- 27 Mart 2020
- 479
- 465
- 53
- 27
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #55.241
Sağol canım nasipse bende bu ay deniycem etkisini görücem inanıyorum.Geçen ay ben o kürü kullandım ve hsg çekindim gebe kaldım belkide onun etkisi canım bilmiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım nasipse bende bu ay deniycem etkisini görücem inanıyorum.Geçen ay ben o kürü kullandım ve hsg çekindim gebe kaldım belkide onun etkisi canım bilmiyorum
eğer kimyasalsa genetik sebepler olabiliyor ama hiçbir şey kesin değil. benim bebeği genetiğe yollamadılar bile dr ne söylesem gerek yok dedi.. sadece patalojiye gitti onda da bir sorun yoktu. kimyasal çok yaygın olarak görülüyor en sağlamı genetik testli tüp bebek yapmakBurda devlet sistemi farklı canım. Ama tabii prosedürleri bilmiyorum. Kıbrıslıyım ben.
Offf ya, eğer öyleyse neden olur? Daha çok sebep ne çıkıyor?
Yani tüp yapıldığında bu sorun olmuyor mu? Şimdi bende bunu düşünüyordum, bu yıl tüp bebek yapmayı planlıyorum, ya yaparsam yine tutmazsa diye. O zmn düşük olma olayı ortadan kalkıyormu canım?eğer kimyasalsa genetik sebepler olabiliyor ama hiçbir şey kesin değil. benim bebeği genetiğe yollamadılar bile dr ne söylesem gerek yok dedi.. sadece patalojiye gitti onda da bir sorun yoktu. kimyasal çok yaygın olarak görülüyor en sağlamı genetik testli tüp bebek yapmak
Acaba içinde kalan kan pıhtısı değil mi yani ilaçları vücuttan atmak için bu tür şeyler olabiliyo. Rahmin temizleniyodur. Bi doktora gitsen iyi olur2 buçuk, 3 cm uzunluğunda
Eki Görüntüle 2749155
iiyimm bbgm sen nsılsınnn hiç sorma iki haftadır pert bir şekilde hafta sonu geçiriyorum brde temizlk yapmıştım bu hfta üstüne artık antep'e gidersem yıllık izin alcam regl olmayı bekliyorum tedaviye başlamadn herkesi agırlamam iyi oldu aradan çıktı
Canım tüp olucağı zaman spermlerin dna larına bakılıyo ve en sağlıklı olanları seçiliyo haliyle sorunlar en aza indirlmiş oluyor.Yani tüp yapıldığında bu sorun olmuyor mu? Şimdi bende bunu düşünüyordum, bu yıl tüp bebek yapmayı planlıyorum, ya yaparsam yine tutmazsa diye. O zmn düşük olma olayı ortadan kalkıyormu canım?
Bilmiyorum ki canım, ama normalde benim zaten 1 gün bile gecikmez. Zaten ciddi sorunlar vardı, 1 kahve yapmaya kalkıyordum nefes nefese kalıyordum, hiç olmayan şeyler olunca, bide bu parça gelince, ben artık Bilmiyorum ne yapacağımı. Reğl bitsin doktora gidecem. Histereskopi yaptırsam sizce mantıklı mı? 8 ay önce Rahim filmi normal çıkmıştı.Ayseee1987 Canim sonrasinda bi takip et
Regli bitiminde icin rht etmicekse bi doktoruna danis
Kimyasal olsa daha cok gecikme yasaman gerekmezmiydi ?
En azından öyle bir şansımız var ya o da rahatlatıyor insanı.Canım tüp olucağı zaman spermlerin dna larına bakılıyo ve en sağlıklı olanları seçiliyo haliyle sorunlar en aza indirlmiş oluyor.
Canım benim her adetimde bu tip parçalarım gelir. Et gibi kan pıhtısıdır bunlar korkulacak birşey yok. Adetin 1-2 gün değişebilir bu kimyasal anlamına gelmez ayrıca kan testin negatifti ve senin gebelik testlerin en imkansız erken vakitte bile silik çizgi çıkıyor . Bence bir problem yok. Ama için rahat etsin istiyorsan doktora görün tabi.2 buçuk, 3 cm uzunluğunda
Eki Görüntüle 2749155
Hadi hayırlısı üşütüp hasta olmayasın :) dikkat etBikacgun çıktım da faydasını geoudm araya hafya donu gordi kaldi bugun de hastaneye gdiiyim yün kaldi yarına aetik
Ahahah :)) misal böyle birşey işteYatım hatası hımmmm anladım lariciiim![]()
Kaç gün sonra adet görülüyor acaba yada kaç gün sonra test yapmamız gerekiyor ben de yumurta catlatma iğnesi oldum ama bugun 11 gunum yardımcı olurmusunuzMerhaba cnm bende eylülün 17si hasta olmazsa yine klomen ve ovitrelle kullanacagim bu seferde olmazsa birdaha doktora gitmeyeceğim inşallah hasta olmamda hiçbirine gerek kalmaz ya![]()
7 ocak canım ınsaallah hayırlısı olsunBat na zaman hayırlısı olsun inşallah
Canım iğneden sonraki 14. Gün test günü. 14 günden sonra adet olman gerekiyor ama bazen 11.-12. Günde de adet olanlar oluyorKaç gün sonra adet görülüyor acaba yada kaç gün sonra test yapmamız gerekiyor ben de yumurta catlatma iğnesi oldum ama bugun 11 gunum yardımcı olurmusunuz![]()
Ya kuzum benim neden ağladın umut yok mudur ki ben mi hiç anlamıyorum belki artacak rahim kalın demiş bebek tutununca kalınlaşmıyor mu zaten?Gençler gittim yaptırdım
Hepimizin aklındaki soru işaretleri gitsin diye
Eki Görüntüle 2749179
En azından bu defa küçüktür 2 çıkmadı :)) doktor rahmimin kalın olduğunu söyledi “adet olmazsan 1 hafta sonra gel hcg bakalım “dedi. Öyle işte.. ben de biraz alışveriş yapıp gözyaşlarımı silerek eve döndüm![]()
Anladım teşekkür ederim cok saolasınızCanım iğneden sonraki 14. Gün test günü. 14 günden sonra adet olman gerekiyor ama bazen 11.-12. Günde de adet olanlar oluyor
Aşkım adet öncesi de kalınlaşır rahim.. 2.3 ile adet olduğum olmuştuYa kuzum benim neden ağladın umut yok mudur ki ben mi hiç anlamıyorum belki artacak rahim kalın demiş bebek tutununca kalınlaşmıyor mu zaten?
İnşallah gebesindir tedavin hayırlı olsun canımAnladım teşekkür ederim cok saolasınız![]()
canım ozelden yazdım yardımcı olabılırsen sevınırım.Canım benim ben iyiyim aleti bekliyorum sen nasılsın
Canım hoşgeldin öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gibi kalırsın evet canım söylediklerinin hepsini üç ay kullandım yardımcı olabileceğim bir şey olursa mutlu olurum rahat rahat sorabilirsin
Afiyet olsun öğretmenim
Şifa olsun canım yarasın
Hadi hayırlı haberlerle inşallah
Evet bebeğim
Sana da merhaba Ajda Pekkan
Ahh canım benim yaYeni ay yeni umut olsun inşallah
Kız baya kilo almışsın hemen diyet
Canım adetin 2. Günü gitmelisin
Bergüş nasılsın? Ben deperaares ten bekliyorum
güzel haberi olabilir
test yaptın mı canım
Canım benim iyiyim sen nasılsın? Özledim seni hafta sonu .. neler yaptın? Enişte napıyoinşallah kuzum inşallah hiç umudum yok
![]()
Hmm tamam balımAşkım adet öncesi de kalınlaşır rahim.. 2.3 ile adet olduğum olmuştu