Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim adam doktora gitti bugün. Prostatit olmuş, evet.. doktor şuan enfeksiyon olduğu için tedavisini verdi ve sperm testin doğru çıkmaz önce iyileşmen gerekiyor demiş. 1 hafta ilaç kullanacak sonra tekrar enfeksiyona filan bakılacak
Beklediğin bir durumdu zaten. Umarım tez geçer etkisi kuzum

Merhaba canim Amin insallah 🙏🏻
Catlatma ignesinden sonra yani 8.9 gunler basladim teste aslinda cift cizgi cikinca hamile olmayacagimi ignenin etkisi olacagini biliyordum ama ignenin etkisi azalirmi diye yaptim hergun
13.gun sabah hic cizgi cikmadi ogleden sonra cift cizgi cikti ondan sonra hep kan testi verdim 13.gun beta 10.11 di 15.gun 16 larda 17.gun 37lerde cikti canim
Benım de. 14. Gün sabah miratech testi ile cizgili cıktı simdi yaptım bebetime ile hiç çizgi cıkmadı. Hangisine güvenmeliyim

Bak bu olur. Beleşten ısınayım diye kendi de atlar gönüllü olarak :KK70:
Nerde beleş oraya yerleş 😁
Beklediğin bir durumdu zaten. Umarım tez geçer etkisi kuzum
İnşallah canım benim
Benım de. 14. Gün sabah miratech testi ile cizgili cıktı simdi yaptım bebetime ile hiç çizgi cıkmadı. Hangisine güvenmeliyim
Canım testinin fotoğrafını çekip atar mısın

İdrar testi de pozitif çıktı işte o gün kan verdi beta 120 bişeydi.
CANım yengen o zaman adeti 1 hafta geçtikten sonra hcg öğrenmemiş o zaten bat günü yapsa öğrenecekmiş. Ben de sandım ki 8. Günü 10 filan oldu değeri ve yükseldi

Tatataaaaamm. Uzun aradan sonra cino bana ne dedi :KK70:
Screenshot_20201228_200219_com.faladdin.app.webp

Nerde beleş oraya yerleş 😁

İnşallah canım benim

Canım testinin fotoğrafını çekip atar mısın

CANım yengen o zaman adeti 1 hafta geçtikten sonra hcg öğrenmemiş o zaten bat günü yapsa öğrenecekmiş. Ben de sandım ki 8. Günü 10 filan oldu değeri ve yükseldi
Kan yapmadı, ama idrar testi her gün yaptı birşey çıkmıyordu, çıktığı gün 8-9 gün aletinden geçmişti işte o günde kanda o değer çıktı. Ama 8 gün sonra o değer çok düşük bat günü yapsa öğrenemedi bence.

Kan yapmadı, ama idrar testi her gün yaptı birşey çıkmıyordu, çıktığı gün 8-9 gün aletinden geçmişti işte o günde kanda o değer çıktı. Ama 8 gün sonra o değer çok düşük bat günü yapsa öğrenemedi bence.
Bakalım bizim sonumuz ne olacak

Sana güzel şeyler mi söylüyor canım. Bu lamba cini 😊
Yok canım onu kastetmedim 😅 yani yorumlaması neden o tarz değil, bide altında cinin öyle fotosu olmuyor. Falaaddin mi sizinki de? Ben güncellemedim diye belkide, yorumlaması farklı.

Yok canım onu kastetmedim 😅 yani yorumlaması neden o tarz değil, bide altında cinin öyle fotosu olmuyor. Falaaddin mi sizinki de? Ben güncellemedim diye belkide, yorumlaması farklı.
Evet canım sen fal baktırıyosun sanırım şuan benim paylaştığım gibi ama teo cin var ya falaaddinde lamba ovalıyosun çıkıyor ona baktırıyor

Back
X