- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
- 208
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #55.341
İnşallah canım sağlıcakla yeter ki gelsin sağlık haberlerini alayım çekerim ağrısı..Kuzum Rabbim kolaylık versin. Sonu güzel olsun da bu çektiklerini unuttursun sana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım sağlıcakla yeter ki gelsin sağlık haberlerini alayım çekerim ağrısı..Kuzum Rabbim kolaylık versin. Sonu güzel olsun da bu çektiklerini unuttursun sana![]()
Aynı dr a mı gidiceksin eski doktoruna mı canım bizede haber ver mutlakaYarına inşallah canım.
kız aslında iyi yemek yapıyorum. El lezzetim de iyi. En azından yemeklerim beğeniliyor. Ancak gel gör ki şu totişim rahatlığı çok seviyordiyet ayağıyla da iyice kaytarıyorum. Ama elbeeeeettt birgünnnnnn size sofra resmi atarım cancağızlarım.
LaRisaCca sen yine de çok güvenme bana
![]()
Doya doya makarnadan ben deben de doya doya yürüyüşten geldim![]()
Eki Görüntüle 2749287
En çok ben yurumusjm daha temizlik yapiyorum bide kaynanama yurucem 10 dakka 1000 kusur adım da orası bide aksma dönüşü 15 bin adım atarım bugun
Canım yok tek gibi görünüyor artışa göre :)kizlar cuma gunu betam 37.38 di bugun acile gittim 3 te sonuc 276.89 ciktiiii ikiz olabilir mi acabaaa![]()
Canım benim bakalım yarın doktor ne diyecek inş güzel haberlerle gelirsinBu gün bel ağrım arttıne yatabiliyorum ne oturabiliyorum
Allah razı olsun canım Allah dualarımızı kabul eylesin..![]()
Canım biliyosun adet olacağım diyordum hayırlısı böyleymişHayırlı olsun canım çok umutlanmıştım senin adına.
İçimden bi ses neden se bu değer yükselecek diyor çarşamba günü tekrar yaptır istersen artış olur belki canım
Genelde adet olunacağı vakit rahim incelir senin adet ya gelmeyecek yada gecikecek ınsallah ilk şık gerçekleşirgüveniyorum sen yaparsınnnn
Doya doya makarnadan ben de
afferin kızzz
Canım yok tek gibi görünüyor artışa göre :)
Canım benim bakalım yarın doktor ne diyecek inş güzel haberlerle gelirsin![]()
Yöresel takildim ben bugünbugn kü menüler neler beybilerr![]()
Ben 2kati artmasini beklerken 3katindan fazla artmis gibi olunca oyle hissettim birden . Persembe yine baktiricam belli olurgüveniyorum sen yaparsınnnn
afferin kızzz
Ciddimisin? Tamam o zman bu kistmi vardı o mu atıldı? Olabilir mi? Nohut kadar Nasıl birşey canım ya,müsaitsen,yada müsait olduğunda intenette bulabilirmisin fotosunu bana gönderebilirmisinTatlım bu adet düşük böyle olmuyor 4 haftda benden nohut kadar birşey.
Ben her ay o kadar çok pintili kanama oluyorum ki resmen hissediyorum o an pihtiyi cok takıldiysan bi kan ver yukselme varsa belli olur ama çokta kafana takip üzülmeni istememCiddimisin? Tamam o zman bu kistmi vardı o mu atıldı? Olabilir mi? Nohut kadar Nasıl birşey canım ya,müsaitsen,yada müsait olduğunda intenette bulabilirmisin fotosunu bana gönderebilirmisin![]()
Canım adet öncesi rahim kalınlaşırmış derlerGenelde adet olunacağı vakit rahim incelir senin adet ya gelmeyecek yada gecikecek ınsallah ilk şık gerçekleşir
OooYöresel takildim ben bugün Eki Görüntüle 2749346
Yok kuzum yaklaşık 2 kat.. hadi Allah gönlüne göre versin kalbindeki neyse o olsunBen 2kati artmasini beklerken 3katindan fazla artmis gibi olunca oyle hissettim birden . Persembe yine baktiricam belli olur![]()
Umutlanmak için bir ton yorum okudum fakat içimi açan hiç olmadı. Sadece şu 2 si..LaRisaCca asko çok uzuldum ya geçen ay doktor bendende beta istemişti 2.9 mu ne çıkmıştı yukselme olmadı o yüzden diğer arkadaşlar gibi umutlu konuşmak istemiyorum ama inşallah yükselir yükselende varmış bu ayı sayma bence çünkü korana olmuştun ilaç vsvs dersek bi daha ki ay inşallah olur
![]()
İlk devlet Hastanesine tanış ebe nin yanına gideceğim acilden giriş yapacağımAynı dr a mı gidiceksin eski doktoruna mı canım bizede haber ver mutlaka
Bide benim kanamam vardı larii normal adet günümden 1 gün erken başladı ama çok değişikti ilk gün hiç yoktu 2 gün yoğundu 3 bitmişti doktora gittiğim gün oda kanama yok bitmiş dedi sonra muayenede kan pıhtısi var gibi rahimde bi beta ya bakalım belki gebelik kalıntısı olabilir dedi ama 2 lerde olunca olumsuz konuştu.Eki Görüntüle 2749352
Eki Görüntüle 2749353
Bir tek bu yorumlar umut oldu. Ama bak sen de benim gibi çıkmışsın ve yükselmemiş
güveniyorum sen yaparsınnnn
afferin kızzz
Biliyorum hatta ilaçlar etkileöiştirde deidm ama yinede umudum vardı..Canım biliyosun adet olacağım diyordum hayırlısı böyleymiş
içindeki sesi severimm canım pek öyle hissetmiyorum adet olacak gibiyim. Etrafımda hiç 2.9 - 3 gibi değerlerden sonra betası yükselen görmedim ya da hatırlamıyorum o yüzden umudedemiyorum
![]()
Aynen canım .. ne diyeyim bilemiyorum bekleyip göreceğizBide benim kanamam vardı larii normal adet günümden 1 gün erken başladı ama çok değişikti ilk gün hiç yoktu 2 gün yoğundu 3 bitmişti doktora gittiğim gün oda kanama yok bitmiş dedi sonra muayenede kan pıhtısi var gibi rahimde bi beta ya bakalım belki gebelik kalıntısı olabilir dedi ama 2 lerde olunca olumsuz konuştu.
Bu arkadaşların yazıları şuan bana da umut oldu inşallah vardır rabbim ol der oldurur belki geç dollenmedir insan güzel düşünmek istiyor ama 5Ten küçük değer oluncada kafa karışıklığı
İnşallah canım benim benim şüphem yokİnşallah Güzel haber alacağızzz. Allah büyük![]()
Canim ımpryl den memnun musunuz sperm degerlerı arttı mıHellöğ tatlım14. Gün yaptığın testin sonucuna göre hareket et canım inşallah bebişin seninledir
Aşkım biz hep impryl kullandık sadece bir kere eşimin eczacı arkadaşı supralife for men vermişti, kullandı sonra tekrar impryl e döndük