Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esimle uyumadan once gorustum canim oksijen destegiyle süreci kolaylastiyorlar sanirim
Tutulma ilerlemesin die mi acabaa.
Bide balgam sokturucu uyguluuyorlar herhaldeki oksurukleri artmis,temizlesinn die
Esimle uyumadan once gorustum canim oksijen destegiyle süreci kolaylastiyorlar sanirim
Tutulma ilerlemesin die mi acabaa.
Bide balgam sokturucu uyguluuyorlar herhaldeki oksurukleri artmis,temizlesinn die
günaydınnnnn....
sabah yaptım test negatif çıktı ama erken mi yaptım bilemedim.çünkü igneyi ben akşam olmuştum ordan hesaplarsak 11.5gün olmuş oluyo yada ben kendimi kandırıyorum bilmiyorum
bundan sonra pozitife dönme ihtimali var mı?
kuzuş bakalım bugn olacak mı bekliyorum göz korneası ile ilgili bi sürü şey yazıyo nette progesteron hormonu yükseldikçe olurmuş eğer bugnde olursa doktora giderm
Bas agrisi hormonlardan dolayi arada olabiliyor canim. Ama goz kararmasi genelde tansiyondan yada acliktan olur. O anda belki tansiyonun dusuyodur.tekrarlarsa doktorunla bi gorus.