- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #55.281
Sağol aşkoüzülmeeee bbgmmmmm ağlama nolursunnnkıyamammmm
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol aşkoüzülmeeee bbgmmmmm ağlama nolursunnnkıyamammmm
![]()
haaa bnmkini tarif etmişsin kuzummmmm bnmde aynıTamam işte kırmızı ya da siyah olur zaten bende de böyle aynı hatta daha büyük oluyor, sert et gibi
Oluyo bunlar valla normal yani bana tuhaf gelmedihaaa bnmkini tarif etmişsin kuzummmmm bnmde aynı
Bu normal bişey mi yanicnmm bnmkide et parçası ztn sert olur
banada öyle kuzu bn sık sıkta yaşarm bunu hatta bnmkiler daha büyük oluyor senn dedgn gibi bnde ilk telaşlanmştm snra normal oldu hayatımdaOluyo bunlar valla normal yani bana tuhaf gelmedi
canmm o yumurtalıklarla yada rahimle olan bsey adetle atıyor vücut sancı yapar hatta bnde onları düşürdükten snra sancım biter sert olur dedign gibi korkulack bsy degl bn dktorlara da sordm önemli görmediler. ama snn için rahat etmeyeckse fotoda çekmişsin doktora görün istersnBu normal bişey mi yaniyani kimyasal gebelik değilse, neden oluyor o et parçası? Bende İlk defa oldu çok şaşkınım.
e ben zaten nadiren içiyorumİnşallah canım. Yok vermedi önce 1 hafta bekleyelim dedi. Şubat ayındaki gebelik de böyle olunca adam tarlusal vermek istemedi
Ben kahveyi kesme totemi yapıyorumkahve içmezsem bebiş tutunacak
Yine reçeteyle alacan ya akıllım yine ucuza gelecek![]()
Acaba merkezden merkeze mi değişiyor bu fiyatı da etkiliyo olabilir. Raporlumuydu ne kadar verdinbana ilk tüp bebek denemem die dna hasarını yapmadılar![]()
Hamsi salata birde pırasa yapıcam bir haftadır dolapta bekliyodu aradan çıksın bozulmadan dedimbugn kü menüler neler beybilerr![]()
kuru biber dolması, salata, tarhana çorbası.bugn kü menüler neler beybilerr![]()
Yaa larii adet olmadığın sürecee var bir umut bak 0 değil değerin rahim duvarında kalınlaşmış belki bir umutGençler gittim yaptırdım
Hepimizin aklındaki soru işaretleri gitsin diye
Eki Görüntüle 2749179
En azından bu defa küçüktür 2 çıkmadı :)) doktor rahmimin kalın olduğunu söyledi “adet olmazsan 1 hafta sonra gel hcg bakalım “dedi. Öyle işte.. ben de biraz alışveriş yapıp gözyaşlarımı silerek eve döndüm![]()
yok cnm raporlu değildim tüp bebek ilaçlarla beraber ortalam 17 bini bulmuştu. evet bana da ek ücreti oldugunu söyledir ama genelde ilk tüp bebek deneyenlere yapmıyorlarmış cnm bize böyle söylendi olblr belkide merkezdn merkeze değişiyorrAcaba merkezden merkeze mi değişiyor bu fiyatı da etkiliyo olabilir. Raporlumuydu ne kadar verdin
ooofff bayılırım ellerin dert görmesnkuru biber dolması, salata, tarhana çorbası.
Yumurtlama zamanından önce doktora gideceğim, göstereyim bakalım ne diyecek. Bide smear testi yaptırayım.canmm o yumurtalıklarla yada rahimle olan bsey adetle atıyor vücut sancı yapar hatta bnde onları düşürdükten snra sancım biter sert olur dedign gibi korkulack bsy degl bn dktorlara da sordm önemli görmediler. ama snn için rahat etmeyeckse fotoda çekmişsin doktora görün istersn
zaten ilk denemede yapılmıyor canım. embriyo yaşamayınca başarısız denemelerden sonra yapıyorlarbana ilk tüp bebek denemem die dna hasarını yapmadılar![]()
annemin elleri dert görmesinooofff bayılırım ellerin dert görmesn![]()
Evet canım oldukça normal. Sen kimyasal yaşamadın ki.. kimyasal olsan hcg 50 lere kadar yükselir ve sonra düşer adet olursunBu normal bişey mi yaniyani kimyasal gebelik değilse, neden oluyor o et parçası? Bende İlk defa oldu çok şaşkınım.
Katıklı ekmek, mercimek çorba bir de dünden kremalı makarna var canımbugn kü menüler neler beybilerr![]()
Tühh seni zorlamayacak birşey buldume ben zaten nadiren içiyorum![]()
Nerde o kişiler bebeğimYaa larii adet olmadığın sürecee var bir umut bak 0 değil değerin rahim duvarında kalınlaşmış belki bir umutBöyle 2 ile yükselen çok kişiler vaar
![]()
Tembel seniannemin elleri dert görmesin![]()
Geç döllenme mi oluyor ? Bu değerde bir gebelik bailangıcı sözkonusu.Gençler gittim yaptırdım
Hepimizin aklındaki soru işaretleri gitsin diye
Eki Görüntüle 2749179
En azından bu defa küçüktür 2 çıkmadı :)) doktor rahmimin kalın olduğunu söyledi “adet olmazsan 1 hafta sonra gel hcg bakalım “dedi. Öyle işte.. ben de biraz alışveriş yapıp gözyaşlarımı silerek eve döndüm![]()