- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #82.341
Adam bir daha çocuk yapmayacakKeşke bnde olsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam bir daha çocuk yapmayacakKeşke bnde olsam
Ust kattaki komsuyaa bagaranAdam bir daha çocuk yapmayacak
Üst komşuma bayılıyorum sormaUst kattaki komsuyaa bagaran
Larisin alt komsumuydu
Haha minnos kalplimm benimÜst komşuma bayılıyorum sorma
Kadın bir daha çarşaf sermedi dahaHaha minnos kalplimm benim
Ya yapsanaaaaaKız geç kaldın günde 3 taneyi hazır et sen
Evde var bak gaza getirmeyin beni
Hay sizin çizginize kırılmaz inatları var inatçı ler
Evde dört tane var yapayım istiyorsanız
Canım bu kadar silik olması iğne etkisi olduğunu düşündürüyor ama yarın ilk idrar ile tekrar yaparsan koyulaşma varsa gebelikten şüphelenebiliriz inşallah bebişin seninledir
Haha kocan gelince ekşına başlarsınız üzülme
Aşko uzun mesafe değil mi yarım saat ya
Kocan ovalasın kız şimdiden sorumluluk ver sen ona
Ahhaha tam olarak ben
Biz döner yedik canım
Şaka mı kızYa yapsanaaaaa
Ben de hiç sevmemmm. Baş harflerini de bilmem
Yok valla ciddiyim.Şaka mı kız
Ay bu erkekler. Bizimki de artık canım istiyor kesin iyileştim diyorduBen gelene kdr adet olmaa sakin diyoo
Dedimm oooh olmuşsun sen aşkimm
YA hamileysee şokYok valla ciddiyim.
Demekki korona gecme belirtiside buuAy bu erkekler. Bizimki de artık canım istiyor kesin iyileştim diyordu
Plani uygulamaa vucudunaa bebek oncesi yapmaaçok üzgünüm geldi yine beklenen ama istenmeyen bu ay da nasip değilmiş napalım. Ama planımı uygulayamadım akşam geldi artık yarına kısmet
Halbuki benim tavayla ağzına vurasım geliyorduDemekki korona gecme belirtiside buu
Kıyamam ya. Üzme kendini canım. Çok şükür bir kez tadmışsın, inşallah tekrar nasip olurçok üzgünüm geldi yine beklenen ama istenmeyen bu ay da nasip değilmiş napalım. Ama planımı uygulayamadım akşam geldi artık yarına kısmet
Hayırlı olsun canımçok üzgünüm geldi yine beklenen ama istenmeyen bu ay da nasip değilmiş napalım. Ama planımı uygulayamadım akşam geldi artık yarına kısmet
Ay sen de test yapsana. Ondan sonra hamiş kalan çok oluyorYaa rahim filminden sonra benim adet oncesi gogus uclari acimayaa basliyoo yeminle vucudum oldu
Dedim sevismek yasak senin virus yukun fazlayaa banaa ne olcakHalbuki benim tavayla ağzına vurasım geliyordu