Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
CANım yengen o zaman adeti 1 hafta geçtikten sonra hcg öğrenmemiş o zaten bat günü yapsa öğrenecekmiş. Ben de sandım ki 8. Günü 10 filan oldu değeri ve yükseldi
Ah bat’daşım. Ruh sağlıgımı kaybetmesem iyi egzamalarım pörtledi. Uykular haram oldu. Benım normalde 14 gün doldu ama 35 günlük döngüme göre bata daha 7-8 gün daha var
Ah bat’daşım. Ruh sağlıgımı kaybetmesem iyi egzamalarım pörtledi. Uykular haram oldu. Benım normalde 14 gün doldu ama 35 günlük döngüme göre bata daha 7-8 gün daha var
Canim sey ben marka olarak bilmiyorum ama ben resimde cift cizgi gordum hicbisey olmasa 2.cizgi cikarmiydi?
Benim 13. Gun sabah erken gebelik testiyle 2. Cizgi cikmadi ama aksam uzeri normal ucuz olan testten yaptim 2. Cizgi cikmisti bence beta baktirmalisin kesin cozumm