ovitrelle çatlatma iğnesi olanlar bakabilirmi

slm evet göbekten yapılıyor.bende yaptırdım umarum kesin çözüm olur.herkese sağlık dolu ve bebekli günler dilerim.:ecrin_bebek:

canım bende klomen kullandım yarın doktor kontrolüne gidicem bakalım ne diyecek ne kadar gelişmiş yumurtalıklarım çok merak ediyorum acaba klomen kullanan herkese mi çatlatma iğnesi veriyorlar yoksa sadece yumurtalıkları çatlamyana mı ayyyyy ne kadar zor ve sabır isteyen bir iş bu allah isteyen herkesi çocuk sahibi yapar inşallah yanında beni de ALLAH hepimizin yardımcısı olsun....

merhaba, ben bu sabaha karsi 4'te catlatma ignelerimi olcam ve carsamba saat 15:00 te yumurtalarim toplanacak..36 saat olmasi gerekmiyor muydu?? benim cok kafam karisti. bu sekilde 35 saat oluyor?? fikri olan var mi?

merhaba, ben bu sabaha karsi 4'te catlatma ignelerimi olcam ve carsamba saat 15:00 te yumurtalarim toplanacak..36 saat olmasi gerekmiyor muydu?? benim cok kafam karisti. bu sekilde 35 saat oluyor?? fikri olan var mi?

Slm,benimde 35 saat sonra oldu...... 7 kasımda toplandı yumurtalarım 9 kasımda transfer oldu şu anda hamileyim :)) darısı başınaa...

Merhaba Arkadaşlar ;

Klomen + çatlatma iğnesinden sonra bugün 18. günüm..
kasık ağrıları yumurtalıklarımda sancılar .. sol bacağımın ağrılar... Birde şu acaba olacakmı düşüncesi .. O kadar yoruldumki ..
1,5 seneyi aşkın çocuk için farklı farklı doktorlara gittim .. ama bu ilk çatlatma iğnem . .. Sizce kan testi olsam çıkarmı .. Yoksa daha beklemem mi lazım ..Bu arada pko hastasıyım en sonra 09/06/2012 de adet oldum ..
Bilgilerinizi bendn esirgemeyinz lütfen :)

Merhaba Arkadaşlar ;

Klomen + çatlatma iğnesinden sonra bugün 18. günüm..
kasık ağrıları yumurtalıklarımda sancılar .. sol bacağımın ağrılar... Birde şu acaba olacakmı düşüncesi .. O kadar yoruldumki ..
1,5 seneyi aşkın çocuk için farklı farklı doktorlara gittim .. ama bu ilk çatlatma iğnem . .. Sizce kan testi olsam çıkarmı .. Yoksa daha beklemem mi lazım ..Bu arada pko hastasıyım en sonra 09/06/2012 de adet oldum ..
Bilgilerinizi bendn esirgemeyinz lütfen :)

merhaba nilgün 18.gününse çıkar 15 nci günü çıkıyor normalde kanda.bende bugün test yaptırdım negatif:(

3 aralıkta iğnemi oldum. ben 23 günde bir adet oluyorum. 15 aralık itibariyle adet olmam lazımdı. iğnemi vurulalı da yarın 15 gün olacak. 1 gün geciktim. bu gecikme iğneden kaynaklanıyor olabilir mi??? bilen biri cevap versin lütfennn

Back
X