Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sekiz ve dokuz günlerde muhakkak test yap negatifi gör ki iğne etkisinin geçtiğini bilelim sonra test yaptığında silik çizgi çıkarsa bu iğne etkisinden mi diye düşünmeyelim
Minnoşum iyidir inşallah teyzeleri Benim bulantı ve baş ağrım var, çok fazla takip edemiyorum burayı,kusma yok çok şükür ama sürekli birşey yiyorum midemi bastırmak için,galiba çok kilo alacağım Birkaç gündür başım çok ağrıyor, bugün vicks sürüp deneyeceğim bakalım işe yarayacak mı,başka bir öneriniz var mı. Hormonlardan oluyor galiba ya da kan hacmi artıyormuş bu zamanlarda, ondan oluyor. Sizler nasılsınız herkes iyi değil mi
Minnoşum iyidir inşallah teyzeleri Benim bulantı ve baş ağrım var, çok fazla takip edemiyorum burayı,kusma yok çok şükür ama sürekli birşey yiyorum midemi bastırmak için,galiba çok kilo alacağım Birkaç gündür başım çok ağrıyor, bugün vicks sürüp deneyeceğim bakalım işe yarayacak mı,başka bir öneriniz var mı. Hormonlardan oluyor galiba ya da kan hacmi artıyormuş bu zamanlarda, ondan oluyor. Sizler nasılsınız herkes iyi değil mi