Ovitrelle çatlatma iğnesi sonrası yardımcı olurmusunuz?

Merhaba canım. İğnenin 12. Günü bitiyor. Kasık ağrım ve akıntım devam ediyor. Henüz kan vermedim fakat dün ve bugün kaset test yaptım koyulaşma takip ediyorum.

Kızlar bende iğne oldum pazartesi dün akşam değerlendirme günümdü. Gece 3 te şiddetli kasık ağrısıyla uyandım geçmek bilmedi. Hala da devam ediyor. Sağdaydı yumurtam ağrıda sağda. Acaba çatlama ağrısı mı bu ? Bu 3. İğnem daha önce hiç yaşamadım böyle bir ağrı. Acile gidecek kadardı ağrısı ama gitsemde ne ilaç verecekler sanki deyip vazgeçtim 🥺
Kizlar inşallah bebislerinizi alırsınız kucağınıza . Ben size özür dileyerek çatlama iğnesi ovitrelle nereden buldunuz diye soracaktım . Ben manisadayim yakın her yere gelirim

Erzincanda canim burda oturuyorum sanami lazımdı bulamıyorsan burdan sorgulayıp gönderebilirim tabiki

Merhabalar çatlama iğnesini hangi ilde buldunuz acaba
Erzincanda oturuyorum burda bulup aldım canım bi kaç gün önce aldım bu benim 3 alisim asilama olacak bu sefer ganolf900 birlikte aldım arkadaşım sagolsun yardımcı oldu fiyatta

Erzincanda oturuyorum burda bulup aldım canım bi kaç gün önce aldım bu benim 3 alisim asilama olacak bu sefer ganolf900 birlikte aldım arkadaşım sagolsun yardımcı oldu fiyatta
Çok uzakmis manisadayim ben soğuk zincir bozulmadan gelmez ki maalesef bende gelemem yakın illere giderim ama orası çok uzak 😓

Çok uzakmis manisadayim ben soğuk zincir bozulmadan gelmez ki maalesef bende gelemem yakın illere giderim ama orası çok uzak 😓
Aslında bozulacagini sanmıyorum buz kitleleriyle köpük içinde geliyor burayada bende daha önce eczanede çalıştığım için belli seviyede bozulmaz bence

Aslında bozulacagini sanmıyorum buz kitleleriyle köpük içinde geliyor burayada bende daha önce eczanede çalıştığım için belli seviyede bozulmaz bence
Burdan eczaneden bile gonderiyorlar yakın illere çok soran var erzurumdada bulabilirsiniz özel bi hastane var denilmişti arkadaşım onun karşısındaki eczanede satiyor

Benim evde dolapta

Eklentiler

• 17513192926227212267907751754871.webp
    17513192926227212267907751754871.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 12
Kizlar inşallah bebislerinizi alırsınız kucağınıza . Ben size özür dileyerek çatlama iğnesi ovitrelle nereden buldunuz diye soracaktım . Ben manisadayim yakın her yere gelirim
Estağfurallah. Amin Canm inşallah bulursun. Mersinde yaşıyorum ben. 23 haziranda vuruldum. Ben taa bayramdan önce aldım koydum.

Ben Konya'da buldum canım ama sanki sonuncuyu bulmuşum gibi çok zor buldum. Bir daha bulabileceğimi sanmıyorum

Back
X