- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #55.481
Güünnnoooo 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canıııımGüünnnoooo![]()
Nasılsın fıstıkGünaydın canıııım![]()
İyiyim canısı oturuyorum öyle müşteri gelmesinş bekliyorumNasılsın fıstık![]()
eşim boga,ben koc yukselenim oğlakAhahahah adet olmasan gebelik mi dicem
Önceki gündü yanlış hatırlamıyorsam sonra hiç değerlendirmedi
Canımm bu gibi ilaçların etkisi sonraki aya da kalır ve yumurta gelişiminin güzel olmasına katkıda bulunur ama klomenden sonraki 2. Adetten sonra etki bitiyor. Ovü ile yaptığım takiplerden anlayabiliyorum bunu
Ahahahha inş bebiştendir canım
Canımm sana dua etmeye geldim sabah sabah:) hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Boğa burcumusun kız
Canım benimAklımdasın, seni unutmuyoruz ve seviyoruz bunu bil diye arada sana sesleniyorum
Nasılsınız bebişinle?
Canım benim sizde benim aklımdasınız bakıyorum buralara arada birAhahahah adet olmasan gebelik mi dicem
Önceki gündü yanlış hatırlamıyorsam sonra hiç değerlendirmedi
Canımm bu gibi ilaçların etkisi sonraki aya da kalır ve yumurta gelişiminin güzel olmasına katkıda bulunur ama klomenden sonraki 2. Adetten sonra etki bitiyor. Ovü ile yaptığım takiplerden anlayabiliyorum bunu
Ahahahha inş bebiştendir canım
Canımm sana dua etmeye geldim sabah sabah:) hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Boğa burcumusun kız
Canım benimAklımdasın, seni unutmuyoruz ve seviyoruz bunu bil diye arada sana sesleniyorum
Nasılsınız bebişinle?
Ayy bende koçumeşim boga,ben koc yukselenim oğlak
Ne iş yapıyodun beybisi senİyiyim canısı oturuyorum öyle müşteri gelmesinş bekliyorumsen napıyosuuun
![]()
Ben boğa yım bana da bu yorum geldi :)eşim boga,ben koc yukselenim oğlak
Sıkıntı yok canım adetim 8 gün geçti dün kan testi yaptırdım 2.9 doktor adet olmazsan 1 hafta sonra gel hcg bakalım yine negatifse ilaç vericem dedi. Kısa çalışma devam ettiği sürece ben de evdeyim kuzumCanım benim sizde benim aklımdasınız bakıyorum buralara arada biriyiyiz Allaha şükür. Evden çalışmaya devam ev kuşu oldum iyice. Siz neler yapıyorsunuz. Bir sıkıntı yok değil mi
Valla ben dün erken uyuyakalmışım bugün de ömür için erken kalktım bir de merveyi merak ediyorum gözüme uyku girmediBugün 9 da uyandım uyumamak için kendime bahane olarak burayı buldum 4 gibi uyudum film falan izledim kocam uyurken ya kötü alışkanlık oldu 11 12 ye kadar uyumak şimdi uyumazsam gece erken uyurum biraz düzene girer ıns 7 den sonra tv karşısında uyuklamam![]()
![]()
aynı durum bnde de var sorma:)Ayy bende koçumeşim terazi. ben tezcanlıyım oda tam tersi bu aralar gıcık ediyor beni
![]()
Ayy inşallah grç döllenmedirNe iş yapıyodun beybisi sen
Ben boğa yım bana da bu yorum geldi :)
Sıkıntı yok canım adetim 8 gün geçti dün kan testi yaptırdım 2.9 doktor adet olmazsan 1 hafta sonra gel hcg bakalım yine negatifse ilaç vericem dedi. Kısa çalışma devam ettiği sürece ben de evdeyim kuzum
Valla ben dün erken uyuyakalmışım bugün de ömür için erken kalktım bir de merveyi merak ediyorum gözüme uyku girmedi
Ahahah geçen baktım şubat ayındaki konuşmalarımıza sen bana aynı bu yorumu yapmışsın ben de sana diyorum ki yok yaaa mümkün değilAyy inşallah grç döllenmedir![]()
Merve benimde aklımda niye bam yedi ki yada kaç gün yediValla ben dün erken uyuyakalmışım bugün de ömür için erken kalktım bir de merveyi merak ediyorum gözüme uyku girmedi
Bdv deki konulardan birinde konuşurken :)Merve benimde aklımda niye bam yedi ki yada kaç gün yedi
İnşallah canım dualarımız bu..Dönüsü muhteşem olur inşallah
Bi gün bende yiyecem de hadi bakalım ne zamanBdv deki konulardan birinde konuşurken :)