Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim adam doktora gitti bugün. Prostatit olmuş, evet.. doktor şuan enfeksiyon olduğu için tedavisini verdi ve sperm testin doğru çıkmaz önce iyileşmen gerekiyor demiş. 1 hafta ilaç kullanacak sonra tekrar enfeksiyona filan bakılacak
Geçmiş olsun canım hem şu corona ilaçlarınıda iyice atın bünyenizden ne olur ne olmaz belki eşinin tedavisinden sonra müjdenizi alırsınız

Gecen okuduklarimin arasinda bi dunya turu okudum
Adamlari birakip benide yazin o listeye😁🐍
Gel kız :) yer içer gezerikkk
Geçmiş olsun canım hem şu corona ilaçlarınıda iyice atın bünyenizden ne olur ne olmaz belki eşinin tedavisinden sonra müjdenizi alırsınız
Yok beybisi bizim sonumuz tüp.. belli oldı artık 😁 2.9 un yükselmesi biraz mucize sonrasında da benim deneyecek mecalim kalmadı

Sıcak ülkee bulalim kizz
Ben mısırda piramitleri cok merak ediyom😁
Ay çok sıcak ora ya.. daha ekvatoral bi yere gidelim koca koca rengarenk papağanlar elimizden yem yesin mesela 😂 uçarken ormanlık bir alana atalım adamları aslanlar yesim

Ay çok sıcak ora ya.. daha ekvatoral bi yere gidelim koca koca rengarenk papağanlar elimizden yem yesin mesela 😂 uçarken ormanlık bir alana atalım adamları aslanlar yesim
Ztn su instagram bali balayi fotolarinaa tavim 😁
Bide baliyee ugrayalimn😁
Kiskanc dilli halley 🐍
Aslanlar iyi fikir 😁

Yaaaa nedenki acaba yat dinlen canım yarın önemli gün inşallah güzel haberi vericeksin bize 💓
Yatıyorum sürekli zaten. İnşallah güzel haberler le gelirim.
Sonra evimi özleüdm evime gtmek istiyorum

Back
X