Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pozitif oldu değeri yükseliyor o da Bülent hocanın eski hastası, onda negatif aldı 2 kere. Negatif olmasından değil de onda da pıhtılaşma falan vardı hoca önemsemedi o yüzden bıraktı
halloş korona bitince de kavgası devam ediyor. dayımlar oldu, haklı olarak çok endişe ediyor hanımı için. Eşime diyorum ben senin yüzünden oldum ama sen çok üzülmedin bana diyor ne yapmam lazımdı çok üzüldüğümü göstermem için
Bilmiyorum canım ovü testinde koyundan bir an silikleşmiş ya o gün biraz fazla su içtim o yüzden sanırım.. Gebelik testi aslında bugün daha belirgindir dünkü daha belirgin gibi çıkmış ama o kurulduğu için birazda
kuzum yok aç kalmıyorum hiç bi zmn küçük ara ögünlerimde var yemeyince direk midem bulanıyor ztn. blmyrm şekerime tansiyonuma bakılmıştı bir sorun çıkmadı netten araştırdıgım zmn bazı kadınlarda yapıyormuş dün eczaneye götürdüler hmn beni tansiyonum iyi çkmıştı bugnde tekrarladı yarnda olursa gidicm bkıyım
Bana co q10 ve astalife verdi dhea yi galiba rezervi az olanlara veriyor. İlk birkaç ay yumurtlama ağrısı gibi batmalar hissediyordum bir kanlanma hareketlenme oldu sanki. Uzun süre kullandım ama pahalı olduğu için başka marka yine 200 mg co q10 ve astaksantin içeren omega 3 aldım onları kullanıyorum
Son 1 dal astalife im var tedaviye başlarsam içeceğim. Bu arada bi arkadaşım acıbademde volkan hocaya gitti daha temkinli yaklaşıyor diye çok aklımı çeliyor. Son ana kadar karar veremeyeceğim herhalde