OVITRELLE CATLATMA IGNESI VURDURANLAR

gul5834

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
88
35
35
Dun 11 de catlatma ignesi ovitrelle yi vurdum. Carsamba bugu yumurtalarim toplanicak ama ben dunden beri agridan kivraniyorum daha once yaptirdigimda böyle agrim olmamisti.Yaptiran arkadaslar yardim neden bukadar agrim oldu?????,

Slm cnm bende sali gunu vuruldum ignemi bende aynen kasik agrisindan kivraniyorum bilmiyorum neden boyle oluyor allah yardimcimiz olsun insallah

dr sordum yumurtalar buyudukce oluyormus canim dayan dinlen parol yada minoset icebilirsin dedi ama ben icmedim yumurtalari olumsuz etkiler diye korktum acikcasi. benim dun toplandi yumurtalar ama hala agrim var. insallah cektigim agrilarin sonu guzel olucak

19 , 18 .17 mm diye gidiyo 21 tane yumurta toplandi benimki tup bebek o yuzden sordum agir ignrler kullandim o yuzden agrim cok oldu galiba daha once de yaptirdim catlatna ignesi hic bukadar agir olmamisti.sona yaklastim insallah bi slkinti olmasa pazartesi transferim olucak

hayırlısı olur inş. ben de 1 aydır tedavi görüyorum benm yumurtalarım da 18 19 ve 22 ml olmuşlardı

Geri sayim basladi.bekliycez artik insallah rabbim bizede bu guzel duyguyu tattirir.

merhaba arkadaslar.bende yeni üyeyim. 23.09 tarihinde ovitrelle catlatma ignesi oldum.igneden once klomen kullandim 5 gun boyunca sabah aksam.igneyi vuruldugum gun ve ertesi gun bel agrisi ve bacak agrisi cektim. simdi 10 gun oldu yaptirali ama dunden beri acayip sirt agrim ve sanki rahim agrisi cekiyorum. rahim agrisimi kasik agrisimi anlayamadim.acaba hamilelik oldugundanmi agrilarim basladi. normalde 2 yada 3 gun agri ceken oluyormus.benim 10 uncu gun agrilarim basladi anlamadim :KK43: cok istiyorum umarim allah hakkimizda hayirlisi neyse onu verir bize

Merhaba arkadaşlar bende yeniyim 3 yıldır çocuk Hasretiyle yanıyorum bundan 1 yıl önce kimyasal gebelik gecirdim ve tedaviye başladım catlatma ignesi vurdurdum ayin 14 ünde ve dün test yaptigimda idrarda çok az silik ikinci çizgiyi gördüm ignenin etkisinden dolayimidir acaba cevap verecek kimse varmi

bir veya iki gün icinde tekrarlayin.kesin bir sonuc icin kan testi yaptirirsaniz daha net cvp alabilirsniz.ben gecen ay vururdum tutmadi. dun tekrar vurdurdum ama iliskiye giremedik.esimle atistik. adamin umurunda bile degildi.on ton da laf isittim. allahim büyük.bos yere ugrasiyorum iki aydir doktora git gel git gel.moralim okadar boyukki.iki gundur aglaya aglaya gözlerimde yas kalmadi.bunlari görmesine ragmen bana soguk davaniyor.halbuki biliyordu igneden 36 sonra ve 4 gun ust uste iliskiye girmemiz gerektigini.bu ay nedense bana bir inat yapti. ama ben cok agladim. esim deyip geciyorum ama. allah bildigi gibi yapsin. bana bu aciyi tattiriyor. allahta ona bir yerden aci yasatsin. hemde en cok sevdigi seyle.......

bir veya iki gün icinde tekrarlayin.kesin bir sonuc icin kan testi yaptirirsaniz daha net cvp alabilirsniz.ben gecen ay vururdum tutmadi. dun tekrar vurdurdum ama iliskiye giremedik.esimle atistik. adamin umurunda bile degildi.on ton da laf isittim. allahim büyük.bos yere ugrasiyorum iki aydir doktora git gel git gel.moralim okadar boyukki.iki gundur aglaya aglaya gözlerimde yas kalmadi.bunlari görmesine ragmen bana soguk davaniyor.halbuki biliyordu igneden 36 sonra ve 4 gun ust uste iliskiye girmemiz gerektigini.bu ay nedense bana bir inat yapti. ama ben cok agladim. esim deyip geciyorum ama. allah bildigi gibi yapsin. bana bu aciyi tattiriyor. allahta ona bir yerden aci yasatsin. hemde en cok sevdigi seyle.......
Allah yardimciniz olsun çok üzüldüm ben bugun testi tekrardan yeniledim pozitif cikti sonra kanamam basladi doktora gittim acil doktoru vardı hamile degilsin dedi eve geldim testi tekrardan yaptım silik olarak ikinci cizgiyi yine gördüm sanırım düşük yapıyorum adetim de ilk gün olmasına rağmen parça parça geliyor

Allah yardimciniz olsun çok üzüldüm ben bugun testi tekrardan yeniledim pozitif cikti sonra kanamam basladi doktora gittim acil doktoru vardı hamile degilsin dedi eve geldim testi tekrardan yaptım silik olarak ikinci cizgiyi yine gördüm sanırım düşük yapıyorum adetim de ilk gün olmasına rağmen parça parça geliyor
acele etmeyin zamana birakin...ben artik ugrasmayacagim. cok kirgin ve darginim.cok dagildim. toparlayamam sanirim kendimi.vakti gelince olur elbet.allah kucaginizi bos birakmasin

acele etmeyin zamana birakin...ben artik ugrasmayacagim. cok kirgin ve darginim.cok dagildim. toparlayamam sanirim kendimi.vakti gelince olur elbet.allah kucaginizi bos birakmasin
Allah kimsenin kucağıni bos bırakmasın yanlız kucagimiz dolacakken doktorun hicbirsey yapmayıp kaderime terk etmeside benim psikolojimi bozdu sinirden Ağlıyorum. Eşinizin belki yanlış anlamissinizdir eşler bu durumda biraz daha hassas olabiliyorlar belki onunda sinirleri yıpranmış ve o yüzden size öyle davranış olabilir. .

Allah kimsenin kucağıni bos bırakmasın yanlız kucagimiz dolacakken doktorun hicbirsey yapmayıp kaderime terk etmeside benim psikolojimi bozdu sinirden Ağlıyorum. Eşinizin belki yanlış anlamissinizdir eşler bu durumda biraz daha hassas olabiliyorlar belki onunda sinirleri yıpranmış ve o yüzden size öyle davranış olabilir. .
sebebini bilmiyorum emin olunki moralim hala cok bozuk ve hala konusmuyorum.kendiside cocuk istiyordu biz 3 sene korunduk. yaklasir bir sene olacak korunmayi biraktik ama hala cocuk yok.bazen etrafimizda konusu geciyor. 4 yegen buyuttum baktim...ama esim bana lafta 4 cocuk baktin buyuttun sana guvenipte cocukmu veririm demeye basladi. cok agrima gitti bu ne demektir... sanki senelerdir dusmanmisiz gibi davranmaya basladi bana...alllah islah etsin.... bu saatden sonrada yaklastirmam yanima anlasin..

sebebini bilmiyorum emin olunki moralim hala cok bozuk ve hala konusmuyorum.kendiside cocuk istiyordu biz 3 sene korunduk. yaklasir bir sene olacak korunmayi biraktik ama hala cocuk yok.bazen etrafimizda konusu geciyor. 4 yegen buyuttum baktim...ama esim bana lafta 4 cocuk baktin buyuttun sana guvenipte cocukmu veririm demeye basladi. cok agrima gitti bu ne demektir... sanki senelerdir dusmanmisiz gibi davranmaya basladi bana...alllah islah etsin.... bu saatden sonrada yaklastirmam yanima anlasin..
Sana güvenipte çocukmu veririm ne demektir ya çok kırıcı ve asagilayici bir laf ne deseniz haklisiniz

MTE="menekse74, post: 43203809, member: 708136"]bir veya iki gün icinde tekrarlayin.kesin bir sonuc icin kan testi yaptirirsaniz daha net cvp alabilirsniz.ben gecen ay vururdum tutmadi. dun tekrar vurdurdum ama iliskiye giremedik.esimle atistik. adamin umurunda bile degildi.on ton da laf isittim. allahim büyük.bos yere ugrasiyorum iki aydir doktora git gel git gel.moralim okadar boyukki.iki gundur aglaya aglaya gözlerimde yas kalmadi.bunlari görmesine ragmen bana soguk davaniyor.halbuki biliyordu igneden 36 sonra ve 4 gun ust uste iliskiye girmemiz gerektigini.bu ay nedense bana bir inat yapti. ama ben cok agladim. esim deyip geciyorum ama. allah bildigi gibi yapsin. bana bu aciyi tattiriyor. allahta ona bir yerden aci yasatsin. hemde en cok sevdigi seyle.......[/QUOTE]
Oylr

Merhaba herkese, sonuclari yazmamissiniz?
Biz 13 aydir deniyoruz olmuyor. Sat 18 aralik idi klomen ve catlatma ignesi olmustum ama ne yazik ki 15 ocakta adet oldum. Bu ay yine yumurta takibim olacak.
Cok moralim bozuk.

Ovitrelleyi yumurta takibi sırasında bir kez yaptım müthiş yanma yaptı kaşık ağrım olmadı ama idrar yollarım kavrulmuş hatta idrar gebelik testleri bozuldu o kdr diyim şimdi gonal f kullanıyorum Dr yine sonunda ovitrelle verecek diye ödüm kopuyor ki verecek büyük ihtimal

X