Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A archi88 de sende birşeyler var diyor ama ben olmadığını düşünüyorum 😑 keşke olsa

Ben bu ocak ayında adet olmamıştım yine testler negatifti tarlusal kullanmıştım 21 şubatta 4,5 haftalık gebe olduğumu öğrenmiştik dualarım yine öyle olması :)
Canim ben hala biraz daha beklemen gerektigini dusunuyorum. Hem korona sonrasi iliskilerin olmustu. Hemde koronadan dolayi gec yumurtlaman olmus olabilir. Benim ilk gebeligim de de normalde haziranda edet olmam gerekiyordu ama olmadim. Testlerde negatifti. Temmuzda hamileligimi ogrendim.o yuzden boyle seyler olabiliyor diye dusunuyorum. Esinin durumuyla ilgilide uzulme canim. Nasipte ne varsa onu yasiyoruz.

Vajinada değilde karnımda adet sancısı gibi sancı oluyodu. Yarım saat olduysa 3-5 saat olmuyodu sonra yine oluyodu aralıklı aralıklı oluyodu canım. Zaten öyle anladım hamile olduğumu bi kaç gün sürüp hastalanmayınca test yaptım
Zaten gümbür gümbür adet belirtisi çekiyorum 2 gün kaldı ve az önce test yaptım çok net negatif benim bir an önce yine kabullenmem lazım 😔

Bizde ileri hızlı 0 dı 😅 ileri hareketli 28 di
Yaaaaa 🤗 Allahtan umut kesilmezin örneği iste , biliyorum çok büyük bir problem olmadığını ama bende de şiddetli pcos olunca üzülüyorum :KK43: birimiz normal olsaydık bari demekten alıkoyamıyorum kendimi

Canim ben hala biraz daha beklemen gerektigini dusunuyorum. Hem korona sonrasi iliskilerin olmustu. Hemde koronadan dolayi gec yumurtlaman olmus olabilir. Benim ilk gebeligim de de normalde haziranda edet olmam gerekiyordu ama olmadim. Testlerde negatifti. Temmuzda hamileligimi ogrendim.o yuzden boyle seyler olabiliyor diye dusunuyorum. Esinin durumuyla ilgilide uzulme canim. Nasipte ne varsa onu yasiyoruz.
İnşallahhh canımmm wc ye girince de epey zorlanmaya başladım. Çok da su tüketiyorum gazım da var diş etlerim de şiş.. yani zorlasam anca bu belirtiler var başka da birşey yok 😂
Çekmeyen şebeke ile yazdıklarınızı okumaya çabalıyor 😂
Seni yerimm 😍hoşgeldin

Yaaaaa 🤗 Allahtan umut kesilmezin örneği iste , biliyorum çok büyük bir problem olmadığını ama bende de şiddetli pcos olunca üzülüyorum :KK43: birimiz normal olaydı bari
Canım hiççç moralini bozma kısmeti olan öyle de geliyor böyle de geliyor 🥰

Kızlar forumlarda cinsiyet kürleri görüyorum bunlar doğru mu?Bana saçma geldi.Şöyle yaparsanız kız olur, şununla yıkarsanız erkek olur gibi önerilerin aslı var mı?
Canım sadece ovülasyon ile takipte yüksek oranda cinsiyet belirlenebiliyor. Ama mesela kız için uygulama yaparken ovülasyondan 3 gün önce değerlendirip bir daha birliktelik olmuyor ama ya erkek sperm de yaşamışsa ve o döllemişse? Her zaman kaçak ihtimali olduğundan ben böyle birşey uygulamayı düşünmem ne gelirse mutlu olurum 😍

Allahallah ben kullanmadım hiç ama demek herkeste işe yaramıyor

İlk duyuyorum daha önce migren için kullandığın birşey miydi
Ağrı kesici olarak geçiyor bitkisel ben daha önce böbrek ağrısı çektim üşütmüştüm 2 gün üst üste masaj yaparak sürdüm hemen geçirdi

Kurbanlık koyun gibi günümü beklıyorum😅 sen napıyosun
Napim canım ben de senin gibi beklemedeyim 😂 geçmiyor günler
Ağrı kesici olarak geçiyor bitkisel ben daha önce böbrek ağrısı çektim üşütmüştüm 2 gün üst üste masaj yaparak sürdüm hemen geçirdi
Aklımızda bulunsun bu da tatlım💋 teşekkürler

Back
X