Ovitrelle de ilk denemem olumsuz oldu

Benim de kist oldu 6 aydır tedavi oluyorum 3 ayı kistle uğraştım bu 3.yasmin kullanişim . Bu son gerçekten arkadaşın dediği gibi Taktir Allah'tan. 3 de defa letu klomen ve son olarak çatlatma iğnesi vurdum ama olmadı
Kistin olmasına rağmen doktor devam mi etti tedaviye 3 ay

Kistin olmasına rağmen doktor devam mi etti tedaviye 3 ay
Hayır devam etmiyor ..mesela bu ay 2 cm kistim oluştu . İki ay Yasmin kullan dedi sonra gel . Yani demek istediğim kist gidiyor sonra yine aynı ilaclarla yumurta geliştirici veriyor . Bu ikinci kist oluşması . Şubat'ta başladım tedaviye . Diyorum hocam bu ay ilaçsız deneyelim yok diyor olmaz ilaçla olsun ama olmuyor . Herhangi bir sorun yok ameliyat oldum Aralık'ta ..

Hayır devam etmiyor ..mesela bu ay 2 cm kistim oluştu . İki ay Yasmin kullan dedi sonra gel . Yani demek istediğim kist gidiyor sonra yine aynı ilaclarla yumurta geliştirici veriyor . Bu ikinci kist oluşması . Şubat'ta başladım tedaviye . Diyorum hocam bu ay ilaçsız deneyelim yok diyor olmaz ilaçla olsun ama olmuyor . Herhangi bir sorun yok ameliyat oldum Aralık'ta ..
Bende kist için ilaç istedim ama vermedi adet olmayı bekle dedi kendisi atılır dedi

Bnde gitmicem ya doktorumu seviyorum ilgileniyor da kist gittigi gibi yine klomen letu veriyor anlayamıyorum işine karismakta istemiyorum ama biliyor kist olacağını
İşte bende bu yüzden ikinci tedaviyi reddettim herşey olacağına varır

Aynı tedavide ikinci ayda hamile kaldım bence bekle bu ay olmadıysa belki ikinci ay kendiliğinden olur acele etme o iğne biraz kiloyada sebep oluyor kendimden biliyorum
Merhaba pcos var mıydı acaba sizde ? Benimde bu ay 2.denemem . Belirtileriniz neler oldu b? Ben her belirti hamileliği yoruyorum. Bugün 6.gün kasıktan karnıma doğru bır ağrı var

Merhaba pcos var mıydı acaba sizde ? Benimde bu ay 2.denemem . Belirtileriniz neler oldu b? Ben her belirti hamileliği yoruyorum. Bugün 6.gün kasıktan karnıma doğru bır ağrı var
Hayır canım bende pcos yok belirti olarak ilk etepta göğüs ucunda sızlama oldu sonra hassasiyet başladı sık idrar vs bide kasıklarım âdet olucak gibi batma ve hafif ağrı oldu bel bacak ağrısı bildiğimiz belirtiler yani

Henüz beşinci haftamdayım
Hayır canım hiç bir şey denemedim tamamen doğal yolla oldu he bide ovulasyon takibi en önemlisi ve o günleri değerlendirmek gerekiyor ben öyle yaptım
Ya benim tam olarak kaç günde bir olduğum belli değil ki her ay reglim bazen 1 hafta bazen 5 gün bazen 4 gün 2 gün öne geliyor nasıl bulabilirim yumurtlama günlerimi

Hayır canım hiç bir şey denemedim tamamen doğal yolla oldu he bide ovulasyon takibi en önemlisi ve o günleri değerlendirmek gerekiyor ben öyle yaptım
Ben geçen sene ovulasyon testi yaptım ama çok stresli oldu ya günler tutmadı eşimin işleri falan çıktı bide kullanmadım . Adetim düzenli olduğu için gün aşırı tutturum diye düşünmüştüm ama olmadı öyle de . Bir dusugum var geçen sene korunmayı bırakmıştık ben demiştim olmaz zaten öyle bı kafayla ..sonrası adetim gecikti yine ihtimal vermedim..diş çekimine bile gittim sonra 3 gecikince evde test ysptm anında çıkmıştı bir hafta sonra düşük oldu. Kan degerim 600 falandı

Ben geçen sene ovulasyon testi yaptım ama çok stresli oldu ya günler tutmadı eşimin işleri falan çıktı bide kullanmadım . Adetim düzenli olduğu için gün aşırı tutturum diye düşünmüştüm ama olmadı öyle de . Bir dusugum var geçen sene korunmayı bırakmıştık ben demiştim olmaz zaten öyle bı kafayla ..sonrası adetim gecikti yine ihtimal vermedim..diş çekimine bile gittim sonra 3 gecikince evde test ysptm anında çıkmıştı bir hafta sonra düşük oldu. Kan degerim 600 falandı
Ve kocaman kistlerime rağmen olmuştu doktor çok şaşırmıştı. Gerçekten kafandan atmak lazım onu bir kere yaptım bida yapamadim hep düşündüm kafamdan atamadim

Ben geçen sene ovulasyon testi yaptım ama çok stresli oldu ya günler tutmadı eşimin işleri falan çıktı bide kullanmadım . Adetim düzenli olduğu için gün aşırı tutturum diye düşünmüştüm ama olmadı öyle de . Bir dusugum var geçen sene korunmayı bırakmıştık ben demiştim olmaz zaten öyle bı kafayla ..sonrası adetim gecikti yine ihtimal vermedim..diş çekimine bile gittim sonra 3 gecikince evde test ysptm anında çıkmıştı bir hafta sonra düşük oldu. Kan degerim 600

Geçen yıl kasım ayında bende düşük yaptım üç buçuk aylık kalp durması sebebi ile sonra bu yıl Mayıs ayında klomen ve çatlatma iğnesi oldum sonrasını anlattım zaten olsun herşeyde bir hayır vardır Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🥰

Ya benim tam olarak kaç günde bir olduğum belli değil ki her ay reglim bazen 1 hafta bazen 5 gün bazen 4 gün 2 gün öne geliyor nasıl bulabilirim yumurtlama günlerimi
Canım akıntıların başladığı zamanlarda o günler önemli o günleri gün aşırı değerlendir

Hayır canım bende pcos yok belirti olarak ilk etepta göğüs ucunda sızlama oldu sonra hassasiyet başladı sık idrar vs bide kasıklarım âdet olucak gibi batma ve hafif ağrı oldu bel bacak ağrısı bildiğimiz belirtiler yani
Kacıncı günde basladı belirtileriniz acaba ?

Back
X