Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak cnm mucizeler seninle beraber herşeyin hayırlısı sen dikkat et kendine cnm 🤗 dualarım seninle 💗♥️
Sağol bebişim benim ben de senin için dua ediyorum ❤️
Belki pazart3si direk bi kan versen iyi olur netlesir kafanda inşallah güzel haberler alırız bu arada ne kadar süredir bekliyosun veya tedavi oluyomuydun
Sağol canım benim .. keşke olsa da bence adet olcam.. Yok canım aylardır tedavi almıyorum birkaç ay ovülasyon testi ile takip ettim bu ay adet olunca doktora gidecektim tüp için o yüzden takip de yapmadım bakalım artık hayırlısı.. ama benim 2019 dan bu yana 2 gebeliğim var . Rahmim de perde varmış o yüzden düşük yaptım. 1 temmuzda ameliyat oldum. Bekliyorum 😁

Sağol canım benim .. keşke olsa da bence adet olcam.. Yok canım aylardır tedavi almıyorum birkaç ay ovülasyon testi ile takip ettim bu ay adet olunca doktora gidecektim tüp için o yüzden takip de yapmadım bakalım artık hayırlısı.. ama benim 2019 dan bu yana 2 gebeliğim var . Rahmim de perde varmış o yüzden düşük yaptım. 1 temmuzda ameliyat oldum. Bekliyorum 😁
Allah razı olsun kuzum 😘❤️

Ben eşime icirdim tadı biraz acı diyor ama içti cnm 1 litre şişede ben 2 hafta sürdü sürmedi 2 şişe bitirttim ama meğer 1 şişe 1 aylikmis 🤭😁🤪
Canım eşim içmez onda sorun yok ben polikistik overim kendim için sordum acaba işe yararmıki kullanan bayanlardan gebe kalan çokmuş🤗 Hatta bi bayan 3 tüp bebek yapmış tutmamış bunu kullandığı ay gebe kalmış topikte okudum az önce 😊🤷‍♀️

Canım eşim içmez onda sorun yok ben polikistik overim kendim için sordum acaba işe yararmıki kullanan bayanlardan gebe kalan çokmuş🤗 Hatta bi bayan 3 tüp bebek yapmış tutmamış bunu kullandığı ay gebe kalmış topikte okudum az önce 😊🤷‍♀️
Bendede poc var cnm eşime bn spermleri gelişsin diye icirdim sende poc varsa soğan suyunu denedin mi

Ayy en azından gebeliğin varmış bende oda olmadı gerçi bi keresinde bata 2 gün varken test yapmıştım 9 u görmüştüm yükselir umuduyla geçince test yaptim düşmüştü bu sayılır mı kimyasal olarak bilmiyorum doktor istersen tekrar kan ver diyince ben ıstemedim zaten kanama olmuştum o zaman senin bekleyisini 1 temmuzdan yana sayalım yolun başı gibi 🤗 hadi inşallah en kısa zamanda rabbim nasip etsin 💜

Ayy en azından gebeliğin varmış bende oda olmadı gerçi bi keresinde bata 2 gün varken test yapmıştım 9 u görmüştüm yükselir umuduyla geçince test yaptim düşmüştü bu sayılır mı kimyasal olarak bilmiyorum doktor istersen tekrar kan ver diyince ben ıstemedim zaten kanama olmuştum o zaman senin bekleyisini 1 temmuzdan yana sayalım yolun başı gibi 🤗 hadi inşallah en kısa zamanda rabbim nasip etsin 💜
Evet canım o kimyasal gebelik inşallah bu ay sağlıklı bir gebeliğin olur❤️ Olur sayalım bakalım inşallah kısa zamanda olur teşekkür ederim kuzum 🤗🌸

Selam canım geçmiş olsun erkekler mız mizdir hastalık konusunda allah yardimcin olsun . Test falan yaptin mı geç döllenme olabilir mi veya bi kontrole gitsen kan falan versen ona gore hareket ederdin adet söktürücü hareketlerden uygulardın instada denk geliyorum bazen hemen ise yaradiklarini söylüyorlar
Bu arada benim de eşim şimdi görevden geldi başım ağrıyor diyip duruyor dünden beri ağrıyormuş sinuzit var sanırım doktora da gidemiyor

Evet canım o kimyasal gebelik inşallah bu ay sağlıklı bir gebeliğin olur❤️ Olur sayalım bakalım inşallah kısa zamanda olur teşekkür ederim kuzum 🤗🌸
Amin inşallah eşimde o zaman diyordu bak yükseldiğine gore bi sıkıntı yok kimyasal da olsa hamile olabiliyorsun diye

Selaammmarrrr :KK68:
Benim adam 38 ateşle uyandı kahvaltısını hazırla duşa sok nar sık filan derken bu saat oldu.. naptınız beybisiler ? Hala adet olmadım patlayacam.. olacaksam olayım artık 😩
Geçmiş olsun canım..
İnşallah önemli birşey değildir.

Canım meraba hamilesin sanırım Allah kucağına almayı nasip etsin. Bişey sorcaktım. Peki çatlatma iğnesinden kaç gün sonra idrar testi yaptın ve pozitif gördün?
Merhaba canim Amin insallah 🙏🏻
Catlatma ignesinden sonra yani 8.9 gunler basladim teste aslinda cift cizgi cikinca hamile olmayacagimi ignenin etkisi olacagini biliyordum ama ignenin etkisi azalirmi diye yaptim hergun
13.gun sabah hic cizgi cikmadi ogleden sonra cift cizgi cikti ondan sonra hep kan testi verdim 13.gun beta 10.11 di 15.gun 16 larda 17.gun 37lerde cikti canim

Bu arada benim de eşim şimdi görevden geldi başım ağrıyor diyip duruyor dünden beri ağrıyormuş sinuzit var sanırım doktora da gidemiyor
Kız korona olmamıştır inşallah bolca portakal mandalina nar filan sıkıp için
Amin inşallah eşimde o zaman diyordu bak yükseldiğine gore bi sıkıntı yok kimyasal da olsa hamile olabiliyorsun diye
Aynen canım sonuçta gebe kalabiliyorsun ve bunu öğrendin çok şükür ❤️
Geçmiş olsun canım..
İnşallah önemli birşey değildir.
Sağol canım şimdi 36.9 a düştü malesef prostatit bize 3 ay kaybettirecek

Ben femara kullandım işe yaramadı 😏 bu ay gonafe geçicez bakalım Rabbim aratmadan nasip eder inşallah
İnsallah bu ilacindan fayda gorursun canim benimde bundan onceki denememde yumurtam buyumemisti bu sefer buyudu baska seylerde etkiliyor bence mesela benim insulin direncim veya varsa kilo herseyin etkisi var malesef.
Rabbim sana bu ay nasip eder insallah 🙏🏻

Yok devamli baş ağrısı var koranadan öncede öyleydi anneannesi ve annesinde de var bu baş ağrısı devamlı git doktora dedim de izin alamıyor

Hımmm.. Nasibiniz en kısa sürede eminim gelecek..

Back
X