- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #63.061
Evett üç gündür evdeyim kuzumMelodiminEsi canım sen nasılsın. okul tatile girdi dimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evett üç gündür evdeyim kuzumMelodiminEsi canım sen nasılsın. okul tatile girdi dimi
Yaaa baya yasak varmış ama yapacak bişey yok canım bu yola çıktık bikere zorlu yolun sonunda inşallah zafer bayrağını kaldırırız canımkuzum bn iğneleri kullandığım zmn hiç engelleyemedm maalesf ama yapabiliyorsan kendine kuru üzüm ve kuru kayısı hoşafı yap o mükemmel bağırsak çalıştırıyor.. lohusalara da yaparlar hatta.. kızartma hamur işi yeşillikler çiğ et ve çiğ et ürünleri yasak oluyor paketli gıdalar bitki çayları kafein bende bunların hepsi yasaktı kuzu muhtemelen yne yasak olck
Şu an düşünmüyoruz hemen ameliyat canım dediğin gibi takviye kullanmayı düşünüyoruz biz de mutlaka sonrası Allah Kerim .. peki sizin morfoloji ve hareket düzeldi mi kullandığınız takviyelerden sonra canımCanım benim eşimde de aynı sorun mevcut. doktor hemen ameliyat olma bir takviye kullanalım ne olacak dedi proxeed plus kullandık ve keçi boynuzu kürü yaptık 2 ayda değerleri yükselmeye başladı. zaten 1. dereceyse hemen ameliyat demesi saçma önce ameliyat için ultason vs bakılsın. sende canını sıkma değerleri çok düşük değilse bir 2 aya toparlar. sıkma canını bende de yumurta tembelliği var eşmde öyle bir dış gebelik bir kimysal oldu ama devam yani durmak yok.şimdi çakşır kökü suyu aldık onu yapıyoruz sürekli bir şeyler deniyoruz bi ara eşim bakmış saraçoğlunun kürlerini yaptı.
oh oh biraz tatil yapın online okul normal okuldan daha zor oluyor gerçekten. çok şükür canım biz iyiyiz .Evett üç gündür evdeyim kuzumsen nasılsın bebeğin nasıl?
![]()
aynen kuzum bakalım diğer gitmeme sölicek inan bnm o zmn canın bile istemiyor yeter ki olumlu sonuç olsunYaaa baya yasak varmış ama yapacak bişey yok canım bu yola çıktık bikere zorlu yolun sonunda inşallah zafer bayrağını kaldırırız canımseninde az kaldı randevuna
![]()
İnşallah öyle değildir canım
Aminn keske öyle olmasaİnşallah öyle değildir canım
Evet canım düzeldi biz ilk test verdiğimizde ileri hareket %6 morfoloji %1 di 2 ay sonra ileri hareketli %22 morfoloji%2 ye çıktı. sonra biz bıraktık o sıra uğraşmadık aradan 1 sene sonra ben kimyasal geçirdim ondan sonra baktırdı eşim baktırmadan önce de proxxed kullanmıştı ileri hareket %27 çıktı morfoloji yine %2 ydi. o zaman eğer bırakmasaydık büyük ihtimalle daha da iyi olacaktı.Şimdi tekrardan başladık bakalım hayırlısı artık Allah büyük inşallah bize de nasip olur.Şu an düşünmüyoruz hemen ameliyat canım dediğin gibi takviye kullanmayı düşünüyoruz biz de mutlaka sonrası Allah Kerim .. peki sizin morfoloji ve hareket düzeldi mi kullandığınız takviyelerden sonra canım
Bu Sabah kalktım ve baktım pede kan var mı hiç bir damla bile yok. Dünde yoktu. Bu Ay prolaktini ölçüp, kaynatarak yapılan incir+havuç kürü yapacaktım, ikisindende vazgeçtim. Kürü yapmayacağım. Döngümün ortalama 20. Günü zaten smear testi yaptıracam. O gün proloktin ve progesterona baktırırım. Hem yumurta çatlamışmı onu görürüm.kızlar herkese günaydın. biraz okudum birazı kaldı dayanamadım daha.
LaRisaCca larim dün neler yaşamışsın öyle canım benim. şükürki hatalı sonuçlar. yok yere sana stres yaptırdılar resmen. neyse tüm bunları unutup yeni dönemi karşılamalısın canım benim.
C Capanin Gururu Teyom canım sen nasılsın baban nasıl oldu kaçıncı günü inşallah bitmek üzeredir.
edaecoo canım transferin ne zaman inşallah. kendine iyi bak bu dönemde. H halleycik canım geçmiş olsun. bende de belirti yoktu ama covid geçirmişim o yuzden bi test yaptır istersen ne olur ne olmaz.
Ayseee1987 canım bu ara vucudunu çok dinliyorsunstresi azalttın ama kendini bu kadar dinleme. hormonlar arada kafasına göre takılıyor.
.
doğru diyorsun canım regl olmayı bekliyorum şimdi belirtiler başladı bugün yarın olurumkısmet be bbgm işte ama bnce artık iğnelerle daha fazla vakit kaybetme
Maşallah güzel işe yaramış canım proxeed ve impryl i bende cok duydum aminnn canım insallah bizlere de isteyen herkese de nasip olsun Rabbim büyükEvet canım düzeldi biz ilk test verdiğimizde ileri hareket %6 morfoloji %1 di 2 ay sonra ileri hareketli %22 morfoloji%2 ye çıktı. sonra biz bıraktık o sıra uğraşmadık aradan 1 sene sonra ben kimyasal geçirdim ondan sonra baktırdı eşim baktırmadan önce de proxxed kullanmıştı ileri hareket %27 çıktı morfoloji yine %2 ydi. o zaman eğer bırakmasaydık büyük ihtimalle daha da iyi olacaktı.Şimdi tekrardan başladık bakalım hayırlısı artık Allah büyük inşallah bize de nasip olur.
Ben sana ümit vermek.istemem ama benim ilk gebeligimde aşırı bir adet ağrısiyla uyandim
İnşallah kuzum ben 2 kere gebe kaldım bu topikte inşallah de kalırsınÇok teşekkür ederim canım, bu topik inşallah bana da şans getirir :)
Ahh Rabbim seni benzetmesin canımİnşallah canım benim inşallah Allah’ım kimsenin kucağını boş bırakmasın benim teyzemin erkek kaynaklı 14 yıldır çocuğu olmuyor hep çok üzülüyordum ama yaşayıp anlamak çok farklıymış şimdi daha iyi anlıyorum içinde ne yangınlar olduğunu![]()
Bazen naparsan yap olmuyo vallaApla vallaa ediyommm
Oto boku icerimm sifa diyee
Needenn oluyosamm böylee![]()
Canım kursta ya o :)@cakltanesi nerelerdesnnnn![]()
Kuzu belirleyici değil o inşallah gebeliktendir
çok teşekkür ederim, uğurlu gelecek inanıyorum :))))İnşallah kuzum ben 2 kere gebe kaldım bu topikte inşallah de kalırsın
Ahh Rabbim seni benzetmesin canımİnşallah sen kısa sürede anneliği tadacaksın
Bazen naparsan yap olmuyo valla
Canım kursta ya o :)
Kuzu belirleyici değil o inşallah gebeliktendir
Biraz geç oldu ama geldim
İliskiyi 1 sayiyorum benKızlar birşey sorabiliryim ben 14 ocak çatlatma iğnesi oldum ogün ilişki olmadı ogünü birinci günmü sayıyoruz
Evet ilişki olduğu 1 sayılmalı çünkü ztn iğne olduğu gün ortada sperm yoksa yumurta da çatlamadığı için döllenme fln olamazkiKızlar birşey sorabiliryim ben 14 ocak çatlatma iğnesi oldum ogün ilişki olmadı ogünü birinci günmü sayıyoruz
Ama iğneden 14 gün sonra iğnenin etkisi geçiyor herhaldeKızlar birşey sorabiliryim ben 14 ocak çatlatma iğnesi oldum ogün ilişki olmadı ogünü birinci günmü sayıyoruz