Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlıcakla gelsinlerde babaları anaları neler yapar 🥰🥰🥰
İnşallah kuzum 🥰
Canım koronadan sonra nasıl oluyo bilemiyorum gebelik. O yüzden Rabbim en hayırlısı neyse onu nasip etsin 🙏

Eskiden beynimize yüklenen batıl inançlar da var. Çocuğa hemen bişey alma uğursuzluk getirir derlerdi. Ne kadar saçma gelsede böyle şeyler aklının biyerinde duruyo hep insanın. Bide çok hevesleniyo insan onu alayım şunu alayım diye. Kıyafet alırken bile korka korka aldım şu 12-14 haftayı bi görsemiydim alma için diye. Kader kısmet valla canım ben inanıyorum sağlıkla dünyaya geliceklerine kendimi öyle empoze ediyorum pozitif enerji yaymak her zaman iyidir.

Nerden aldın bizde bakarız belki 😅

Aaa ne guzel canim. Nerden almistin acaba hatirliyomusun.

Bende hep olumlu dusunuyorum. Hersey iyi olacak sag salim gelicek diye. Ben daha yeni kilo almaya basladim. Kendime kiyafette o yuzden yeni bakmaya basladim.
Bebek odamı ve bebek arabasını buralardan aldım canımlar ❤️ Bebek odası perde, avize, halı, yatak koruyucu ve nevresim tk. Homamia da yaptırdım. Tasarımı birlikte yaptık. Hastane çıkışım çok güzeldi onu nerden aldım hatırlamıyorum şimdi ama merak eden olursa kayıtlardan bakarkm ❤️İnşallah size de faydası olur

A9248842-BB9D-4406-9156-FFE41089D5B3.webp

CE0F4A27-C766-4011-A7F6-8E56C8B9A6AF.webp

Defactodan aldım ben hep en uygun orda var hemmdaha rahat kesimlerdi
Aynen ben de defacto dan almıştım bir de öneri olarak çok sevdiğim bir kotum vardı cebin üzerindeki kemer kısmını keserek lastik koydurmuş giymiştim :) bayağı mutlu olmuştum

Haydi çocukta da bohça oluyomu 😅😅😅 ben bilmiyodum
Annane çocukların ilk çocuklarına genel hazırlık
Battaniye yün yelek hırka çorap patik zıbın felan alır yada varsa bebekliğimden birşey onu koyar.

Burda bi üye ark 1 yıldır gebe kalamadığı için konu açmıştı bende yorum yapmıştım ona inşallah yanlış bilgi vermemisimdir klomen kullanmış şimdi de doktor aşılama yapalım oda olmazsa rahim filmi çekip tüp bebek yaparız demiş sizce en önce yapılması gereken tedavi rahim filmi degilmidir mesela tupleri kapalı biri hamile kalabiliyormu yada burda var mi öyle biri en azından rahimde bi sıkıntı yoksa tedaviye baslanmamali mı?

İnşallah kuzum 🥰

Bebek odamı ve bebek arabasını buralardan aldım canımlar ❤️ Bebek odası perde, avize, halı, yatak koruyucu ve nevresim tk. Homamia da yaptırdım. Tasarımı birlikte yaptık. Hastane çıkışım çok güzeldi onu nerden aldım hatırlamıyorum şimdi ama merak eden olursa kayıtlardan bakarkm ❤️İnşallah size de faydası olur

Eki Görüntüle 2748811
Eki Görüntüle 2748813
Bende bunlara bakıyorum 🙈

Burda bi üye ark 1 yıldır gebe kalamadığı için konu açmıştı bende yorum yapmıştım ona inşallah yanlış bilgi vermemisimdir klomen kullanmış şimdi de doktor aşılama yapalım oda olmazsa rahim filmi çekip tüp bebek yaparız demiş sizce en önce yapılması gereken tedavi rahim filmi degilmidir mesela tupleri kapalı biri hamile kalabiliyormu yada burda var mi öyle biri en azından rahimde bi sıkıntı yoksa tedaviye baslanmamali mı?
Benim ilk doktor ilk femeraya basladi bir-kac ay deneyelim olmazsa rahim filmi dedi
Onunla ilk ay geçinde doktoru degistirdim ikinci doktorum ilk film çekti ve bu sayede tek tarafın kapalı olduğunu gördük bence ilk film gerekli

Annane çocukların ilk çocuklarına genel hazırlık
Battaniye yün yelek hırka çorap patik zıbın felan alır yada varsa bebekliğimden birşey onu koyar.
Aaa tamam aklımda olsun canım bu eve mi getiriliyomuş doğumda falan mı veriliyo acaba

Mesele Sıralama değil iyi bir doktor. Benim doktorum rahim filmini çekti fakat perde olduğunu göremedi ve aşılama yaptı. Düşükle sonuçlandı 4 aylıkken. Filmi iyi okuyabilecek yetkin bir doktora görünmesini tavsiye ederim sonrasında kendine bir yol çizmesi daha doğru olacak👍🏻
Bende bunlara bakıyorum 🙈
Hangisine canım 🤗
Cok guzelmis canim. Giydirmek nasip olsun insallah :dua:
Amin canım hepimize inşallah 🌸

Canım benim de 11 aydır olmuyordu, tedaviye başlamadan hsg önerdi doktor çekildim ve tek tüpümde hidroselpinks çıktı bu gebeliğe engel bir durummuş sağ tüpümü aldılar ve bu ay klomen ve ovitrelle ile başladık inşallah tutar. Yani önce hsg çekilmesi daha mantıklı bence bir sıkıntı barsa boşu boşuna vücuda hormon yüklemek saçma bence

Mesele Sıralama değil iyi bir doktor. Benim doktorum rahim filmini çekti fakat perde olduğunu göremedi ve aşılama yaptı. Düşükle sonuçlandı 4 aylıkken. Filmi iyi okuyabilecek yetkin bir doktora görünmesini tavsiye ederim sonrasında kendine bir yol çizmesi daha doğru olacak👍🏻
Canım benim de 11 aydır olmuyordu, tedaviye başlamadan hsg önerdi doktor çekildim ve tek tüpümde hidroselpinks çıktı bu gebeliğe engel bir durummuş sağ tüpümü aldılar ve bu ay klomen ve ovitrelle ile başladık inşallah tutar. Yani önce hsg çekilmesi daha mantıklı bence bir sıkıntı barsa boşu boşuna vücuda hormon yüklemek saçma bence
K knnkrs canım senin sorunu burda da sormuştum yanıtları 🤗

Tedavi oncesi ilk adim doktor sperm testi ve film istedi zaman kaybetmeyelim sonrasi icin ona hareket edelimm demisti 🥰

Hangisine canım 🤗

Amin canım hepimize inşallah 🌸
Larimm kuzum ya benim rahim filmim var ama çeken doktor tertemiz dedi. Yine de acaba mı diyorum 😕 kayıp olunca

Back
X