Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum bn iğneleri kullandığım zmn hiç engelleyemedm maalesf ama yapabiliyorsan kendine kuru üzüm ve kuru kayısı hoşafı yap o mükemmel bağırsak çalıştırıyor.. lohusalara da yaparlar hatta.. kızartma hamur işi yeşillikler çiğ et ve çiğ et ürünleri yasak oluyor paketli gıdalar bitki çayları kafein bende bunların hepsi yasaktı kuzu muhtemelen yne yasak olck
Yaaa baya yasak varmış ama yapacak bişey yok canım bu yola çıktık bikere zorlu yolun sonunda inşallah zafer bayrağını kaldırırız canım 🙏 seninde az kaldı randevuna 👏👏👏

Canım benim eşimde de aynı sorun mevcut. doktor hemen ameliyat olma bir takviye kullanalım ne olacak dedi proxeed plus kullandık ve keçi boynuzu kürü yaptık 2 ayda değerleri yükselmeye başladı. zaten 1. dereceyse hemen ameliyat demesi saçma önce ameliyat için ultason vs bakılsın. sende canını sıkma değerleri çok düşük değilse bir 2 aya toparlar. sıkma canını bende de yumurta tembelliği var eşmde öyle bir dış gebelik bir kimysal oldu ama devam yani durmak yok.şimdi çakşır kökü suyu aldık onu yapıyoruz sürekli bir şeyler deniyoruz bi ara eşim bakmış saraçoğlunun kürlerini yaptı.
Şu an düşünmüyoruz hemen ameliyat canım dediğin gibi takviye kullanmayı düşünüyoruz biz de mutlaka sonrası Allah Kerim .. peki sizin morfoloji ve hareket düzeldi mi kullandığınız takviyelerden sonra canım

Yaaa baya yasak varmış ama yapacak bişey yok canım bu yola çıktık bikere zorlu yolun sonunda inşallah zafer bayrağını kaldırırız canım 🙏 seninde az kaldı randevuna 👏👏👏
aynen kuzum bakalım diğer gitmeme sölicek inan bnm o zmn canın bile istemiyor yeter ki olumlu sonuç olsun :KK200: :dua:

Şu an düşünmüyoruz hemen ameliyat canım dediğin gibi takviye kullanmayı düşünüyoruz biz de mutlaka sonrası Allah Kerim .. peki sizin morfoloji ve hareket düzeldi mi kullandığınız takviyelerden sonra canım
Evet canım düzeldi biz ilk test verdiğimizde ileri hareket %6 morfoloji %1 di 2 ay sonra ileri hareketli %22 morfoloji%2 ye çıktı. sonra biz bıraktık o sıra uğraşmadık aradan 1 sene sonra ben kimyasal geçirdim ondan sonra baktırdı eşim baktırmadan önce de proxxed kullanmıştı ileri hareket %27 çıktı morfoloji yine %2 ydi. o zaman eğer bırakmasaydık büyük ihtimalle daha da iyi olacaktı.Şimdi tekrardan başladık bakalım hayırlısı artık Allah büyük inşallah bize de nasip olur.

kızlar herkese günaydın :KK200::KK200:. biraz okudum birazı kaldı dayanamadım daha. LaRisaCca LaRisaCca larim dün neler yaşamışsın öyle canım benim. şükürki hatalı sonuçlar. yok yere sana stres yaptırdılar resmen. neyse tüm bunları unutup yeni dönemi karşılamalısın canım benim.:KK68: C Capanin Gururu Teyom canım sen nasılsın baban nasıl oldu kaçıncı günü inşallah bitmek üzeredir. edaecoo edaecoo canım transferin ne zaman inşallah. kendine iyi bak bu dönemde. H halleycik canım geçmiş olsun. bende de belirti yoktu ama covid geçirmişim o yuzden bi test yaptır istersen ne olur ne olmaz. Ayseee1987 Ayseee1987 canım bu ara vucudunu çok dinliyorsunstresi azalttın ama kendini bu kadar dinleme. hormonlar arada kafasına göre takılıyor. 😂 .
Bu Sabah kalktım ve baktım pede kan var mı hiç bir damla bile yok. Dünde yoktu. Bu Ay prolaktini ölçüp, kaynatarak yapılan incir+havuç kürü yapacaktım, ikisindende vazgeçtim. Kürü yapmayacağım. Döngümün ortalama 20. Günü zaten smear testi yaptıracam. O gün proloktin ve progesterona baktırırım. Hem yumurta çatlamışmı onu görürüm.
Dediğin gibi kendimi biraz rahat bırakayım.
Bu vücutlar bizden ne çekti beeee :KK70: küçücük birşeye sürekli sorguluyoruz.

Evet canım düzeldi biz ilk test verdiğimizde ileri hareket %6 morfoloji %1 di 2 ay sonra ileri hareketli %22 morfoloji%2 ye çıktı. sonra biz bıraktık o sıra uğraşmadık aradan 1 sene sonra ben kimyasal geçirdim ondan sonra baktırdı eşim baktırmadan önce de proxxed kullanmıştı ileri hareket %27 çıktı morfoloji yine %2 ydi. o zaman eğer bırakmasaydık büyük ihtimalle daha da iyi olacaktı.Şimdi tekrardan başladık bakalım hayırlısı artık Allah büyük inşallah bize de nasip olur.
Maşallah güzel işe yaramış canım proxeed ve impryl i bende cok duydum aminnn canım insallah bizlere de isteyen herkese de nasip olsun Rabbim büyük 🥰

Çok teşekkür ederim canım, bu topik inşallah bana da şans getirir :)
İnşallah kuzum ben 2 kere gebe kaldım bu topikte inşallah de kalırsın ❤️
İnşallah canım benim inşallah Allah’ım kimsenin kucağını boş bırakmasın benim teyzemin erkek kaynaklı 14 yıldır çocuğu olmuyor hep çok üzülüyordum ama yaşayıp anlamak çok farklıymış şimdi daha iyi anlıyorum içinde ne yangınlar olduğunu 😞
Ahh Rabbim seni benzetmesin canım ❤️ İnşallah sen kısa sürede anneliği tadacaksın
Apla vallaa ediyommm 😭
Oto boku icerimm sifa diyee💩
Needenn oluyosamm böylee😚
Bazen naparsan yap olmuyo valla
Canım kursta ya o :)
F Fatimatuz_Zehra Bugun göğüs ağrılarım basladı kasıklarım da ağırıyor. Sanırm bu ay adet olacağım :KK43:
Kuzu belirleyici değil o inşallah gebeliktendir

İnşallah kuzum ben 2 kere gebe kaldım bu topikte inşallah de kalırsın ❤️

Ahh Rabbim seni benzetmesin canım ❤️ İnşallah sen kısa sürede anneliği tadacaksın

Bazen naparsan yap olmuyo valla

Canım kursta ya o :)

Kuzu belirleyici değil o inşallah gebeliktendir
çok teşekkür ederim, uğurlu gelecek inanıyorum :))))

Kızlar birşey sorabiliryim ben 14 ocak çatlatma iğnesi oldum ogün ilişki olmadı ogünü birinci günmü sayıyoruz
Evet ilişki olduğu 1 sayılmalı çünkü ztn iğne olduğu gün ortada sperm yoksa yumurta da çatlamadığı için döllenme fln olamazki

Back
X