Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de doya doya yürüyüşten geldim :KK70:
16091623277217426721771982678818.webp

En çok ben yurumusjm daha temizlik yapiyorum bide kaynanama yurucem 10 dakka 1000 kusur adım da orası bide aksma dönüşü 15 bin adım atarım bugun

Tatlım bana aşılama yapıldıktan sonra ben 1 saat falan dolaştım nasılsa olmıcak diye ama kısmeti varmış tutundu. Sen ne yaparsan yap onun geliceği varsa tutunuyo merak etme
öyle valla canım bakalım hakkmzda hepmzn hyrlısı olsun inşallah :KK68:

kız aslında iyi yemek yapıyorum. El lezzetim de iyi. En azından yemeklerim beğeniliyor. Ancak gel gör ki şu totişim rahatlığı çok seviyor :KK70: diyet ayağıyla da iyice kaytarıyorum. Ama elbeeeeettt birgünnnnnn size sofra resmi atarım cancağızlarım. @LaRisaCca sen yine de çok güvenme bana :KK70:
biz sana gveniyoruzzz sen yaparsın bbgm :dondurma::KK70:

Nasılsın canım günaydın 🥰 meryem suresi dinliyorum şu an aklımda sen vardın sanada dua ediyorum İnşallah 🤲🏻
Bu gün bel ağrım arttı 😔 ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum 😔
Allah razı olsun canım Allah dualarımızı kabul eylesin.. 🤲🤲

Gençler gittim yaptırdım
Hepimizin aklındaki soru işaretleri gitsin diye
Eki Görüntüle 2749179
En azından bu defa küçüktür 2 çıkmadı :)) doktor rahmimin kalın olduğunu söyledi “adet olmazsan 1 hafta sonra gel hcg bakalım “dedi. Öyle işte.. ben de biraz alışveriş yapıp gözyaşlarımı silerek eve döndüm 😑
Hayırlı olsun canım çok umutlanmıştım senin adına.

Gençler gittim yaptırdım
Hepimizin aklındaki soru işaretleri gitsin diye
Eki Görüntüle 2749179
En azından bu defa küçüktür 2 çıkmadı :)) doktor rahmimin kalın olduğunu söyledi “adet olmazsan 1 hafta sonra gel hcg bakalım “dedi. Öyle işte.. ben de biraz alışveriş yapıp gözyaşlarımı silerek eve döndüm 😑
İçimden bi ses neden se bu değer yükselecek diyor çarşamba günü tekrar yaptır istersen artış olur belki canım

Back
X