- 27 Eylül 2016
- 52
- 29
- 88
- 37
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #55.461
Hanimlar lüften biri cevaplayabilirmi, acaba klomen sonraki ay Karinda bi tuhaflik normalmi? Yani sanki yumurtaliklar cok büyük gibi hissetmek normalmi? Nezaman Gider bu etki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence psikolojik bi his bu çünkü benim yumurtalar 24 e kadar ulaşmıştı hiç bisi hissetmedimHanimlar lüften biri cevaplayabilirmi, acaba klomen sonraki ay Karinda bi tuhaflik normalmi? Yani sanki yumurtaliklar cok büyük gibi hissetmek normalmi? Nezaman Gider bu etki?
Ben de öyleydim hatta bana narkotik diyorduBurnuma surekli bi koku geliyor boyleee nemlii gibi
Evdeki herseyi kokladim
Esimm Koltukta oturuyo onu da kokladimm
diyoo senin bu huyundan nefret ediyorumm
Ya sizde bukdr koku konusunda hassasmisiniz![]()
Sen de bayağı iş yapmışsın. Ben de biraz uyudum. Sonra kalktım çamaşır koydum makineye, sporumu yaptım. Yarına eltimler yemeğe gelecek hazırlık yaptım, biraz sayfaya bakayım dedim.Bende evde yemk yedm geldm bugn sagolsun annişim verdi et haşlamış bulaşıkları bile bırakıp avm ye koştuk kocişin değişim işlemleri vardı oradan kaynişime gittim yarın trabzona gidiyorlar 1 aya yakın glmezler tahmn edyrmgiderken çamaşır kurmştm onları astm bulaşıkları halledicm ortalık topladm bu saat oldu ağlamk istyrmmmm
![]()
YooÇıktı mı çizgi
İnşallah 1. şıktırYoosaçma bir şekilde akşam 7de uyumuşum yeni uyandım geri yatıcam. Ya hamileyim ya hasta
![]()
Eve girerken pişen yemeği direkt tespit üstüne bir de, patlıcan, fırında pişmiş falan diye pişirme yöntemini bile anlarımBurnuma surekli bi koku geliyor boyleee nemlii gibi
Evdeki herseyi kokladim
Hayır pik i beraberlikten sonra ki gün gördüm..Yumurtlamadan onceki oliski pik gunu mu idi
benımde burc yorumumda aıleye yenı bır bırey katılabılır gebelık haberı alabılırısnız dıyor . cıldırecegımmmmmEki Görüntüle 2749441
Buyrun burdan yakın..
ohhhh ne yemek yapacksın bakalım bbgmBen de öyleydim hatta bana narkotik diyorduama zalım korona koku duyumu aldı, hala eksik koku alıyorum
Sen de bayağı iş yapmışsın. Ben de biraz uyudum. Sonra kalktım çamaşır koydum makineye, sporumu yaptım. Yarına eltimler yemeğe gelecek hazırlık yaptım, biraz sayfaya bakayım dedim.
kuzummmmm dualarımız seninle tabikiii herşey güzel olacak sen içini ferah tut yeter ki hadi seni burada dört gözle bekliyoruzGünaydın kızlar
Bu gün doktor günü dua edin hayırlısı ile güzel haberler duyayım güzel haberler ile mutluğuna ortak olun inşallah
Heyecandan 7 dne beri uyanığım midem bulandı.
Dualarınıza ihtiyacım var![]()
Canım sen o zaman ki ilişkiyle mı gebe kaldın bende piki gormeden önceki iki akşamı değerlendirme bildim pik günü eşim görevdeydi ertesi gün saat 3 te test yaptim testte çatlamıştı gecesi değerlendirebilirim inşallah bi doktorun dediği tez doğru olurHayır pik i beraberlikten sonra ki gün gördüm..
Ama değerlendiremedik bazı aksaklıklar yüzünden ki sonrasında hiç eşimle beraber olmadım. Durumda böyle olunca hala adam bekliyor![]()
Güzel haberler bekliyor olacağız herşey güzel olacak güzel güzel kalp atışlarını dinleGünaydın kızlar
Bu gün doktor günü dua edin hayırlısı ile güzel haberler duyayım güzel haberler ile mutluğuna ortak olun inşallah
Canım
Kuzummm günaydın hayırlı haberlerini sağlıklı haberlerini bekliyorum rabbim inşallah mutluluğunu daim edecekGünaydın kızlar
Ahahahah adet olmasan gebelik mi dicemBurnuma surekli bi koku geliyor boyleee nemlii gibi
Evdeki herseyi kokladim
Önceki gündü yanlış hatırlamıyorsam sonra hiç değerlendirmediYumurtlamadan onceki oliski pik gunu mu idi
Canımm bu gibi ilaçların etkisi sonraki aya da kalır ve yumurta gelişiminin güzel olmasına katkıda bulunur ama klomenden sonraki 2. Adetten sonra etki bitiyor. Ovü ile yaptığım takiplerden anlayabiliyorum bunuHanimlar lüften biri cevaplayabilirmi, acaba klomen sonraki ay Karinda bi tuhaflik normalmi? Yani sanki yumurtaliklar cok büyük gibi hissetmek normalmi? Nezaman Gider bu etki?
Ahahahha inş bebiştendir canımYoosaçma bir şekilde akşam 7de uyumuşum yeni uyandım geri yatıcam. Ya hamileyim ya hasta
![]()
Canımm sana dua etmeye geldim sabah sabah:) hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahGünaydın kızlar
Boğa burcumusun kızbenımde burc yorumumda aıleye yenı bır bırey katılabılır gebelık haberı alabılırısnız dıyor . cıldırecegımmmmm![]()
Canım benimCanım
Günaydın kizlar nasılsınız
Ara ara girip okumaya haberlerinizi almaya çalışıyorum ama yetişemiyorum çok hızlısınız
C Capanin Gururu Teyom cnm geçmiş olsun korona atlatmışsın sende iyi misin daha