Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb canm allah inş güzel sonuçlar almayı nasip ederKimse yok mu bea konuşacak
İnşallah cnm çok teşekkür ederimmrb canm allah inş güzel sonuçlar almayı nasip eder
AYnen bende catlatma ignesi oldm ayn 3nde adetm bekliyorum bakalm biz catladigini gorduk yumurtann sz gordunuz mu cnmİnşallah cnm çok teşekkür ederim
sende mi catlatma ignesi oldun
Insallah bu ay hayirlisiyla hamile kaliriz Ya ben hiç bişe hissetmedim nasıl gördün ne hissettin ağrı oldu muAYnen bende catlatma ignesi oldm ayn 3nde adetm bekliyorum bakalm biz catladigini gorduk yumurtann sz gordunuz mu cnm
Ben ne iğne vurulduktan sonra nede pazartesi den vurulduğum bu güne kadar hiç bi ağrı hissetmedim. Acaba diyorum catlamadi mi yumurtamcanm benm iğne vurulduktan snra kasık ağrım oldu sonra doktor çağırdı 2 gn sonra ultrasonla baktı alttan ve çatladı dedi bana gösterdi işte ilişki saatlerinede uyduk bakalım allah nasip etckmi
benm dn akşam kasık ağrım oldu çk Adet olckmışım gibi felaket bi ağrı vr şmdide vr ama hafif bde sanki adet olckmışım gbi hssedyorm çk şişimBen ne iğne vurulduktan sonra nede pazartesi den vurulduğum bu güne kadar hiç bi ağrı hissetmedim. Acaba diyorum catlamadi mi yumurtam
He öyle mi peki ne diyosun bana benim yumurtam catlamismidirbenm dn akşam kasık ağrım oldu çk Adet olckmışım gibi felaket bi ağrı vr şmdide vr ama hafif bde sanki adet olckmışım gbi hssedyorm çk şişim
çatlamıştr cnm benmde hç akıntım olmamıştı doktra dedm akntm olmadı olmak zorunda değil herkesn bnyesi başka dedi bence çatlamştr sennkide bakalm adet tarhn ne zsamanHe öyle mi peki ne diyosun bana benim yumurtam catlamismidir
Insallahh çatlamıştır cnm dediğin gibi akıntı falan da olmadı bende aynençatlamıştr cnm benmde hç akıntım olmamıştı doktra dedm akntm olmadı olmak zorunda değil herkesn bnyesi başka dedi bence çatlamştr sennkide bakalm adet tarhn ne zsaman
Insallahh çatlamıştır cnm dediğin gibi akıntı falan da olmadı bende aynen
8 Şubat ta olmam lazim
İnşallah tutar cnmbnm snden önce bbgm 5inde bklm tutcak mı
inş cnm hepimznİnşallah tutar cnm
sonuclariniz nedir arkadaslar...inş cnm hepimzn