabi evet kullaniyorum dedim halbuki almadim sonra tedavilerden olumlu sonuc alamayinca yumurtalar gelismeyince esim kizdi aldirdi bana gittim aldim kullanmaya basladim ve daha paket bitmeden hamile kaldim 🥰
Ahahah yaramaz hasta seni 😂
Benimde bugün adet olma günüm, adet olma ateşim 36.1, ama bugün 36.6 çıktı, yumurtlama gününden eminim. Yani adetim hiç gecikmez benim.
Ama yumurtlamanın 11. Günü, 3 gün önce kan testim negatif <1.20 çıkmıştı. Diyorum beta sonradan yükselebilirmi ki. Dünki ateşim 36.3 dedim tamam yarın 36.1 e düşer hep bu şekilde olurdu. Ama 36.6 ya çıkmıştı. Bu durumda bugün adet olmam ama neden böyle oldu kafam karışık.
Canım ateşten pek anlamıyorum ama beta hcg yükselebilir daha
Sabah bi test yaptım ama belli belirsiz birşey çıktı, bu testlerde bozuk olabilir tabii, yumurtlama döneminde de öylesine gebelik testi yapmıştım ama çizgiler çıkartıyordu🤷🏻‍♀️ yumurtlama döneminden sonra yaptım hiç çizgi çıkmamıştı. Eğer görebilirsen o pembelik 5. Dk da çıktı. Hala umut varımdır ki🙈
Eki Görüntüle 2748051
Eki Görüntüle 2748060
Ayşoşum ben göremedim bazen sadece bizim görebildiğimiz çizgiler çıkıyor sen görüyorsan eğer akşam ya da yarın ilk idrarla yine bi test yap kuzum inşallah koyulaşır
Bebeğim adetin ilk günüydü biraz ağrılı geçti o yüzden yoktum 🤦🏼‍♀️ bugün bal tarçın çörek otuna başladım hayra çıksın bakalım 🤗 sen nasılsın kuzucum napıyorsun?
Aaa süper ben bu kürü çok merak ediyorum yap da bakalım nolcak 🤗🌸 inşallah vesilen olur
KUzum bizde diğer ay a bu totemleri yapcz ohhh yandann 😂😂🙈💃🏾💃🏾 Diğer aya hamileyiz hatta belki sn şimdi 😂😂
Aşkım biliyosun ben her ay hamileyim 😂
Hamile kalan arkadaşlar ilk zamanlarda hiç adetteki gibi vajinada sancı ağrı falan oldu mu ? Yoksa o sadece direkt adet habercisi mi
Canım yok öyle bir sancı yapmıyor sadece karında regl sancısı devam ediyor

Sebep arama canım ben de sebepsiz infertilite :) bıraktım sebep aramayı artık

Kızlar yaa zamanı gelen geliyor ben artık bunu anladım . Bu ay tüpe başlayacaktım adet olunca.. korona oldum şimdi de kocam prostatit oldu yani kısmet değilse sen niyetlensen de olmuyor zaten

Eskiciye verek bunları 😂😂

Canım baş ağrısı ile başlıyor öksürük sonradan.. bende ve eşimde ateş hiç olmadı inşallah olmamışsındır canım benim 🌸 çok geçmiş olsun. Test hiç acıtmıyor ben sorun yaşamadım 🤔

Canım hiç moralini bozma hepimiz negatifi gördük bu ay inşallah yeni ayda bebişlerimize kavuşuruz 🌸🤗

Aşkım benim Allah sana kolaylık versin kuzucum ❤️

Aaa sen oldun mu ben hala olmadım 😩

Ahahah yaramaz hasta seni 😂

Canım ateşten pek anlamıyorum ama beta hcg yükselebilir daha

Ayşoşum ben göremedim bazen sadece bizim görebildiğimiz çizgiler çıkıyor sen görüyorsan eğer akşam ya da yarın ilk idrarla yine bi test yap kuzum inşallah koyulaşır

Aaa süper ben bu kürü çok merak ediyorum yap da bakalım nolcak 🤗🌸 inşallah vesilen olur

Aşkım biliyosun ben her ay hamileyim 😂

Canım yok öyle bir sancı yapmıyor sadece karında regl sancısı devam ediyor
Aynen cnm gece 4 de oldum ama Allah'a şükür ağrım falan yok 29. Gün sonra oldum bu defa periyodik olarak normalde 32-33 gibi sürerdi büyük ihtimalle adet kendini düzene sokuyor hayıt suyu içtim ya ondan heralde cnm 🙄 olursun cnm gebelik yok ise ama inşallah hamilesindirde olmazsın kuzum belki geç gözükecek ben mucizelere inanırım kuzum💗🤗

Selaammmarrrr :KK68:
Benim adam 38 ateşle uyandı kahvaltısını hazırla duşa sok nar sık filan derken bu saat oldu.. naptınız beybisiler ? Hala adet olmadım patlayacam.. olacaksam olayım artık 😩
Selam canım geçmiş olsun erkekler mız mizdir hastalık konusunda allah yardimcin olsun . Test falan yaptin mı geç döllenme olabilir mi veya bi kontrole gitsen kan falan versen ona gore hareket ederdin adet söktürücü hareketlerden uygulardın instada denk geliyorum bazen hemen ise yaradiklarini söylüyorlar

Selaammmarrrr :KK68:
Benim adam 38 ateşle uyandı kahvaltısını hazırla duşa sok nar sık filan derken bu saat oldu.. naptınız beybisiler ? Hala adet olmadım patlayacam.. olacaksam olayım artık 😩
Ayyy cnm geçmiş olsun dikkat et kendine herseyin hayırlısı olsun canım sen yinede ilaç kullanma ne olur ne olmaz 🤗

Aynen cnm gece 4 de oldum ama Allah'a şükür ağrım falan yok 29. Gün sonra oldum bu defa periyodik olarak normalde 32-33 gibi sürerdi büyük ihtimalle adet kendini düzene sokuyor hayıt suyu içtim ya ondan heralde cnm 🙄 olursun cnm gebelik yok ise ama inşallah hamilesindirde olmazsın kuzum belki geç gözükecek ben mucizelere inanırım kuzum💗🤗
A archi88 de sende birşeyler var diyor ama ben olmadığını düşünüyorum 😑 keşke olsa

A archi88 de sende birşeyler var diyor ama ben olmadığını düşünüyorum 😑 keşke olsa
İnşallah cnm ama ne olur ne olmaz dikkat et sen kendine belki ağır korona ilaçlarından dolayıdır sen yinede dikkat et kendine cnm ben rahim filminden sonra 52 gün sonra tarlusal ile adet olmusdum

Selam canım geçmiş olsun erkekler mız mizdir hastalık konusunda allah yardimcin olsun . Test falan yaptin mı geç döllenme olabilir mi veya bi kontrole gitsen kan falan versen ona gore hareket ederdin adet söktürücü hareketlerden uygulardın instada denk geliyorum bazen hemen ise yaradiklarini söylüyorlar
Aşkım yapmadım ,dün yapmıştım negatifti bugün yapmadım olmazsam yarın da yapmayacağım pazartesi yine olmazsam bi test alır yaparım 🥰 ama o zamana kadar olurum sanırım
Ayyy cnm geçmiş olsun dikkat et kendine herseyin hayırlısı olsun canım sen yinede ilaç kullanma ne olur ne olmaz 🤗
Kullanmadım canımıniçi 🥰 hadi gel karşılıklı kahvemizi içelim 🤗🌸

İnşallah cnm ama ne olur ne olmaz dikkat et sen kendine belki ağır korona ilaçlarından dolayıdır sen yinede dikkat et kendine cnm ben rahim filminden sonra 52 gün sonra tarlusal ile adet olmusdum
Ben bu ocak ayında adet olmamıştım yine testler negatifti tarlusal kullanmıştım 21 şubatta 4,5 haftalık gebe olduğumu öğrenmiştik dualarım yine öyle olması :)

Aşkım yapmadım ,dün yapmıştım negatifti bugün yapmadım olmazsam yarın da yapmayacağım pazartesi yine olmazsam bi test alır yaparım 🥰 ama o zamana kadar olurum sanırım

Ayyy kuzum aferin sana 💗🤗 ayy ben adetli iken kahve içmiyorum bebeğim midemi bulandırıyor 😭 Afiyet olsun bebeğim 😘

Ben bu ocak ayında adet olmamıştım yine testler negatifti tarlusal kullanmıştım 21 şubatta 4,5 haftalık gebe olduğumu öğrenmiştik dualarım yine öyle olması :)
Bak cnm mucizeler seninle beraber herşeyin hayırlısı sen dikkat et kendine cnm 🤗 dualarım seninle 💗♥️

Belki pazart3si direk bi kan versen iyi olur netlesir kafanda inşallah güzel haberler alırız bu arada ne kadar süredir bekliyosun veya tedavi oluyomuydun

Kızlar çaksır suyunu duyan var mı. Sabah araştırırken önüme geldi nasıl bişey acaba işe yarıyor mu ki. Bu ay kullanıp kullanmamakla çok kararsızım.. Çoğu bu sayede gebe kalmış. Tabi veren Allah..
Ben eşime icirdim tadı biraz acı diyor ama içti cnm 1 litre şişede ben 2 hafta sürdü sürmedi 2 şişe bitirttim ama meğer 1 şişe 1 aylikmis 🤭😁🤪

Back
X