Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanimlar lüften biri cevaplayabilirmi, acaba klomen sonraki ay Karinda bi tuhaflik normalmi? Yani sanki yumurtaliklar cok büyük gibi hissetmek normalmi? Nezaman Gider bu etki?
Bence psikolojik bi his bu çünkü benim yumurtalar 24 e kadar ulaşmıştı hiç bisi hissetmedim

Burnuma surekli bi koku geliyor boyleee nemlii gibi
Evdeki herseyi kokladim😁
Esimm Koltukta oturuyo onu da kokladimm
diyoo senin bu huyundan nefret ediyorumm😁
Ya sizde bukdr koku konusunda hassasmisiniz😁
Ben de öyleydim hatta bana narkotik diyordu 😂ama zalım korona koku duyumu aldı, hala eksik koku alıyorum 🤣🤣
Bende evde yemk yedm geldm bugn sagolsun annişim verdi et haşlamış bulaşıkları bile bırakıp avm ye koştuk kocişin değişim işlemleri vardı oradan kaynişime gittim yarın trabzona gidiyorlar 1 aya yakın glmezler tahmn edyrm 😂🙈 giderken çamaşır kurmştm onları astm bulaşıkları halledicm ortalık topladm bu saat oldu ağlamk istyrmmmm 😅😭😭
Sen de bayağı iş yapmışsın. Ben de biraz uyudum. Sonra kalktım çamaşır koydum makineye, sporumu yaptım. Yarına eltimler yemeğe gelecek hazırlık yaptım, biraz sayfaya bakayım dedim.

Evdeki herseyi kokladim😁
Eve girerken pişen yemeği direkt tespit üstüne bir de, patlıcan, fırında pişmiş falan diye pişirme yöntemini bile anlarım 🤣

Yumurtlamadan onceki oliski pik gunu mu idi
Hayır pik i beraberlikten sonra ki gün gördüm..
Ama değerlendiremedik bazı aksaklıklar yüzünden ki sonrasında hiç eşimle beraber olmadım. Durumda böyle olunca hala adam bekliyor 🙈

Ben de öyleydim hatta bana narkotik diyordu 😂ama zalım korona koku duyumu aldı, hala eksik koku alıyorum 🤣🤣

Sen de bayağı iş yapmışsın. Ben de biraz uyudum. Sonra kalktım çamaşır koydum makineye, sporumu yaptım. Yarına eltimler yemeğe gelecek hazırlık yaptım, biraz sayfaya bakayım dedim.
ohhhh ne yemek yapacksın bakalım bbgm :dondurma:

Günaydın kızlar 🥰
Bu gün doktor günü dua edin hayırlısı ile güzel haberler duyayım güzel haberler ile mutluğuna ortak olun inşallah 🤲
Heyecandan 7 dne beri uyanığım midem bulandı.
Dualarınıza ihtiyacım var 🤲🤲
kuzummmmm dualarımız seninle tabikiii herşey güzel olacak sen içini ferah tut yeter ki hadi seni burada dört gözle bekliyoruz :KK68::KK60:

Hayır pik i beraberlikten sonra ki gün gördüm..
Ama değerlendiremedik bazı aksaklıklar yüzünden ki sonrasında hiç eşimle beraber olmadım. Durumda böyle olunca hala adam bekliyor 🙈
Canım sen o zaman ki ilişkiyle mı gebe kaldın bende piki gormeden önceki iki akşamı değerlendirme bildim pik günü eşim görevdeydi ertesi gün saat 3 te test yaptim testte çatlamıştı gecesi değerlendirebilirim inşallah bi doktorun dediği tez doğru olur
Günaydın kızlar 🥰
Bu gün doktor günü dua edin hayırlısı ile güzel haberler duyayım güzel haberler ile mutluğuna ortak olun inşallah 🤲
Güzel haberler bekliyor olacağız herşey güzel olacak güzel güzel kalp atışlarını dinle 🤗 ben kontrole gittiğim zaman önce ki hastanın bebeginin kalp atışlarını duyunca ağlamıştım çok bekledigim an olduğu için 😕 ama stres yapma sonuçta bebiş seninle ❤💜🌸

Günaydın kızlar 🥰
Kuzummm günaydın hayırlı haberlerini sağlıklı haberlerini bekliyorum rabbim inşallah mutluluğunu daim edecek ❤️🤲🏻

Evdeki herseyi kokladim😁
Ahahahah adet olmasan gebelik mi dicem 😆😍
Yumurtlamadan onceki oliski pik gunu mu idi
Önceki gündü yanlış hatırlamıyorsam sonra hiç değerlendirmedi
Hanimlar lüften biri cevaplayabilirmi, acaba klomen sonraki ay Karinda bi tuhaflik normalmi? Yani sanki yumurtaliklar cok büyük gibi hissetmek normalmi? Nezaman Gider bu etki?
Canımm bu gibi ilaçların etkisi sonraki aya da kalır ve yumurta gelişiminin güzel olmasına katkıda bulunur ama klomenden sonraki 2. Adetten sonra etki bitiyor. Ovü ile yaptığım takiplerden anlayabiliyorum bunu
Yoo 😁 saçma bir şekilde akşam 7de uyumuşum yeni uyandım geri yatıcam. Ya hamileyim ya hasta 😅
Ahahahha inş bebiştendir canım
Günaydın kızlar 🥰
Canımm sana dua etmeye geldim sabah sabah:) hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
benımde burc yorumumda aıleye yenı bır bırey katılabılır gebelık haberı alabılırısnız dıyor . cıldırecegımmmmm:KK47:
Boğa burcumusun kız
Canım :KK200:

Günaydın kizlar nasılsınız
Ara ara girip okumaya haberlerinizi almaya çalışıyorum ama yetişemiyorum çok hızlısınız 😂😂
C Capanin Gururu Teyom cnm geçmiş olsun korona atlatmışsın sende iyi misin daha
Canım benim ❤️ Aklımdasın, seni unutmuyoruz ve seviyoruz bunu bil diye arada sana sesleniyorum ❤️ Nasılsınız bebişinle?

Back
X