Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı tedavide ikinci ayda hamile kaldım bence bekle bu ay olmadıysa belki ikinci ay kendiliğinden olur acele etme o iğne biraz kiloyada sebep oluyor kendimden biliyorumOvitrelle de ilk denemem olumsuz oldu pazartesi doktora gidicem adet oldum sizce ikinci kez tedavi verir mi doktor devam ettirir mi ?
Yani tedaviye devam etmiyim miAynı tedavide ikinci ayda hamile kaldım bence bekle bu ay olmadıysa belki ikinci ay kendiliğinden olur acele etme o iğne biraz kiloyada sebep oluyor kendimden biliyorum
Benim bu ay ilk tedavimdi ve kiste dönüştü adetle birlikte geçer dedi doktor adet oldum yeniden denemek istiyorum bu tedaviyi çünkü ikinci ayda hamile kalanları çok duydumAynı tedavide ikinci ayda hamile kaldım bence bekle bu ay olmadıysa belki ikinci ay kendiliğinden olur acele etme o iğne biraz kiloyada sebep oluyor kendimden biliyorum
Benimde ovritelle olduğu ay negatifti sonra doğal yolla hamile kaldımOvitrelle de ilk denemem olumsuz oldu pazartesi doktora gidicem adet oldum sizce ikinci kez tedavi verir mi doktor devam ettirir mi ?
Tedaviden bir sonraki ay mi hamile kaldınızBenimde ovritelle olduğu ay negatifti sonra doğal yolla hamile kaldım
2 ay sonraTedaviden bir sonraki ay mi hamile kaldınız
Tedaviye siz mi devam etmediniz doktor mu ettirmedi2 ay sonra
Tedaviye siz mi devam etmediniz doktor mu ettirmediŞubatta
Benim yumurtam çatlamamış kiste dönüşmüs ama adetle beraber gider dedi doktor yine istesem devam ettirir mi ki tedaviyeŞubatta ovritelle ile denedim olmadı martta hag çekildim nisanda hamile kaldım ben tekrar ovritelle istemedim zaten yumurtam kendisi çatlıyordu iğne sasece size doğru zamanı gösteriyor yanş hangi gün çatladığını biliyorsunuz yumurtanız iyiyse çatlıyorsa ve düzenli ilişki varsa gerek olmuyor
Anlıyorum seni canım evet doğru söylüyorsun kist olabiliyor benim demek istediğim ben sadece tek sefere mahsus bir kere iğne ve hap kullandım sonra ikincisi ayna hiç ilaç almadan gebe kaldım tabiki karar senin Rabb'im gönlüne göre versin inşallah tez zamanda evlat sahibi olmak nasip olsun sanadaBenim bu ay ilk tedavimdi ve kiste dönüştü adetle birlikte geçer dedi doktor adet oldum yeniden denemek istiyorum bu tedaviyi çünkü ikinci ayda hamile kalanları çok duydum
İlacın etkisinin diğer ayda devam ettiğini söyleyenler oluyor ama kist adetle gitmezse tekrar tedavi başlatmaz başıma gelmişti ama kistin giderse istersen başlatırBenim yumurtam çatlamamış kiste dönüşmüs ama adetle beraber gider dedi doktor yine istesem devam ettirir mi ki tedaviye
İlacın etkisinin diğer ayda devam ettiğini söyleyenler oluyor ama kist adetle gitmezse tekrar tedavi başlatmaz başıma gelmişti ama kistin giderse istersen başlatır
Ben tekrar tedavi için gitmedim neden dersen kullananlardan ve burada okuduklarımdan yola çıkarak çoğu kişi klomen olsun famera vs birkaç kez kullanım olduğunda kist oluşumu olduğunu ve kiloya sebep olduğunu okudum çevremdende duydum o yüzden tekrar tedavi için gitmedim canım artık takdir Allah'ın dedim oda Allah tarafından ikinci ay gebe kaldımYani tedaviye devam etmiyim mi
aynen lekelenme şeklinde oluyor ben adetle atamadım o yüzden bir ay doğum kontrol ilacı kullanmıştımİki gündür bir türlü adetim sökülmedi peceteye sildikce geliyor ve tuvalete çıkınca geliyor
Bakalım Pazartesi gidicem doktora inşallah adetle birlikte atılır da tedaviye devam edebilirimaynen lekelenme şeklinde oluyor ben adetle atamadım o yüzden bir ay doğum kontrol ilacı kullanmıştım
Benim de kist oldu 6 aydır tedavi oluyorum 3 ayı kistle uğraştım bu 3.yasmin kullanişim . Bu son gerçekten arkadaşın dediği gibi Taktir Allah'tan. 3 de defa letu klomen ve son olarak çatlatma iğnesi vurdum ama olmadıBakalım Pazartesi gidicem doktora inşallah adetle birlikte atılır da tedaviye devam edebilirim
Bnde gitmicem ya doktorumu seviyorum ilgileniyor da kist gittigi gibi yine klomen letu veriyor anlayamıyorum işine karismakta istemiyorum ama biliyor kist olacağınıBen tekrar tedavi için gitmedim neden dersen kullananlardan ve burada okuduklarımdan yola çıkarak çoğu kişi klomen olsun famera vs birkaç kez kullanım olduğunda kist oluşumu olduğunu ve kiloya sebep olduğunu okudum çevremdende duydum o yüzden tekrar tedavi için gitmedim canım artık takdir Allah'ın dedim oda Allah tarafından ikinci ay gebe kaldım