- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #55.361
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüp yaptırıp da kimyasal olanlar da var ama genetik kontrol yapılıp uygun embriyolar konulursa en sağlıklı sonuç oluyor. Rahim yeterince kalınlaşmadığı için de tutunamayabilirYani tüp yapıldığında bu sorun olmuyor mu? Şimdi bende bunu düşünüyordum, bu yıl tüp bebek yapmayı planlıyorum, ya yaparsam yine tutmazsa diye. O zmn düşük olma olayı ortadan kalkıyormu canım?
Hayırlısı canımBiliyorum hatta ilaçlar etkileöiştirde deidm ama yinede umudum vardı..
Benim tek umudum, ovü takibi yapmadan anlayamam ben ama şöyle bir varsayımda bulunuyorum. Geçen aylarda ovü takibi yaptığımda şeffaf akıntı olduğunda 1-2 gün içinde pik görüyordum. Bu ay çok ilaç içtim bu ilaçlar ovü zamanımı değiştirmiş olabilir çünkü beklenen adet tarihimden önceki haftaya ve kadar şeffaf yumurta akı kıvamında akıntılarım vardı ve o dönemlerde birliktelikler oldu. Eğer o dönemlerde yumurtlama olmuşsa ve döllenmişse.. yani yoksa neden adetim bu kadar geçsin kiBu arkadaşların bata yakın döllenmesi olmuş belli ki çünkü 12 15 gün gecikmeden sonra pozitifi görmüş eğer sende geç döllenme olsa erken demek ki inşallah vardır arkadaşımLaRisaCca
Ben de az önce test yaptım negatif çıktı. Kurursa bi şey çıkar mı diye bekliyorumGençler gittim yaptırdım
Hepimizin aklındaki soru işaretleri gitsin diye
Eki Görüntüle 2749179
En azından bu defa küçüktür 2 çıkmadı :)) doktor rahmimin kalın olduğunu söyledi “adet olmazsan 1 hafta sonra gel hcg bakalım “dedi. Öyle işte.. ben de biraz alışveriş yapıp gözyaşlarımı silerek eve döndüm![]()
Memnunuz canım evet arttırdıCanim ımpryl den memnun musunuz sperm degerlerı arttı mı
Canım kan ver bence varsa orda çıkar hiç uğraşma bununla inşallah gebesindir canım benimAdete 6 gün var midem çok bulandı iki gündür yaptım bişey yoktu attım kenara şimdi baktım böyle kuruma çizgisidir değilmi kızlar erken daha değil mi
Kaç dk geçti? Canım belli bi saatten sonra dikkate alma testiBen de az önce test yaptım negatif çıktı. Kurursa bi şey çıkar mı diye bekliyorum![]()
Tatlım böyleydi benim.. ben kürtajdan 2 ay sonra yaşadım pco olduğum için ben kist sandım kontrole gittim doktor düşük yapıyorsun dedi. Değerine baktı 10.20 idiCiddimisin? Tamam o zman bu kistmi vardı o mu atıldı? Olabilir mi? Nohut kadar Nasıl birşey canım ya,müsaitsen,yada müsait olduğunda intenette bulabilirmisin fotosunu bana gönderebilirmisin![]()
Yarım saat falan oldu. Tüp bebekten sonra anında silik çizgi çıkmıştı biliyorum ama her ayki muhabbet bir şey yoksa ağrı niye varKaç dk geçti? Canım belli bi saatten sonra dikkate alma testi
Olabilir belki geç yumurtlama oldu ve geç dollendi inşallah vardır yaa güzel haberlerini alırız benim iç sesim en başından beri sende bisiler olacak gibi bakalım hayırlısı insallahHayırlısı canımRabbim ol derse herşey olur napalım ki kısmet değilse zaten olmayacak
Benim tek umudum, ovü takibi yapmadan anlayamam ben ama şöyle bir varsayımda bulunuyorum. Geçen aylarda ovü takibi yaptığımda şeffaf akıntı olduğunda 1-2 gün içinde pik görüyordum. Bu ay çok ilaç içtim bu ilaçlar ovü zamanımı değiştirmiş olabilir çünkü beklenen adet tarihimden önceki haftaya ve kadar şeffaf yumurta akı kıvamında akıntılarım vardı ve o dönemlerde birliktelikler oldu. Eğer o dönemlerde yumurtlama olmuşsa ve döllenmişse.. yani yoksa neden adetim bu kadar geçsin kidiğer bir ihtimal koronadan dolayı geciktim. Bir de kan vermeden predictor alıp yaptım. O yüzden kana gittim. Her zaman sayfaya attığım silik çizgileri net görünsün diye kabından çıkarıyordum ama bu defa zorlanmadan görebildiğim çok silik bir çizgi vardı. Kan verdim o yüzden. Kafamda deli sorular.
Benim genellikle baya büyük oluyor afedersiniz wc oturdugum zaman onun dışarı çıkmasını hissedebiliyorumKızlar bugünkü pıhtı konusundan dolayı söylüyorum, baş parmak boğumundan büyük pıhtılarınız varsa mutlaka doktora söyleyin. Sürekli pıhtı olması normal değil.
Eğer pcos ya da yumurtlama sorununuz varsa reglin çamur gibi, koyu kıvamlı olması normal. O ay yumurtlama gerçekleşmediyse böyle oluyor ama büyükse dr a gidin
Yaaaa nedenki acaba yat dinlen canım yarın önemli gün inşallah güzel haberi vericeksin bizeTatlım bungün bel ağrısı arttı hatta bu güne kadar olan en ağrılısı.
Sen nasılsın.
Bu yapılır mı yaa eline sağlık canımYöresel takildim ben bugün Eki Görüntüle 2749346
Canım benim biz senle adet oluruz gibime geliyorYarım saat falan oldu. Tüp bebekten sonra anında silik çizgi çıkmıştı biliyorum ama her ayki muhabbet bir şey yoksa ağrı niye var![]()
Ahahah harika fikirOlabilir belki geç yumurtlama oldu ve geç dollendi inşallah vardır yaa güzel haberlerini alırız benim iç sesim en başından beri sende bisiler olacak gibi bakalım hayırlısı insallah❤ 2 değeri idrarda silik çizgi verir mi ki bilmiyorum ben 17 aydır hicbir şekilde silikte olsa yanılma payı da olsa ikinci çizgiyi görmedim
dün akşam yattığım zaman kendi kendime şunu düşünüyordum keşke bi test çıkartsalar aynı gebelik testi gibi döllenme olmuş mu olmamış mi diye en azından 15 gün beklemezdik
![]()
Gecmis olsun canim hemencik toplasin eniste beyKızlar benim adam doktora gitti bugün. Prostatit olmuş, evet.. doktor şuan enfeksiyon olduğu için tedavisini verdi ve sperm testin doğru çıkmaz önce iyileşmen gerekiyor demiş. 1 hafta ilaç kullanacak sonra tekrar enfeksiyona filan bakılacak
Bizimki de gitti, haftaya test için randevu günü veriyorlar bizim burda. Gelecek hafta test verecekKızlar benim adam doktora gitti bugün. Prostatit olmuş, evet.. doktor şuan enfeksiyon olduğu için tedavisini verdi ve sperm testin doğru çıkmaz önce iyileşmen gerekiyor demiş. 1 hafta ilaç kullanacak sonra tekrar enfeksiyona filan bakılacak
Sağol canım benim. Kısmet olmayınca her türlü olmuyor iişteGecmis olsun canim hemencik toplasin eniste bey
Herseyde vardr hayir
Kader anı yaklaşıyorBizimki de gitti, haftaya test için randevu günü veriyorlar bizim burda. Gelecek hafta test verecek