- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #54.641
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim canım inşallah faydasını görürsünNapim canım ben de senin gibi beklemedeyimgeçmiyor günler
Aklımızda bulunsun bu da tatlımteşekkürler
Bana da saçma geldiKızlar forumlarda cinsiyet kürleri görüyorum bunlar doğru mu?Bana saçma geldi.Şöyle yaparsanız kız olur, şununla yıkarsanız erkek olur gibi önerilerin aslı var mı?
Aynen canım malesefAllahallah ben kullanmadım hiç ama demek herkeste işe yaramıyor
İlk duyuyorum daha önce migren için kullandığın birşey miydi
Çok kiloyum canımKaç kilosun şuan canım? Takıl teo yaC Capanin Gururu Teyom
Soğuk ve rüzgar migreni tetikliyor gerçekten çok geçmiş olsun canım ben türk kahvesi içtiğimde iyi geliyor
Canım benimm
Ayy cnm o zaman herşey gelmiyor demekki sanaEvet canım denedim ama faydasını görmedim. Adet düzensizliği yaptı bu tür şeyler bende
Bana ne iyi geliyo kiAyy cnm o zaman herşey gelmiyor demekki sana
İnşallah bebişimmRica ederim canım inşallah faydasını görürsün
Kuzum en azından iştahlıyım diyorsun o zaman sen de insülini dengeleyecek şeyler ye mesela tarçını kat hayatına tatlandırılmış sular tüket vs.. sen istersen herşeyi yaparsın seni tanıdık az çokÇok kiloyum canımne sen sor ne ben söyleyim kendim bile yüzlesemedim çünkü
ve ben hep çok zayıftım 3 sene içinde 30 kiloya yakın almışımdır . Yemeden alıyorum diyemem çok istahlıyımdır ama lanet pcos ve insülin direnci yüzünden veremedim hiç . Şimdi insallah başlayacağım yürüyüşe bende C Capanin Gururu Teyom kuzuma masallah darısı bana
![]()
Canım şuan yine 38 lerde ateşi bi düşüyor bi çıkıyor parol veriyorum 6 saatte bir kendi ilacı da var içtiği.. bol meyve filan..Canım benimmkuzum dün epey ağrım vardı o yüzden yoktum buralarda. Yatmadan önce de ağrı kesici aldım rahat uyudum çok şükür. Çok daha iyiyim.
Eşin asıl ateşi var yazmışsın![]()
Biz de mangal yapmasak daa böyle bir yemek yiyoruz bugünKoy evine ciktik bizdee bu haftaa
Mangall keyfi yapiyoruzz
Yazamadimm peek![]()
Aşkoo inşallah hamilesindir hemen sevinme belki kuruma çizgisidir bekle bakalım pazartesiye kadarKızçeler banyoda bi testi yapıp kaderine terk edip unutmuşum araya düşmüş 3 4 günlük falansilik çizgi var. Geçerli değil biliyorum ama gaza gelsem mi
evdeki bütün testleri bitirmişim yaa
MakarnaaaGençler sizin menüleriniz neler bu akşam![]()
Valla ben hiçbir unuttuğum testte çizgi görmedimKızçeler banyoda bi testi yapıp kaderine terk edip unutmuşum araya düşmüş 3 4 günlük falansilik çizgi var. Geçerli değil biliyorum ama gaza gelsem mi
evdeki bütün testleri bitirmişim yaa
Afiyetler olsun canım benimMakarnaaa
Kuzum tedavi için gitmedim daha. Gitmeyi düşünmüyorum para biriktirelim de yaza tüp bebek. İnşallah gerek kalmazbal tarçın çörek otu kürüne başladık bugün itibariyle.
Eşim için üzüldüm kuzum ya inşallah spermler tahmin ettiğin gibi etkilenmez kuzum her şerde bir hayr vardır demek lazım![]()
Ben de çizgisiz görmedimValla ben hiçbir unuttuğum testte çizgi görmedim![]()
İnşallah kuzum bende değiştirmek istiyorum ve bunu yapmadan gebelik düşünmeyeceğim tabi Allahtan gelirse bas göz üstüne ama bu gonalf femara klomen defterini üç dört ay kapatacağım dengem şaştıİnşallah bebişimm
Kuzum en azından iştahlıyım diyorsun o zaman sen de insülini dengeleyecek şeyler ye mesela tarçını kat hayatına tatlandırılmış sular tüket vs.. sen istersen herşeyi yaparsın seni tanıdık az çok
Canım şuan yine 38 lerde ateşi bi düşüyor bi çıkıyor parol veriyorum 6 saatte bir kendi ilacı da var içtiği.. bol meyve filan..iyi olmana çok sevindim çiçeğimm bu ay tedaviye devam edecek misin ne düşünüyorsun
Biz de mangal yapmasak daa böyle bir yemek yiyoruz bugünnohutlu köfteli yemek nohut iyi gelir diyorlar spermlere
Eki Görüntüle 2748308
Balım hoş geldin iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın bakalımedaecoo E efulimm1 H halleycik C Capanin Gururu Teyom
Gelbemucizem
Ayseee1987 nasılsınız canlar?
Ve gebe hanımmlar
Ve diğer tatlımlar![]()