Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen de yapsana bu tarifi bak ne güzel birşey.. tabi inşallah bu tedavin tutar hamile kalırsın ve hiçbirşeye gerek kalmaz ama olmazsa aklında olsun
Birsuru şey buldum abla bu sefer de olmazsa herşeyi denicem soğan kürü incirhavuc kürü mu ne varmış onları denicem

Aynen canım hsg çekip çekip perdeyi göremediler malesef.. aşılama oldum klomenler kullandım.. gebe de kaldım hem doğal hem ilaç ile ama sadece 4. Aya götürebildik
Ya benim melek kızım gibi büyükmüş yavrun 😑ne diyeyim ki o doktorlara nasil göremezler ki..

Canım içi hepimize nasip olsun inşallah 🌸 hepimiz ne çok istiyoruz dualar ediyoruz o kadar iyi biliyorum ki 🤗
İnş ya ins.. Allah biliyor ya her namazimda dua ediyorum hepimize. Özellikle mesleklerini kaybetmiş cennet annelerine.. Bu duyguyu tadip kaybetmek cok zor şimdi yeni bi bekleyiş icinde olmak cok zor..

Kizlar adetim gecikeli 2-3 gun oluyor catlatma ignesinden sonra ama bu sabah az pembe leke geldi adetmi oluyorum anlamiyorum sizce ne olabilir
Pembe leke genellikle tutunma diyorlar gecikmiste niye test yapmadın iyi dayanmışsın 😁

Birsuru şey buldum abla bu sefer de olmazsa herşeyi denicem soğan kürü incirhavuc kürü mu ne varmış onları denicem
Dene canım belki de senin vesilen bunlardır
Evde pepsi doritos kapağı ve şifresi arıyorum okey oynuyor eşim internetten çipi bitmiş 😁😁
Coca cola var 2,5 lt ama şifre var mı bilmiyorum olur mu o
Ya benim melek kızım gibi büyükmüş yavrun 😑ne diyeyim ki o doktorlara nasil göremezler ki..
Benim 1 kızım 3 oğlum melek.. rabbim kucaklarımızı doldursun canım benim..

Yedigün ve pepsi oluyor cipstede doritos ve ruffles 😁😁 olanlara duyurulur kapak resmi bekleniyor 😁😁😁

Kizlar adetim gecikeli 2-3 gun oluyor catlatma ignesinden sonra ama bu sabah az pembe leke geldi adetmi oluyorum anlamiyorum sizce ne olabilir
Canım benim normal adetlerinde önce pembe kahve leke mi gelir yoksa direk sökülür mü? Bugün test yaptın mı
İnş ya ins.. Allah biliyor ya her namazimda dua ediyorum hepimize. Özellikle mesleklerini kaybetmiş cennet annelerine.. Bu duyguyu tadip kaybetmek cok zor şimdi yeni bi bekleyiş icinde olmak cok zor..
Aynen canım.. damdan düşeni damdan düşen anlar. Rabbim duysun dualarımızı 🥰

Ya cinsiyet leri belli olduktan sonra mi kaybettin😑amin ins cnm ins..

İnşallah ben o kür ile gebe kalan çok duydum hayatım❤️

Canım 3 gebelik kaybım var :) rahmimde perde varmış benim sonradan farkedildi. Yok neden üzüleyim? O günler rafa kalktı umutla bağlıyız hayata ❤️

Yaaa bu emire çok üzülüyom ben inş özgül elenir 😂 biscolata emir

Hahahaha :)))

Ahahah klasik adam cümleleri 😂 kandır sen onu kandır

Ay hadi inşallah kızzz çok heyecanlandımmm ben de belirti yok 😅
İnşallah canım allahtan hayırlısı

Belkide abla ya nasip rabbim hayırlısını versin hakkimizda

Ben de bu ay yapıyorum bu kürü ikinci gün bitti. Bunu yaptığın ay mı kimyasal oldu canım? Öncesinde gebelik olmuş muydu?
Öncesinde hiç gebeliğim yok canım ben geçen ay hsg çekildim hsgden önce iki ay klomen kullandım gebelik olmayınca hsgye karar verdik hsg temiz çıktı ben o ayda klomen kullanmak istedim yumurtalıklarım büyüsün rahim filmi çekinmişken temizlendim diye düşündüm ana doktorum hsgden sonra ilaç kullanılmaz dedi bende bal çörek otu tarçını kullandım belkide onun etkisiyle yumurtalıklarım büyüdü yoksa benim hiç büyümüyordu 🤷🏻‍♀️

Back
X