Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim arkadaşımın ablasına da böyle riskli demişlerdi ama çok şükür bebek sağlıklı doğdu daha bir sürü bunun gibi nice örnekleri var o yüzden içini ferah tut senden de hiçbir şey çıkmayacak dualarımız seninle❣️🙏🏻
İnsallah canim benim Amin insallah

Tabi tabi 😂😂

Poaca filan 😂

Aminn caniminici darısı sana olsun inşallah 🤗🧡

Kupa da mı hastaneye 😂

Paralar bende birikiyor tatlisko. Birikim kumbaramiz var her ay oraya birşeyler atarız biz🥰

Ohhh gezmelerin şen olsun🥰 çok şükür sanırım herşey yolunda 🤗🧡 8 Mart'ta gidicez bebisler in kalp atışlarını duycaz 😍 eşim de mutlu 🤗🧡 darısı sana olsun inşallah 🤲🏼

Yok niye kizalim tatlım her evin dinamiği başka 🥰

Canım CVS testi yaparsan için rahat eder. Ben ikizlerde yaptırmıştım ultrasona göre genetik bozukluk görünüyordu ama CVS temiz çıkmıştı %99 doğruluk içeriyor. Neye göre riskli ayrıca? Nedir risk?

Hoşgeldin hayatım zaten ara ara ağrılar giriyor iyidir inşallah bebiş olup gelsin.
Teşekkür ederiz teyzesini inşallah kalp atışlarını da duyarız 🥰

Kuzuss🥰 çok şükür ,🤲🏼 rabbim tüm isteyenlere hemencecik nasip etsin inşallah 🥰
Bakarim canim o testi de arastirayim

Canım ağrı olması iyi bir şey hadi Allah hayra çıkarsın ❤️😍
Ay hadi inşallahhh canım benimmm içime su serptin kuzum ya 😍😍😍😍bazen umutsuzluğa kapılıyorum bazen umutlanıyrum 🥺kaç gündür günler geçmez derken geçti bile acaba 12. Gün kanda çıkar mı ki ? Erken gebelik testi yapıcam o gün birde

O nasıl oldu bacım 😂😂 kordonmuydu o gördükleri

Tek rakipleri THY 😂 bu bölüm heyecanlı bi de
Bilmemm ilk gittigim doktor %70 erkek demisti sonra baska birine daha gitttim oda %70 kiz dedi bugun yine gittim yine kiz goruyorum dedi karisti bizim burda ortalik yani 😀

Hahahaha bizim evde de salonları gidilmez bir yere eşim hastası 😂😂
Ayy tabiki gidilmicekk hastasiyizzz
Bilmemm ilk gittigim doktor %70 erkek demisti sonra baska birine daha gitttim oda %70 kiz dedi bugun yine gittim yine kiz goruyorum dedi karisti bizim burda ortalik yani 😀
Ahahah 😂karman çorman olmus
Ayrıca lari çok çok mutlu oldum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ya ne güzel bir duygu bu❤️❤️
Teşekkür ederim canım benim 🥰 rabbim tüm isteyenlere hemencecik nasip etsin inşallah 🥰

Ayy tabiki gidilmicekk hastasiyizzz

Ahahah 😂karman çorman olmus

Teşekkür ederim canım benim 🥰 rabbim tüm isteyenlere hemencecik nasip etsin inşallah 🥰
Hahhaha valla gidilmeyecek bu kural konuldu😂 ayy inşallah inşallah yaa hayırlısı ile gelsin bize de bebişler🤲🏻🤲🏻🧡

Kız deli misin yarın doktor a gidecek zaten 😂😂 bı de acil diyor ben de neoldu diye baktim

IMG-20210302-WA0013.webp
asko benimle dalga geçti ondan 😁

Back
X