Ovitrelle Catlatma ignesi olanlar buyrun

bebegim54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
509
295
29
Merhaba kızlar bugün ilk defa catlatma ignesi oldum insallah sonucu güzel olur Allahın izniyle

canm benm iğne vurulduktan snra kasık ağrım oldu sonra doktor çağırdı 2 gn sonra ultrasonla baktı alttan ve çatladı dedi bana gösterdi işte ilişki saatlerinede uyduk bakalım allah nasip etckmi

canm benm iğne vurulduktan snra kasık ağrım oldu sonra doktor çağırdı 2 gn sonra ultrasonla baktı alttan ve çatladı dedi bana gösterdi işte ilişki saatlerinede uyduk bakalım allah nasip etckmi
Ben ne iğne vurulduktan sonra nede pazartesi den vurulduğum bu güne kadar hiç bi ağrı hissetmedim. Acaba diyorum catlamadi mi yumurtam

Ben ne iğne vurulduktan sonra nede pazartesi den vurulduğum bu güne kadar hiç bi ağrı hissetmedim. Acaba diyorum catlamadi mi yumurtam
benm dn akşam kasık ağrım oldu çk Adet olckmışım gibi felaket bi ağrı vr şmdide vr ama hafif bde sanki adet olckmışım gbi hssedyorm çk şişim

çatlamıştr cnm benmde hç akıntım olmamıştı doktra dedm akntm olmadı olmak zorunda değil herkesn bnyesi başka dedi bence çatlamştr sennkide bakalm adet tarhn ne zsaman
Insallahh çatlamıştır cnm dediğin gibi akıntı falan da olmadı bende aynen
8 Şubat ta olmam lazim

X